Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety serwer nie dla mnie, wbiłem 148 lvl, itemów na ulepszanie eq idzie strasznie dużo, a dropią strasznie słabo.

Spotkać metina albo bosa graniczy z cudem, niestety serwer dla osób które nie mają co robić w życiu, dla kogoś kto pracuje nie ma sensu grać, bo niczego się nie dorobi,

Musze przyznać Sielu, że metinek wyszedł Ci lepiej ale najbardziej martwi mnie, że na każdym serwerze masz te same bugi, czyli padające channele, zbugowane dungi itp,

do tego zapewne nie zabezpieczyłeś source i można bugować crafting, mieć 100% wejścia kryta na skillu jak i hicie i jak wejdą sm, to będzie można pewnie bugować sm, tak właśnie pewnie będzie, właśnie tak na dreikonie, gdy teraz było multum ludzi się dorobiliśmy z ekipą :)

Tak więc Sielu, życzę Ci powodzenia, mam do Ciebie szacunek, bo ciężko pracujesz, ale lepiej ogarnij zabezpieczenia jeżeli ich nie masz przed rzeczami, które wypisałem Ci wyżej i wyeliminuj bugi, które masz zawsze!

Na tą chwilę ja sobie odpuszczam, gdyż osoba która nie ma za dużo czasu, na serwerze nic nie osiągnie

pozdrawiam

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety serwer nie dla mnie, wbiłem 148 lvl, itemów na ulepszanie eq idzie strasznie dużo, a dropią strasznie słabo.

Spotkać metina albo bosa graniczy z cudem, niestety serwer dla osób które nie mają co robić w życiu, dla kogoś kto pracuje nie ma sensu grać, bo niczego się nie dorobi,

Musze przyznać Sielu, że metinek wyszedł Ci lepiej ale najbardziej martwi mnie, że na każdym serwerze masz te same bugi, czyli padające channele, zbugowane dungi itp,

do tego zapewne nie zabezpieczyłeś source i można bugować crafting, mieć 100% wejścia kryta na skillu jak i hicie i jak wejdą sm, to będzie można pewnie bugować sm, tak właśnie pewnie będzie, właśnie tak na dreikonie, gdy teraz było multum ludzi się dorobiliśmy z ekipą :)

Tak więc Sielu, życzę Ci powodzenia, mam do Ciebie szacunek, bo ciężko pracujesz, ale lepiej ogarnij zabezpieczenia jeżeli ich nie masz przed rzeczami, które wypisałem Ci wyżej i wyeliminuj bugi, które masz zawsze!

Na tą chwilę ja sobie odpuszczam, gdyż osoba która nie ma za dużo czasu, na serwerze nic nie osiągnie

pozdrawiam

Aha, te twoje bugi podobno masz tyle że na starcie miałeś  sprzedawać  <3  <3

Jakoś nie widzę mistrzu :P

Ch nie padają lecz się zacinają, na metinku i amerionie nie padło ani razu (chyba że od dedyka) od tego jak ruszył (jeszcze wtedy gdy metinek na początku robiłem z azoomem) więc nie kłam człowieku.

LOL! Jak tu craftingu nie ma? Ty chyba serwer pomyliłeś.. nie widzisz że to zmieniliśmy na inny? <dafuq>

dobrze, lecz to co wypisałeś w 95% jest kłamstwem lub tego nie ma ;)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

MOGE PROSIĆ O REGISTERKĘ. ?

Sielu ma inne rzeczy na głowie, zaczekaj spokojnie a nie go pośpieszasz.

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Aha, te twoje bugi podobno masz tyle że na starcie miałeś  sprzedawać  <3  <3

Jakoś nie widzę mistrzu :P

Ch nie padają lecz się zacinają, na metinku i amerionie nie padło ani razu (chyba że od dedyka) od tego jak ruszył (jeszcze wtedy gdy metinek na początku robiłem z azoomem) więc nie kłam człowieku.

