Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest boski mam już 142lv i gra mi się bardzo dobrze polecam i zapraszam każdemu :) !

ddz8gi.png

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera NIE POLECAM.

Wbiłem 85 Poziom w 2h i wnioskuje ze na serwerze nie ma co robić, tylko expić.

Sura WP ma zbugowane Ostrze, Mając 60 na DT ( bony na Nieumarłe ) FMS sr41 Ostrze G2 na poli bije w Ripera po 1,8k SMIESZNE.

Co do kasy według mnie jest dobrze ustawiony drog Yang.

Myślalem zostac troszeczke na dłużej i cos ponagrywac...

... Ale serwer okazal sie strasznie DENNY...

Pozdrawiam Kei.

Odradzanie serwera bo robisz swój to denny pomysł :)

Pokazałeś to tym postem. Jeżeli do 85 widzisz tylko exp to nie będę stwierdzał ale chyba ślepy jesteś ;)

Pozdrawiam. 

1,8k? Ciężko zauważyć że dmg/hp bossów wszystkiego było ustawiane od 0 żeby każda klasa dała radę? 

nie będę komentował. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pokazałeś to tym postem. Jeżeli do 85 widzisz tylko exp to nie będę stwierdzał ale chyba ślepy jesteś ;)

Pozdrawiam. 

1,8k? Ciężko zauważyć że dmg/hp bossów wszystkiego było ustawiane od 0 żeby każda klasa dała radę? 

nie będę komentował. 

Co do serwera zapomnialem dodać, myslalem ze sie Sielu bardziej postarasz o zabezpieczeniem na serwerze przed WH, ale sie mylilem.

Tak na 85 Poziomie widze na serwerze Medium tylko exp, pózniej zajmuje sie robieniem ekwipunku nie wiem jak Ty grales w metina.

nie będę komentował. 

Dziwne ze moi koledzy bija po 10k, widze ze zrobiles serwer a piszesz glupoty hahaha. POZDRO!! 600

Tak BTW, nie odradzam grac tutaj tylko napisalem ze serwera nie polecam... i nie to ze robie swoj serwer.

Kolejny serwer pod hajs ciekawe ile osob bedzie gralo za miesiac lub dwa... 132?

Opublikowano

Co do serwera zapomnialem dodać, myslalem ze sie Sielu bardziej postarasz o zabezpieczeniem na serwerze przed WH, ale sie mylilem.

Tak na 85 Poziomie widze na serwerze Medium tylko exp, pózniej zajmuje sie robieniem ekwipunku nie wiem jak Ty grales w metina.

nie będę komentował. 

Dziwne ze moi koledzy bija po 10k, widze ze zrobiles serwer a piszesz glupoty hahaha. POZDRO!! 600

Tak BTW, nie odradzam grac tutaj tylko napisalem ze serwera nie polecam... i nie to ze robie swoj serwer.

Kolejny serwer pod hajs ciekawe ile osob bedzie gralo za miesiac lub dwa... 132?

Serwer pod hajs  8S

A nawet jeszcze is nie ma. To żeś dowalił :P

Kończę dyskusję, stwierdzam iż otoczenie do którego dołączyłeś strasznie cię zmieniło, pamiętam cię z ts byłeś normalny.

Teraz nie powiem jaki jesteś  o.O

Założę się na 100% że jak będziesz startował ze swoim pierw będzie działał is.

My działamy odwrotnie ;) Pierw chcemy zapewnić 100% grę bez błędów a potem robimy to co trzeba.

Sam się przekonasz. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pozdrawiam. 

nie będę komentował. 

Ty jesteś pusty serio. Skąd się wgl wziął ten cały chory pomysł że jak ktoś ma/robi serwer to nie może się wypowiadać na temat innego ? Jakoś gra na innych serwerach i je reklamuje po mimo tego że robi swój. Po prostu twój jest denny bo znowu wrzuciłeś marne pliki metinka, true wydał hajsy na reklamę to nawet ci nie ufał w pełni żeby zostawić tobie serwer tylko zawołał tych innych noskilli (Cycu & Azoom) żeby się zajeli serwer bo by skończył tak samo jak Metinek i Amerion ().

Ja też wbiłem na serwer ale był strasznie nudny nie ma nic nowego - expienie i denne dungoeny, zero kreatywności.

