Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Channel 5 został dodany.

aby wszystko działało trzeba uruchomić patcher.

Jeżeli nie pobiera trzeba pobrać patcher z zakładki pobierz grę na stronie głównej.

jeżeli jest jakiś błąd wystarczy zrestartować pc i spróbować ponownie.

mapa łowienie także aktywna, lecz działać będzie po restarcie ponieważ trzeba było poprawić nagrodę za questa z rybami.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

True dlaczego na kazdym swoim serwerze dodajesz ss z tsa? Skoro to kilka serwerów wiec nie mozna jasno okreslic ile bylo osob z kazdego serewera.

Dodanie 5ch w koncu ^ ^

A lowienie i mapa.. chyba mozna bylo w m1 dodac

Opublikowano

Channel 5 został dodany.

aby wszystko działało trzeba uruchomić patcher.

Jeżeli nie pobiera trzeba pobrać patcher z zakładki pobierz grę na stronie głównej.

jeżeli jest jakiś błąd wystarczy zrestartować pc i spróbować ponownie.

mapa łowienie także aktywna, lecz działać będzie po restarcie ponieważ trzeba było poprawić nagrodę za questa z rybami.

Ulepy jak nie dropiły, tak nie dropią, więc nie wiem jak Ty je dodałeś..

Opublikowano

Dlaczego nie widzę zmianek na zwierzaki?

Dlaczego patcher mi nie działa?

Wejdź na stronę i pobierz patchera wtedy powinien zadziałać :)

Opublikowano

Ile jeszcze serwów założysz Medium potem Hard teraz Easy ... Z miłą chęcią bym nie polecił ponieważ on i tak padnie bez reklamy a znając życie gdy hajs się nie będzie zgadzał to Sielu założy nowy serw  :) ale z drugiej strony polecę bo znając siela będzie robił wszystko by nie było bugów itp .. :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Sielu ,upna'l bys calego klienta na inny hosting bo pobierajac z azoom to mam blad archiwum ,pobieram z mega to mam bloka na 99% od 2 dni a pobieralem juz z kazdej strony xx razy

Opublikowano

Ile jeszcze serwów założysz Medium potem Hard teraz Easy ... Z miłą chęcią bym nie polecił ponieważ on i tak padnie bez reklamy a znając życie gdy hajs się nie będzie zgadzał to Sielu założy nowy serw :) ale z drugiej strony polecę bo znając siela będzie robił wszystko by nie było bugów itp .. :)

Zrobil easy potem hard/ medium a teraz easy.. medium/hard.

No na ame*ionie mial zrobic update aby uratowac serwer ale w tym czasie robil update ale na nowy serwer ;)

Opublikowano

Cos okropnego. Po uzyciu pelerynki wywala praktycznie cały czas ;]. Jestem za zasadą "do 3 razy sztuka" czyli codziennie wchodze i sprawdzam czy mnie wyrzuca. Za kazdym razem wywala wiec kupa nie server :D

Opublikowano

Cos okropnego. Po uzyciu pelerynki wywala praktycznie cały czas ;]. Jestem za zasadą "do 3 razy sztuka" czyli codziennie wchodze i sprawdzam czy mnie wyrzuca. Za kazdym razem wywala wiec kupa nie server :D

Nikt inny takiego problemu nie ma, tylko ty. ;)

Opublikowano

Wejdź na ts chętnie pomożemy jeśli akurat się złapiemy!

Opublikowano

A może tak zapodasz Clienta na innym hostingu bo cos chyba sie nie doprosze ^^

A może zmień przeglądarkę lub wyczyść syf na tej co masz? każdy normalnie pobiera, tylko nie Ty. Dziwne trochę..

Jak leci kasa na mapie 120+?

Opublikowano

A może zmień przeglądarkę lub wyczyść syf na tej co masz? każdy normalnie pobiera, tylko nie Ty. Dziwne trochę..

Kilka innych osob tez ma/miało ten problem i dziwne jest to,ze kazdy inny serwer mi smiga tylko nie ten ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...