Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płatności wraz z strefą VIP są już dostępne.

IS będzie włączony jeszcze dziś.

Pozdrawiam

True!

odezwij się na pw jak możesz, masz zapełnioną skrzynkę.

jak uruchomiłem patchera to nie muszę pobierać?

//gdzie są dokładnie te 4 respy królowej pająków? widziałem tylko 1 w górnym lewym rogu

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odezwij się na pw jak możesz, masz zapełnioną skrzynkę.

jak uruchomiłem patchera to nie muszę pobierać?

//gdzie są dokładnie te 4 respy królowej pająków? widziałem tylko 1 w górnym lewym rogu

2 jest na dole po prawej w tym "zejsciu". Na prosto od miejsca gdzie sie pojawiasz.

Bon na % szansy na bonus exp tutaj działa?
Opublikowano

Serwer na początku zapowiadał się super ale przez lenistwo administratorów nie chce już się grać :

-mały resp bossów . metków 

- słaby exp od 100 lvl 

Może jeszcze kiedyś odwiedze jak coś się poprawi bo od startu praktycznie nic się nie zmieniło choć macie + za ilość graczy :)

Opublikowano

Serwer na początku zapowiadał się super ale przez lenistwo administratorów nie chce już się grać :

-mały resp bossów . metków 

- słaby exp od 100 lvl 

Może jeszcze kiedyś odwiedze jak coś się poprawi bo od startu praktycznie nic się nie zmieniło choć macie + za ilość graczy :)

Lenistwo? chyba brak czasu.

jest tyle graczy ciężko ogarnąć, robimy co możemy ale każdy coś chce lub ma problem.

staramy się na tyle ile mamy czasu.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

I jak wygląda sytuacja z metkami/bossami oraz expem na mapie 100lvl? Poprawiło się coś? Czy nadal znalezienie metina graniczy z cudem, i czy nadal na 103 lvlu leci 0,04 za mooba?

Opublikowano

jest tyle graczy ciężko ogarnąć, robimy co możemy ale każdy coś chce lub ma problem.

zróbcie coś z tą pustynią bo nawet o 7 rano ciężko o królową

Opublikowano

Sielu zrób tak, żeby z każdego bossa dropił zestaw potrzebnych ulepszaczy, bo nie wiem jak ja mam wydropić pradawne tarcze na broń, zbroje i jeszcze na ich przerobienie, bo potrzeba wytworzyc ulepszacz... i opłacało by się zmniejszyć czas rajdu do 12h.

Opublikowano

Zrobiłem przelew przed wprowadzeniem nowego skryptu, dostałem kod którego nie mogłem wpisać. A teraz po wprowadzeniu nowego skryptu ten kod jest bezużyteczny. Jak mogę doładować sm'y poprzez kod? Bądź odzyskać hajs...

Opublikowano

Zrobiłem przelew przed wprowadzeniem nowego skryptu, dostałem kod którego nie mogłem wpisać. A teraz po wprowadzeniu nowego skryptu ten kod jest bezużyteczny. Jak mogę doładować sm'y poprzez kod? Bądź odzyskać hajs...

Odzyskasz, wszyscy odzyskają. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Będzie większa ilość ch? prawie każdy spot zajęty :/

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Serwer całkiem ciekawy ale drop nie których ulepszaczy jest strasznie monotonne np. żeby ulepszyć eq potrzebujemy 12 pradawnych tarcz (2 bronie pvp i zbr) czyli chodzić na śmierć ok 36 razy (dropi raz za 3 wypady)+ mało kto daje rade sam czyli musimy chodzić 72 razy (żeby podzielić się dropem). 1 wypad zajmuje ok. 10-15minut co daje nam ponad 12 godzin chodzenia na dungeon. Niestety ale jeszcze na wejście potrzebujemy przepustki, które dropiom z bossa na mapie 100, który respi się chyba co ok.20minut + jesteśmy w stanie zabić tylko jednego na 20min bo strasznie dużo ludzi dropi. Z ok 1/2 bossów leci nam przepustka czyli musimy zbić ok. 144 razy (ale w 2 osoby bo chodzimy w 2) czyli ok. 72 na osobę co daje nam 24 godziny siedzenia na bossie! Czyli razem 36 godzin ciągłego dropienia żeby ulepszyć eq z +8 na +9 i przerobić je. Dodam, że item może również spalić a czas dropienia może się zwiększyć nawet kilka razy! Myślę, że da to administracji do myślenia i coś z tym zrobią bo już 2 duże gildie skończyły przez to grę i następne mają zamiar kończyć bo nie chce się Im kilka dni a nawet tygodni ulepszać trzech itemów. Pozdrawiam i liczę na szybkie zrobienie czegoś z tym bo większość ludzi chce kończyć grę!