Serwer nie polecam (powody wyżej)

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Ty jesteś pusty serio. Skąd się wgl wziął ten cały chory pomysł że jak ktoś ma/robi serwer to nie może się wypowiadać na temat innego ? Jakoś gra na innych serwerach i je reklamuje po mimo tego że robi swój. Po prostu twój jest denny bo znowu wrzuciłeś marne pliki metinka, true wydał hajsy na reklamę to nawet ci nie ufał w pełni żeby zostawić tobie serwer tylko zawołał tych innych noskilli (Cycu & Azoom) żeby się zajeli serwer bo by skończył tak samo jak Metinek i Amerion ().

Ja też wbiłem na serwer ale był strasznie nudny nie ma nic nowego - expienie i denne dungoeny, zero kreatywności.

Serwer nie polecam (powody wyżej)

Dobrze, to pokaż jaki ty pełny jesteś :P

Miałeś jakiś serwer? Wchodzisz spamisz noname jakiś nwm zabłysnąć chcesz czy co.

@co do azooma skoro znów wyssałeś coś z palca hah

już na początku robiłem projekt z azoomem ten moyes.

potem robiłem sam bo azoom nie miał czasu. potem znalazł ten czas to szybko postanowiliśmy się połączyć i przejść na source bo miał gotowe.

więc twoje informacje są tak denne jak ty.

@na hejty nie odpowiadam od tego posta.

Ludzie są tak zawistni na tym forum że aż widać jak dużo cebuli jest w polsce. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

nie będę komentował. 

Fajnie, wiemy że robisz swój serwer. Dobre miejsce na poinformowanie ludzi. Nah pierdolenie że serwery metina nie są dla hajsu dopierdala mnie doszczętnie.

64562221938.png

Opublikowano

Dobrze, to pokaż jaki ty pełny jesteś :P

Miałeś jakiś serwer? Wchodzisz spamisz noname jakiś nwm zabłysnąć chcesz czy co.

@co do azooma skoro znów wyssałeś coś z palca hah

już na początku robiłem projekt z azoomem ten moyes.

potem robiłem sam bo azoom nie miał czasu. potem znalazł ten czas to szybko postanowiliśmy się połączyć i przejść na source bo miał gotowe.

więc twoje informacje są tak denne jak ty.

Miałem serwery, mam serwery, pomagam przy serwerach. Po prostu mnie nie znasz bo szczyt twoich znajomości to Azoom i Cycu którzy są prawie tak samo słabi jak ty.

Jestem w dziale metina od 2010 roku więc raczej nołnejem nie jestem, przynajmniej dla tych co są tutaj dużo dłużej niż ty.

Nie podskakuj tak Sielu bo nic na swoich serwerach nie masz gdyby nie to że Azoom dał ci src to byś nadal biedaku na 2089 siedział. Zrób najpierw coś czym możesz się pochwalić a potem szczekaj.

PS. Mama nadal ci komputer zabiera jak nie odrobisz lekcji xD?

Opublikowano

nie będę komentował. 

Nie masz gdzie się reklamować czy jak, pseudo ''jutuberze''?

Serwer polecam, Azoom&Sielu szybko poprawiają błędy i widać, że serwer nie jest pod ''HAJS'' skoro jeszcze is nie działa. 

Opublikowano

Miałem serwery, mam serwery, pomagam przy serwerach. Po prostu mnie nie znasz bo szczyt twoich znajomości to Azoom i Cycu którzy są prawie tak samo słabi jak ty.

Jestem w dziale metina od 2010 roku więc raczej nołnejem nie jestem, przynajmniej dla tych co są tutaj dużo dłużej niż ty.

Nie podskakuj tak Sielu bo nic na swoich serwerach nie masz gdyby nie to że Azoom dał ci src to byś nadal biedaku na 2089 siedział. Zrób najpierw coś czym możesz się pochwalić a potem szczekaj.

PS. Mama nadal ci komputer zabiera jak nie odrobisz lekcji xD?

Nie robię nic w metinie żeby się pochwalić. Serio masz kompleksy ale zostawiam to tobie.