LOL! Jak tu craftingu nie ma? Ty chyba serwer pomyliłeś.. nie widzisz że to zmieniliśmy na inny? <dafuq>

dobrze, lecz to co wypisałeś w 95% jest kłamstwem lub tego nie ma ;)

To nie ja sprzedawałem bugi, tylko twój jeden z lepszych znajomych Burek :)

ch padało od dedyka, prosze Cię, jak bym nie grał na metinku, ch padało co 1h ale co ja tam wiem, padanie/zacinanie, jeden c**j, grać się nie da, jest 4 dzień serwera o ile dobrze kojarze, dalej nie naprawione, IS miał działać 2 dni temu, dalej nie działa, no i oczywiście beta testy się odbiły, a klasy z tego co widzę jak zwykle na twoim serwerze nie zbalansowane, dalczego zawsze zasłaniasz się tym, że nie patrzy się na pvp na małym lvl? ale po coś jest ten 120 lvl np aby się tez napierdalać, no i zobaczycie, że tutaj będzie tak jak na metinku, zapowiedzi balansu były, a wprowadzone zostały po okolo 2 miesiącach od tych zapowiedzi

czas wyrzucić klienta, bo to strata czasu

pozdrawiam

btw. specjalnie zostanę w temacie i poczekam na flame w moją strone <3

@down wymysły, czekam aż wprowadzisz kupony to od razu w 1 dzień sprawdz kto będzie miał multum sm na koncie zobaczymy jak wtedy będziesz mówił, informację wyssane z palca, zapraszam każego na pvp, zobaczycie że kazdy skill będzie krytem :)

Opublikowano

To nie ja sprzedawałem bugi, tylko twój jeden z lepszych znajomych Burek :)

ch padało od dedyka, prosze Cię, jak bym nie grał na metinku, ch padało co 1h ale co ja tam wiem, padanie/zacinanie, jeden c**j, grać się nie da, jest 4 dzień serwera o ile dobrze kojarze, dalej nie naprawione, IS miał działać 2 dni temu, dalej nie działa, no i oczywiście beta testy się odbiły, a klasy z tego co widzę jak zwykle na twoim serwerze nie zbalansowane, dalczego zawsze zasłaniasz się tym, że nie patrzy się na pvp na małym lvl? ale po coś jest ten 120 lvl np aby się tez napierdalać, no i zobaczycie, że tutaj będzie tak jak na metinku, zapowiedzi balansu były, a wprowadzone zostały po okolo 2 miesiącach od tych zapowiedzi

czas wyrzucić klienta, bo to strata czasu

pozdrawiam

btw. specjalnie zostanę w temacie i poczekam na flame w moją strone <3

na becie owszem, potem doszedł azoom i ogarnął wiec flame nie będzie, skończ. 

Serio niektórzy mają informacje nie wiem skąd?

Wymysły niektórych nie znają granic, wyssane z palca informacje.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A MOŻE JAKIEŚ INFORMACJE O TEJ STRONIE, BO Z EKIPĄ CHCIELIBYŚMY ZACZĄĆ W KOŃCU GRĘ ? 

Ciągle pracują nad nową stroną tzn konfiguracją i bedzie działać.

Może to jeszcze potrwać.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie kostiumów... Tak, wiem, że nie jest to najistotniejsza sprawa w chwili, gdzie jest za mało metinów/bossów w stosunku do liczby graczy, w ogóle są jakieś problemy z channelami i IS-em, ale czy zamierzacie dodać coś innego poza tymi, niezbyt urokliwymi, bojownikami? Oferujecie fajne pety, wierzchowce, bronie, więc o kostiumy też zadbajcie. ;f

Poza tym serwer bardzo fajny, polecam. ;)

Opublikowano

Sielu widze ze jednak zmieniłes sie i to na gorsze. Coz. Szkoda.

Tylko abys nie zaniedbal tego serwera jak poprzednich kiedy to byly slowa a nie bylo nic.

Hmm na ame*ionie pewnie dalej balansu nie ma oraz innych aktualizacji.

Czas pokaze. Dziwne ze 2 "technikow" a tyle bugow.

Opublikowano

Tylko abys nie zaniedbal tego serwera jak poprzednich kiedy to byly slowa a nie bylo nic.

