Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alldnar.pl - odkryj nowe możliwości // Start 05.12.2014 (Piątek) Jutro [Dedyk] [Easy/Medium]

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto grać?

Da rade bez ISu ?

Oczywiscie ze sie da pozatym dzisiaj na ox rozdalem 4  antyczne smocze kamienie 2 pety z isu 

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skrypt automatycznie przeprowadza konserwacje serwera czysci wszystko i odpala server na nowo trwa to do 5 minut codziennie po 00.00 spokojnie zaraz powinien sie odpalic   jestem an tel nei sprawdze ale juz powinnien dzialac 

Opublikowano

Skrypt automatycznie przeprowadza konserwacje serwera czysci wszystko i odpala server na nowo trwa to do 5 minut codziennie po 00.00 spokojnie zaraz powinien sie odpalic   jestem an tel nei sprawdze ale juz powinnien dzialac 

Ta sama sytuacja tylko o 10:20:) Też konserwacja? :D

d527743595.png

Opublikowano

Zagrałęm chwile wbiłem 28 lvl po czym chciałem się gdzieś tepnąć lecz wywaliło mnie z gry i od nie wiem jakiego czasu nie mogę wejśc bo pisze że twoje konto jest już połączone. Exp idzie bardzo słabo 30 lvl na Plu łątwiej się wbija :) Mam nick G4 więc jak jakiś admin jest to niech to naprawi

2gv2zrp.jpg

Opublikowano

Zagrałęm chwile wbiłem 28 lvl po czym chciałem się gdzieś tepnąć lecz wywaliło mnie z gry i od nie wiem jakiego czasu nie mogę wejśc bo pisze że twoje konto jest już połączone. Exp idzie bardzo słabo 30 lvl na Plu łątwiej się wbija :) Mam nick G4 więc jak jakiś admin jest to niech to naprawi

Mam dokładnie tą samą sytuacje.. jakies 2h temu mnie wywalilo i do tej pory nie moge się zalogować na serwer ponieważ pisze "Twoje kont jest połączone"

Próbowałem chyba wszystkiego.. Proszę o pomoc;( Mój nick Belze

d527743595.png

Opublikowano

Widać wiele pracy zostało włożone w dany serwer, a to się ceni.

Oczywiście polecam i życzę powodzenia w zyskiwaniu wiary na serwerze :)

Opublikowano

Serwer wyłączony a licznik na stronie pokazuje 271 osoby online -.-

Bo zanim  

strona zrobi reload minie kilka minut

A CO do graczy onnline jest 367 i ciagle rosnie

Małe Selfie z graczami

eE9qb3e.jpg

oraz  ss  z m1 Narfell   

NXya4ww.jpg

Opublikowano

Serio poprawcie expa ! zeby ten 120 wbic szybciej. przynajmniej tyle

Zrob eq pod expa  nikt  inny nie narzeka pzaotym na mapie 100 zwiekszylem exp z kazdego moba  razy 2   bylo 250000  dalem 450000   nadal za malo bez przesady :P 

Opublikowano

Prezentacja całkiem ładnie wykonana lecz co do servera to mam mieszane uczucia. Troszkę za dużo wszystkiego 300 lvl itp czy to nie przesada, niby niektorym osobom takie bajery się podobają lecz nie mi i całkowicie mnie to odpycha od servera.

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...