Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i teraz mozecie nazwac mnie prorokiem.

Chwila, nie jestem prorokiem tylko znam fakty..

Jak przy Metinku - Sielu postawił w miare stabilny serwer ale na konkretny update to sobie poczekacie do następnych świąt albo i dłużej.

to się zdziwisz :P

już niedługo  B)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sielu mam pytanie, kiedy będzie zrobione aby lepiej lotały ulepszacze oraz kiedy zmniejszycie czas respu bosów/metków?

Bo to jest już przesada, co to za serwer żeby cały dzień czekać żeby zabić bosa bez KSUCIA a potem syf poleciał?

Heniek.

Opublikowano

Sielu mam pytanie, kiedy będzie zrobione aby lepiej lotały ulepszacze oraz kiedy zmniejszycie czas respu bosów/metków?

Bo to jest już przesada, co to za serwer żeby cały dzień czekać żeby zabić bosa bez KSUCIA a potem syf poleciał?

Własnie o tym rozmawialiśmy, dzisiaj będzie tak:

-Dodany 5 channel

-Duży % szansy na drop ulepszaczy z dungeonów

-Łowienie ryb

i mniejsze poprawki które mam wypisane.

Oczywiście pytania na ox także się napisze i w sobotę czyli pojutrze pierwszy serwerowy ox!

Do wygrania będą itemy z is.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Własnie o tym rozmawialiśmy, dzisiaj będzie tak:

-Dodany 5 channel

-Duży % szansy na drop ulepszaczy z dungeonów

-Łowienie ryb

i mniejsze poprawki które mam wypisane.

Miło, ale ja stawiam nacisk na ZMNIEJSZENIE CZASU RESPU MOBÓW/METINÓW/BOSÓW.

Heniek.

Opublikowano

Miło, ale ja stawiam nacisk na ZMNIEJSZENIE CZASU RESPU MOBÓW/METINÓW/BOSÓW.

Dlatego bedzie 5 channel.

Wiemy że chcecie szybko wszystko zdobyć, ale kurdę.

Serio to złe rozwiązanie. Trzeba to czymś zastąpić bo w takim razie po kilku dniach każdy będzie miał full eq a ulepy będą mało warte.

Zaczekajcie chwilę, ogarniemy wszystko i będziemy dopasowywać serwer żeby był jeszcze lepszy.

Pierw nacisk kładziemy na poprawę błędów.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dlatego bedzie 5 channel.

Wiemy że chcecie szybko wszystko zdobyć, ale kurdę.

Serio to złe rozwiązanie. Trzeba to czymś zastąpić bo w takim razie po kilku dniach każdy będzie miał full eq a ulepy będą mało warte.

Zaczekajcie chwilę, ogarniemy wszystko i będziemy dopasowywać serwer żeby był jeszcze lepszy.

Pierw nacisk kładziemy na poprawę błędów.

Kiedy się można tego spodziewać?

Dodajcie ulepy, bo nawet broni i zbroi nie można zrobić..

Opublikowano

Kiedy się można tego spodziewać?

Dodajcie ulepy, bo nawet broni i zbroi nie można zrobić..

Channel itp tak jak napisałem, bedzie już dzisiaj.

A jeżeli chodzi o ogólne poczekanie i poprawę to kilka dni. 

Ulepszy dodane, restart i będą leciały. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Widzę, że graczy coraz mniej :)

800 osób na liczniku śmiechowo a jeszcze 2 dni temu ponad 1,1k.

Sporo ludzi kończy z tego samego powodu - serwer bardziej hard/medium niż easy.

Moderator powienien zmienić opis serwera bo ten EASY w tytule to kłamstwo :D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Sielu, niby masz rację ,ze jezeli zmniejszysz czas respienia się bossów /metków to kazdy zrobi eq w chwile.. 
Aczkolwiek jezeli zmniejszysz go o   NP . 10 min a nie 20/30 to byłoby to dobre rozwiązanie.
Mozesz dodać jeszcze wiecej respów zamiast zmniejszania czasu. :)
Rozważ to. :)

Server polecam,ale skonczylem grę na chwile obecną,jezeli coś sie poprawi to wróce. :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Hahah juz wiem czemu nie bylo tak dlugo isu aby byl wielki... BANG !

True spojrz serio na inne serwery ze takich cen nie maja..

Jak widac duzo osob odeszlo od startu.

Opublikowano

Widzę, że graczy coraz mniej :)

800 osób na liczniku śmiechowo a jeszcze 2 dni temu ponad 1,1k.