Opublikowano

będzie na tym serwie klasa wilkołaka? 

Chcesz wilkołaka- idź na PL, na tym serwie nie będzie tego ścierwa. 

Polecam.

Jak leci kasa np. na mapie 120?

Opublikowano

Zwiększył byś też Sielu drop broszek w lesie, w czasie gdy wydropiłem 10 wodnych kryształów, nie wydropiłem ani jednej broszki.

zapewne znów zostanę osikany, przed startem było inaczej, zawiodłem sie...

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Napisze sam coś, nie wiem jak to sobie zrozumiecie ale napiszę tak. Gram w Metina od ponad 5 lat i wiem jedno to już nie te czasy...Dziś grając w Metka nie odczuwam juz takiego pociagu do tej gry jak dawniej. Gralem na PL, potem privy. Zaczynalem grę prawie na kazdym privie ktory godnie sie reprezentowal swoimi nowosciami, zaintresowaniem, ale do czasu kazdy priv padał i padał i zrozumiałem jedno, że nie warto na nich grać, wiadomo jest wiele serwerow ktore stoja juz dlugo, ale co to za gra gdy serwer jest tak oklepany, ma zrytą opinie. Wiecie jak dziś jest? O wiele inaczej...

Kazdy priv z reklamą "O boziu ale wielka reklama będzie 3k na statcie " I co z tego? Zagramy wszyscy pogramy... wydamy w ISA a potem co? no wlasnie... serwer zanika a wraz z nimi nasz czas, pieniadze. Dlatego wiem dzis w 100%, ze dzisiejsza gra na prywatnych serwerach tych "super zapowiadajacych " jest gra do czasu a pozniej THE END.

Co do Moyesa serwer dobry, ale to juz nie to samo. Serwery Siela mimo malej ilosci graczy trzymaja sie do dzis i za to jest + poniewaz Sielu wie, ze ludzie wydali.tam hajs i chce aby ludzie nie stracili tego od tak.

Moim zdaniem jest tak Moyes serwer dobry ale to juz nie te czasy zeby siedziec i expic pare godzin te levele jeszcze di tego na privach.

Moim zdaniem przepisem na serwer jest serwer taki aby ludziom chcialo sie ta grac z chcecia i zabawa a nie z udreką.

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy IS jest już sprawny?

Widziałem, że VIP jest odblokowane, ale nie wiem czy można kupić.

Is jeszcze nie ma, ale vipa można kupić. 

Opublikowano

Serwer nie dopracowany pod wieloma względami:

1.Yangi. Ok, miało być ciężko, ale jest za ciężko jak na taki serwer, ceny ulepszania niektórych przedmiotów są kosmiczne dla ludzi, którzy nie mają monetki z IS'u, w godzinę dropienia na mapce 100 mam może 15-20kk (z monetką na pół h), te yangi starczą może na przerobienie 1 itema (wliczam tu cenę ulepszaczy i samą cenę ulepszania)

2.Metiny/bossy. Respów mało, czas respów bardzo długi co równa się dużym cenom i małym ilościom ulepszaczy.

3.Bonusy w eq. Niektórych itemów po prostu nie opłaca się przerabiać. Przykładowo ekstazyjne buty, które ponoć są do expa dają szybkość zaklęcia i hp (po przeróbce), buty feniksa dają 10% bloku, a przerobione (+9) dają 4%.Jest sporo takich rzeczy, które po prostu lepiej zostawić w pierwszej postaci.

4.Dungeony. Pisałem już wcześniej, że śmierci zabić na 100 poziomie się nie da, bije 3x16k (przy końcówce hp) podczas gdy z przerobionym eq mam koło 40. Do tego każde jej uderzenie "skillem" odpycha, a bije go co chwilę. Reszta dungeonów pewnie tak samo zrobiona (pod względem DMG i HP bossów), ale nie będę się wypowiadał na ich temat.

5.Moby. Za słabe, niby serwer easy, ale hp to one mają z 5k, a bije się po 20.

6.Zmianek peta do 110lvla miałem aż 2 sztuki, chyba bardziej się opłaca robić postacie na początku żeby dostać dobre bonusy.

Więcej mi się nie chce pisać, ale pewnie jeszcze ze 2 albo 3 punkty bym znalazł.

Nie polecam serwera, monotonny i za ciężki jak na easy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...