A Ty ciągle płaczesz jak pizda... Ja za ten czas już max wbiłem zamiast krzyczeć na mpc, od 3 dni płaczesz, dlaczego po prostu grać nie przestaniesz?

Wszystko trzeba wam podać na tacy, wchodzicie do gry, pełno wolnych spotów, pełno bossów, dungeony w 5 minut, najlepiej jakby nie było w ogóle ulepszaczy, a max lvl biło się na psach w kilka godzin.

#doublefacepalm

doublefacepalm.jpg

The past has gone

Opublikowano

Jedyny bug to zacinanie ch.

Masz coś poważniejszego? Nie.

A co ty myślisz? Też mamy swoje życie, nie siedzimy przy metinie 24/7.

Błąd jest poważniejszy, dlatego wymaga więcej czasu.

Poza tym jedynym błędem wszystko w miarę działa.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam takie jedno małe pytanie czy jak już zmienicie te respy to możecie gdzieś napisać co ile sie respią jakieś bossy i metki?

Opublikowano

Jedyny bug to zacinanie ch.

Masz coś poważniejszego? Nie.

A co ty myślisz? Też mamy swoje życie, nie siedzimy przy metinie 24/7.

Błąd jest poważniejszy, dlatego wymaga więcej czasu.

Poza tym jedynym błędem wszystko w miarę działa.

Powiedz  mi 1 rzecz Sielu tylko 1 . Jeżeli zmieniłeś w nazwie prezentacji  Na Easy , To czemu Np : Na 115 lvl expie sobie z pd i mam 2 -3 % za spot . :)  To już  na medium / hard mam po 4-5   i jak oni wbili 180 ciekawe ... mhm .

70 % osób ci piszę od początku servera że exp na server easy jest śmieszny tutaj a ty dale swoje .. :<  na 119 będzie 1-2 % za spot ?

Opublikowano

Sielu tylko to zacinanie CH powoduje nagminne wypierd... Do logowanie co ~1h mnie zaczyna to juz wkur... Osobiście. Do tego dochodzą niby mniej istotne bledy ale jak złożyć to w całość to wychodzi ze jest po prostu jedna wielka klapa. Nie wiem dlaczego tak jest ale gdzie za dużo tych "zajebistych" ludzi to jest tylko gorzej i gorzej. Robiles sam serwery byly naprawde okej jakby byla lepsza reklama i częściej aktualizacje a tak to spoko. A teraz niby True, Azoom, kongo od strony i jest jedna wielka piz.. Ze tak brzydko nie do konca napisze ;)

Opublikowano

Powiedz  mi 1 rzecz Sielu tylko 1 . Jeżeli zmieniłeś w nazwie prezentacji  Na Easy , To czemu Np : Na 115 lvl expie sobie z pd i mam 2 -3 % za spot . :)  To już  na medium / hard mam po 4-5   i jak oni wbili 180 ciekawe ... mhm .

Bo oni zamiast płakać całymi dniami na forum normalnie sobie expią  i skończ płakać że nic nie leci bo exp jest całkiem dobry 

Opublikowano

Bo oni zamiast płakać całymi dniami na forum normalnie sobie expią  i skończ płakać że nic nie leci bo exp jest całkiem dobry 

Proszę cię typie płakać ??? napisałem 1 post .. w tej prezentacji . więc wtf  ziomek ale chyba sobie za dużo pozwalasz :)

Opublikowano

70 % osób ci piszę od początku servera że exp na server easy jest śmieszny tutaj a ty dale swoje .. :<  na 119 będzie 1-2 % za spot ?

40 godzin bez PDka z IS na wbicie max lvl'a to jest HARD/MEDIUM?? Buhahahahaahah. Już sobie darowałem czas spędzony w m1...

Sielu tylko to zacinanie CH powoduje nagminne wypierd... Do logowanie co ~1h mnie zaczyna to juz wkur... Osobiście.

Przez ostatnie dni expiłem po 4-5 godzin i podczas tego ani razu mnie nie wywaliło. Polecam sprawdzić PING

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...