Pozdrawiam, tak wszyscy cię znają jesteś miszczem metina. Jesteś zadowolony? :(

nie podskakuję ty to robisz, jakbyś zauważył nie napisałem żadnego posta bez podstawy. odpisuje gdy ktoś próbuję na siłę kogoś obrazić bez podstaw jak np ty.

wszedłeś tu sam i sam zaczepki szukasz nie ja przypominam.

PS: .warmups

To podaj nazwy tych twoich serwerów ;)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sielu mowisz ze nie bedziesz komentował dennego zachowania a lepszego zachowania nie pokazujesz.

Serwer nie pod is i isu nie ma, zatem jak ma na siebie zarobic skoro wiadomo ze true dal na reklame a lubi zyski jak kazdy. Wiec co ? Przelewy?

Opublikowano

Nie robię nic w metinie żeby się pochwalić. Serio masz kompleksy ale zostawiam to tobie.

Pozdrawiam, tak wszyscy cię znają jesteś miszczem metina. Jesteś zadowolony? :(

nie podskakuję ty to robisz, jakbyś zauważył nie napisałem żadnego posta bez podstawy. odpisuje gdy ktoś próbuję na siłę kogoś obrazić bez podstaw jak np ty.

wszedłeś tu sam i sam zaczepki szukasz nie ja przypominam.

Ja tylko napisałem że to kolejny denny serwer na plikach metinka. To ty zacząłeś skakać że kim ja jestem żeby ciebie obrażać.

Kończę ta jałową dyskusje i idę gotować obiad bo szkoda mi czasu na takich marnych grajków jak ty.

Opublikowano

Co ile respi się królowa pająków na pustyni? Występuje ona tylko w 1 miejscu czy w tych 2 kółkach na mapie? Troche lipa bo 100lv+ tam stoją i nawet podejść do respu nie można (w nocy to samo, dziś sprawdzałem ^^)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Co ile respi się królowa pająków na pustyni? Występuje ona tylko w 1 miejscu czy w tych 2 kółkach na mapie? Troche lipa bo 100lv+ tam stoją i nawet podejść do respu nie można (w nocy to samo, dziś sprawdzałem ^^)

Królowa występuje w 4 miejscach, resp co 20 minut

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Królowa występuje w 4 miejscach, resp co 20 minut

To prawda. A co do nagrody za te bossy to słabo np. 350k  + magiczny kamień ( magiczny kamien kupujemy u handlarki )

========================================================================

Opublikowano

To prawda. A co do nagrody za te bossy to słabo np. 350k  + magiczny kamień ( magiczny kamien kupujemy u handlarki )

========================================================================

Tak masz rację, zmieniliśmy przed startem na 1000 metali.

Aktualizacja w nocy zmieni nagrody startowe właśnie metali na inne.

Nowy klient (wszystkie patche w sobie) już się wrzuca.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

nie będę komentował. 

Kolejny magik, iluzjonista, wróżbita Maciej?

Twoi koledzy biją po 10k bo widocznie jesteś za słaby w uszach. Tak, do gry w metina też trzeba mieć mózg.

Nie polecasz serwera bo czujesz frustracje z tego, że jesteś jednym z najsłabszych graczy i nawet nie wiesz jakie bony zrobić?

Serwer pod hajs? Stoi 4 dzień a żadna osoba jeszcze nic nie kupiła z ISu a już 5 graczy wbiło max.

Pysznie smakuje Twoja frustracja... mniam.

Serwer jest bardzo dopracowany, podoba mi się system ulepszania, duża ilość graczy, ale jednak mimo to exp jest strasznie monotonny

A na jakimkolwiek serwerze gdzie exp jest MEDIUM zdobywanie doświadczenia było niesamowitym przeżyciem?

Gram w metka od 8 lat. Jeszcze jak na plu nie było możliwości wybrania żeńskiej płci sury czy wojowniczki...

I odkąd pamiętam, o ile to nie był serwer hamachi, exp był zawsze nudny i monotonny... tak już jest.

The past has gone

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować... Jak mam to zrobić ? Co to za key captcha ?

Musisz ułożyć z tego obrazek.

Jeżeli nie widzisz spróbuj z chrome lub innej przeglądarki typu mozilla.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować... Jak mam to zrobić ? Co to za key captcha ?

Jest to klucz zabezpieczający od BombWorka - aby możliwa była rejestracja, trzeba złożyć obrazek niczym puzzle. Nie jest to jakaś wymagająca sztuka ;)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...