Sporo ludzi kończy z tego samego powodu - serwer bardziej hard/medium niż easy.

Moderator powienien zmienić opis serwera bo ten EASY w tytule to kłamstwo :D

W jaki dzień? Przypominam że weekend.

Tak śmiechowo, zauważ że na start wbija dużo osób z mpc forum typu inni admini żeby sobie zobaczyć lub nwm. 

Sam tak robiłem że ściągałem serwery żeby zobaczyć co fajnego mają na swoim serwerze.

Żadne kłamstwo.

@UP: zajmij się czymś pożytecznym a wyjdzie ci to na dobre ;)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hahah juz wiem czemu nie bylo tak dlugo isu aby byl wielki... BANG !

True spojrz serio na inne serwery ze takich cen nie maja..

Jak widac duzo osob odeszlo od startu.

Ja za ceny nie odpowiadam bo nie ja je ustawiałem natomiast widziałem i są całkiem niskie w porównaniu do większosci serwerów to pierwsza spr.

Drugie primo dużo osób odeszło od startu a)był weekend b)Serwer nie przypadl do gustu i tyle, wiele graczy zostało i gra dalej i jesteśmy zadowoleni z takiego wyniku a na pewno będziemy dalej w ten weekend o niego walczyć bo nie kończymy na tej reklamie. Dlatego trochę się smieję pod nosem "PATRZ Z 1.1K NA 800ONLINE SERWERA PADA NIE MA Z KIM GRAĆ" -No ludzi i tak jest sporo ale lepiej napisać że liczba spadła od startu w środku tygodnia do tego.

Bądźmy ludzmi i myślmy logicznie, o tyle niektórych proszę.

Jak dla mnie serwer jest wedlug oczekiwań, można by było niektóre rzeczy poprawić jednakże póki co jestem zadowolony z pracy administratorów :)

To tyle od mnie,pozdrawiam!

True!

Opublikowano

W jaki dzień? Przypominam że weekend.

Tak śmiechowo, zauważ że na start wbija dużo osób z mpc forum typu inni admini żeby sobie zobaczyć lub nwm.

Sam tak robiłem że ściągałem serwery żeby zobaczyć co fajnego mają na swoim serwerze.

Żadne kłamstwo.

@UP: zajmij się czymś pożytecznym a wyjdzie ci to na dobre ;)

Nie bedziesz mi zycia ukladal :( . Spojrz na siebie i zajmij sie czyms pożytecznym bo te serwery ci nie wyxhodza.

Ostatni raz komentuje twoja odpowiedź w stosunku do mnie.

Ps. Co do liczby online. W pon-wt w tej godz bylo ok 1050-1100 a teraz 820 ^^

Opublikowano

Ja za ceny nie odpowiadam bo nie ja je ustawiałem natomiast widziałem i są całkiem niskie w porównaniu do większosci serwerów to pierwsza spr.

Drugie primo dużo osób odeszło od startu a)był weekend b)Serwer nie przypadl do gustu i tyle, wiele graczy zostało i gra dalej i jesteśmy zadowoleni z takiego wyniku a na pewno będziemy dalej w ten weekend o niego walczyć bo nie kończymy na tej reklamie. Dlatego trochę się smieję pod nosem "PATRZ Z 1.1K NA 800ONLINE SERWERA PADA NIE MA Z KIM GRAĆ" -No ludzi i tak jest sporo ale lepiej napisać że liczba spadła od startu w środku tygodnia do tego.

Bądźmy ludzmi i myślmy logicznie, o tyle niektórych proszę.

Jak dla mnie serwer jest wedlug oczekiwań, można by było niektóre rzeczy poprawić jednakże póki co jestem zadowolony z pracy administratorów :)

To tyle od mnie,pozdrawiam!

True!

Nie napisałem, że serwer pada :D Chyba źle to odebrałeś.

Napisałem tak aby utwierdzić każdego w przekonaniu, że _Sielu zachowuje się... jak się zachowuje.

Połowa ulepszaczy jest niedostępna z boss runa wywala przez lagi chaneli.

Ludzie chcą ulepszać ale cały czas respy bosów i metków są obstawione. Szkaty z, których dropią przepustki lecą raz na 10 bosów co jest żartem :D A ze szkat raz na 10/15 poleci przepustka. Serio to jest easy ? To jest hard nie easy.

Ktoś kto testował serwer - cały skład beta testerów nieźle się opierd****i i wyszło gucio a nie easy.

Z dnia na dzień coraz więcej ludzi będzie uciekało aż do momentu gdy coś zmienicie a przestaniecie jedynie obiecywać. 

