Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sm mam od początku servera, lecz nie moge ich użyć -.-

No w is nie ma przedmiotow..

Dziwne ze taka reklama. 0 zyskow na ta chwile.. :)

W sumie zysk jest bo duzo osob doladowalo is ale nie ma co kupic.

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No w is nie ma przedmiotow..

Dziwne ze taka reklama. 0 zyskow na ta chwile.. :)

W sumie zysk jest bo duzo osob doladowalo is ale nie ma co kupic.

Kocham ludzi którzy interesują się portfelem innych osób.

A nazywają takie coś polską cebulą.

Switch tylko działa ten który jest w grze wbudowany ? 

Tylko ten.

Lecz w bs będzie dodana opcja do szybkości mieszania.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jaka jest gwarancja, że nie będziesz mieć brzydko ujmując "wyje**ne" na moyes tak jak wcześniej na metinek? :)

Czy w epikach są śr/um

Nie ma, tylko broń do expa.

Opublikowano

Serwer się szybko nudzi, może wam się podoba, ale to nie dla mnie.

Przeciez tak polecales go.. i co sie stalo...?

Oj sielu sielu. Serio wczesniejsze wersje wyszly ci lepsze.

Opublikowano

Jak widzę już komentarze, że serwer szybko się nudzi, to coś czuje że tak samo będzie jak z metinkiem.

Jednak mam już 38% pobranego clienta i sam zobaczę jak z tym serwerem jest :P

Opublikowano

Server fajny tylko mały resp metinów i bossów

i długo się respią 

Nudzi to że cały czas siedzisz na spocie trzymać spacje i klikasz pelerynki  -.-  -.-

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Serwer całkiem spoko. Wymaga trochę dopracowania i w sumie szybko się nudzi, ale liczę że coś zostanie zmienione i będzie git.

Opublikowano

Server fajny tylko mały resp metinów i bossów

i długo się respią 

Nudzi to że cały czas siedzisz na spocie trzymać spacje i klikasz pelerynki  -.-  -.-

na tym polega expienie, jak chcesz to exp z buta i używaj skilli :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Hmm po wbiciu 140 levela mogę już coś powiedzieć na temat serwera.

Serwer jest że tak powiem bardzo nudy,resp metków jak i bossów jest tragiczny.. , Expienie jest bardzo monotonne, siedzisz spacja spacja i tak lecą godziny. Exp sam nie wiem co o tym napisać czasem jest okej czasem gorzej, nie ma takiego dobrego balansu. Z kasa bynajmniej na tym levelu nie ma problemu, wystarcza na wszystkie rzeczy, z ulepszeniem tez nie jest jakaś tragedia w miare wszystko ulepsza. Misje są, jest co robić. 

Ale czegoś mi tutaj brakuje, niby jest wszystko okej, ale szybko wszystko się nudzi, jakoś mnie nie ciągnie do tego serwera gram bo gram ale to nie jest " To Coś" :) 

Opublikowano

Sielu może zacznij robić coś z serwerem bo jak na razie to nie widać żebyś coś robił już 3dni czekamy na poprawki i uj dalej nic.. Chyba chcesz drugiego metinka.. Nie polecam na razie.. @NAWET ZNACZKI GILDII NIE DZIALAJĄ DNO Easy/medium wiesz co to znaczy? Powinno ci to dać do myślenia chyba że znów słuchasz cebulaków na ts'ie ;)

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Sielu może zacznij robić coś z serwerem bo jak na razie to nie widać żebyś coś robił już 3dni czekamy na poprawki i uj dalej nic.. Chyba chcesz drugiego metinka.. Nie polecam na razie.. @NAWET ZNACZKI GILDII NIE DZIALAJĄ DNO

niby na co czekacie 3 dni? jak coś piszesz to podaj konkretnie a nie..

wyraźnie napisałem priorytety do wykonania więc nie spam tylko czytaj. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

niby na co czekacie 3 dni? jak coś piszesz to podaj konkretnie a nie..

wyraźnie napisałem priorytety do wykonania więc nie spam tylko czytaj. 

Sielu chociażby strona ;) Ile można czekać miała być na 2 dni temu gotowa, potem że na wczoraj a nadal nie ma. Ja wiem że to nie do końca od Ciebie zależy ale niech bomb  (bo chyba on robi) ruszy d*** i się spręży, no i to łowienie które do dzisiaj nie działa ;p

Opublikowano

Czekamy cały czas na zwiększenie tych respów ,zmianę dungów   , forum które miało być już nawet nie wiadomo kiedy , taka reklama a takie nie dopracowania .. Ciężko było przewidzieć że będzie 1000+ osób i coś takiego nie wystarczy ;e

Opublikowano

Nie można zmieniać skili, zwój powrotu statusu służy tylko to ponownego rozdania punktów. Nie ponownego wybrania skili.

2up a co do forum to jest dostępne już od wczoraj, respy również zostały już zwiększone w nocy.

<3

Opublikowano

Czekamy cały czas na zwiększenie tych respów ,zmianę dungów   , forum które miało być już nawet nie wiadomo kiedy , taka reklama a takie nie dopracowania .. Ciężko było przewidzieć że będzie 1000+ osób i coś takiego nie wystarczy ;e

forum.moyes.pl

Co do dungeonów, oraz zmianę tych respów, trzeba kontaktować się z administratorem - Sielem, oraz z nim dyskutować.

Pozdrawiam.

Mozna tutaj zmieniac klasy postaci? Bo na serwie nikt nie wie, a tutaj chyba nie doczytalem.

Nie - nie można tutaj zmieniać profesji. Jest zmianka dostępna u handlarki, jednakże resetuje ona tylko i wyłącznie punkty statusu.

Pozdrawiam.

@UP 

Trochę szybszy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...