Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@True990 mala reklama? Widze ze licznik ciagle spada wiec trzeba wyslac sms jako spam do wszystkich....?

Pro reklama..

NIE POLECAM SERWERA

Napisałeś raz że nie polecasz to czego tu szukasz?

W sumie fajnie jest mieć pazia takiego jak ty co ciągle prezkę odśnieża  xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@True990 mala reklama? Widze ze licznik ciagle spada wiec trzeba wyslac sms jako spam do wszystkich....?

Pro reklama..

NIE POLECAM SERWERA

Skitti wyjdź już z tematu bo to jest z deczka załosne kolego.

Nie grasz, wszyscy przyjęli tą informację, będziemy za Tobą płakać, zapale Ci wirtualny znicz nawet [*] ale proszę Cię daruj sobie.

Ja rozumiem mieć ból tyłka że coś komuś wyszło ale ciągły spam z twojej strony nie ma sensu bo bardziej na razie szkodzisz chyba swojej osobie niż serwerowi.

Pisałeś kilka stron temu że nie grasz okey,napisałeś już wszystko a Ty tu nawet musisz skomentować to że reklamę zrobiłem, aż niewiem czy się śmiać czy płakać bo jak napiszę że idę do toalety to Ty napiszesz że ukrywam się tam przed graczami a widzę że twoja pomysłowość nie zna granic.Idź gdzie masz iść, poczytaj książkę wszyscy na tym wyjdziemy lepiej :)

Krzyżyk na drogę i czekam na hejty od Ciebie że bao-bao na naszym serwerze ma krzywy nos!

Pis Joł! :)

True!

To co jutro może FanPage trochę rozruszamy i damy jakiś konkursik?:)

Opublikowano

Gameplay Weezyego  ( czy jak mu tam ) .. najgorsze scierwo jakie moze byc.. no ale nic. :)
Mam nadzieje,ze przybedzie troche ludzi i bedzie sie przyjemnie gralo.
Powodzenia.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

A teraz na poważnie, bez hejtów na IS. 

Nie mogę znaleźć kuponów SM, są one dostępne w ogóle? Jeśli nie to będą?

Po za tym, wszystko by było fajnie i pięknie gdyby fryzury i kostiumy z ISu było trochę droższe ale jednak na zawsze.

Lub chociaż niech ich czas ucieka wtedy gdy są założone...

Nie mam problemu z wydaniem na metina, wolę zrobić to niż na impreze, alkohol i fajki, czyli trucie sobie życia. Chciałbym też wspomóc serwer, ale te itemy na 30 dni mnie odpychają jednak.

Pomyślcie nad tym, to już sprawa zamknięta?

The past has gone

Opublikowano

Czasowe spoko, ale kupony żeby w is były.

Co w nich takiego "spoko" ?

The past has gone

Opublikowano

Proszę uruchomić patcher.

Poprawki:

-Poprawa dropu ulepszczy które nie dropiły

-Zwiększenie % dropu ulepszaczy z bossów na dungeonach

-Dodanie do opcji gry zmiany czcionki na dużą oraz zmiany potworów na dzikie psy

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tyle graczy było na starcie, przez pierwszy dzień pamiętam 1.2k +, a teraz raptem 500. Co się stało? :)

Bo jest rano? i większość śpi...

Opublikowano

Tyle graczy było na starcie, przez pierwszy dzień pamiętam 1.2k +, a teraz raptem 500. Co się stało? :)

Przeważnie tak jest, że na start wszyscy idą zobaczyć "co to za serwer etc" Jeżeli się spodoba to zostają na dłużej, jeżeli nie to zmykają na inny. No ale zauważ, że teraz jest 10 rano w godzinach normalnych jest 800 +    ;) To jest naprawdę bardzo dobry wynik, jak na taką ilość serwerów. 

Polecam ;d 

xD 

Opublikowano

czo ten klient tak malo wazy? xD

Ponieważ usunięte są za niego wszystkie syfy które nic nie wnosily w serwer a dużo ważyly. I sielu chyba sam robi pliki a nie gotowce zbiera, choć mogę się mylić

<3

Opublikowano

K***a a smy kiedy oddacie ? 5 dni oddajecie już to trochę długo aż się grać odechwiewa"płacisz wymagasz" na tym serverze nabiera nowego znaczenia "płacisz potem biegasz 3 dni za gmami a smów nadal nie ma " chociaż deklaracja oddania ich pojawia się ciągle i brzmi "już dzisiaj w nocy" z tego jedynego powodu nie polecam servera

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Nowy klient:

poprawki:

-dodany dźwięk

-poprawa mapek

-poprawa petów (przenikanie postaci)

-poprawiono kilka skryptów typu bs itp

-dodano do opcji gry zmianę czcionki z malej na duza 

-dodano do opcji gry zmianę mobów na dzikie psy

http://azoom.cal24.pl/a_moyes/klient/Klient_Moyes.rar

skan

Beztytuup_whnphnn.png

pobrałem i wyskakuje log, niestety nie wiem jaki bo się zamyka ;) jak zaktualizuje starego clienta to będzie ok?

//przy wypakowywaniu jest też błąd, obiekty.moyes jest uszkodzony

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

pobrałem i wyskakuje log, niestety nie wiem jaki bo się zamyka ;) jak zaktualizuje starego clienta to będzie ok?

//przy wypakowywaniu jest też błąd, obiekty.moyes jest uszkodzony

Nowy klient nie działa, jakiś błąd przy wypakowywaniu CRC Moyes/PACK/obiekty.moyes. Plik jest uszkodzony..

w log wyskakuje jakieś permission denied ''BGM'' nooby chcieli muzykę w grze i przez to nie działa. xD

Opublikowano

Nowy klient nie działa, jakiś błąd przy wypakowywaniu CRC Moyes/PACK/obiekty.moyes. Plik jest uszkodzony..

w log wyskakuje jakieś permission denied ''BGM'' nooby chcieli muzykę w grze i przez to nie działa. xD

mi wszystko działa, tylko obiektów nie widzę ;) opcje czcionki, muzyka i zmiana mobów ok.

ps. po wypakowaniu clienta nie aktualizuj go

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...