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Co wy tak narzekacie.   IS jest dobry, szkoda wam 10 zł wydać a to dlatego że mama nie chce dać chyba.

Resp bosów niech zostanie tak jak jest, przynajmniej jest handel ulepszaczami. Co do yang to powiem wam że na mapie 120 z monetką nabiłem od 120 do 135lv około 200kk.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Piąty dzień maniaczenie i serwer jeszcze mi się nie znudził, znaczy, że jest dobrze. Polecam!

A, i za żadne skarby nie dołączajcie do gildii Wulfa. Nie wolno i koniec, chore ludzie :*

Qui est le prochain?

Opublikowano

Channel itp tak jak napisałem, bedzie już dzisiaj.

A jeżeli chodzi o ogólne poczekanie i poprawę to kilka dni. 

Ulepszy dodane, restart i będą leciały. 

Jakie ulepszacze ;) ? Na mapkę 120 ?

Opublikowano

Co wy tak narzekacie.   IS jest dobry, szkoda wam 10 zł wydać a to dlatego że mama nie chce dać chyba.

Resp bosów niech zostanie tak jak jest, przynajmniej jest handel ulepszaczami. Co do yang to powiem wam że na mapie 120 z monetką nabiłem od 120 do 135lv około 200kk.

Serio?

Rozumowanie na poziomie gimbusa,ale co zrobić.

Myslisz, ze kazdy ładuje w is'a? nawet jak ma prace to wydaje mi się ,ze zarabia te pieniądze na coś normalnego.. a nie na gre.

Wiec daruj sobie takie komentarze bo nimi nie zabłyśniesz.

// Sielu ,jakis update się szykuje,czy na razie nic?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

PRZEGINACIE PAŁE z tymi przerwami. Zapowiadacie kilka minut przed, a dużo osób akurat robi dungi, smoka czy cos innego. A wy j*b przerwa i tak w kółko to samo. Aż się boje gdzieś wejść, bo zaraz wam się coś spodoba wprowadzić i wyłączycie serwer.

Serio?
Rozumowanie na poziomie gimbusa,ale co zrobić.
Myslisz, ze kazdy ładuje w is'a? nawet jak ma prace to wydaje mi się ,ze zarabia te pieniądze na coś normalnego.. a nie na gre.
Wiec daruj sobie takie komentarze bo nimi nie zabłyśniesz.

// Sielu ,jakis update się szykuje,czy na razie nic?

Jak już gracie na jakimś serwerze to wypadałoby go jednak trochę wspomóc jakąś symboliczną kwotą na IS, a akurat tutaj można za taką kwote sporo kupić. Wszystko byście chcieli za darmo mieć. Na gre w sklepie to potraficie wydać 100zł+

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

PRZEGINACIE PAŁE z tymi przerwami. Zapowiadacie kilka minut przed, a dużo osób akurat robi dungi, smoka czy cos innego. A wy j*b przerwa i tak w kółko to samo. Aż się boje gdzieś wejść, bo zaraz wam się coś spodoba wprowadzić i wyłączycie serwer.

Jak już gracie na jakimś serwerze to wypadałoby go jednak trochę wspomóc jakąś symboliczną kwotą na IS, a akurat tutaj można za taką kwote sporo kupić. Wszystko byście chcieli za darmo mieć. Na gre w sklepie to potraficie wydać 100zł+

Nie ma to jak porównywać rzecz którą masz na stałe z rzeczą którą masz na określony czas (dopóki serwer nie padnie lub czas się nie skończy)

Opublikowano

Ponawiam pytanie, jakis Update?

Jezeli chcą zeby kazdy ladował w isa  - wspomógł server to niech zrobią płatną rejestracje.
Nie kazdy ma ochotę przeznaczać pieniadze na gry.. ja osobiscie gier nie kupuję w isa również nie ładuję.
Wole przeznaczyć te pieniądze na coś bardziej przydatnego.
A jezeli zalezy ci tak na wspomaganiu servera wsadz w IS 200 zł i ciesz się ze swojej głupoty (bez urazy ).

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Sielu chcial zrobic serwer w ktorym nie bedzie wszystkiego w 1dzien.

Mial racje. Max lv w 2dni a ulepszacze -1rzecz hmm 3 dni?

Opublikowano

Mi się serwer podoba, coś jak vir**almt2, exp łatwy a o eq trudniej. Pod handlarką już rozgrywają się pojedynki między królestwami :D dodajcie 5 channel i będzie idealnie

...

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...