Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z Isem? Bo mi PKT zalegaja a nic nie moge zrobic z nimi :C

Jakie pkt?

IS będzie jak będzie nowa strona, tak Sielu wczoraj pisał. 

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez przesady. Metki i bossy teraz o wiele łatwiej znaleźć gdy zwiększone są ich respy.

Opublikowano

Bez przesady. Metki i bossy teraz o wiele łatwiej znaleźć gdy zwiększone są ich respy.

Chyba sobie żarty robisz.

Obstawione w 95%, co chwile ktoś ksuje, za dużo osób na tak małe mapy i tak małe ilości bosów i metków.

Ogólnie na 105 lvl mam tylko 1 item z biżu na 100 + zbrojke i broń gdyż pali jak powalony przy 80% na ulepszenie a itemów dropi mało.

Lvl od 100 się expi okrutnie do tego problem z eq.. Niezbyt mi się to widzi coraz bardziej.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Robienie skilli chyba troche za dużo kosztuje ;D Za dużo ludzi siedzi na metkach i bossach i niektórzy nie mają na czym zarabiać ja bym zwiększył resp metków i bossów a tak to serwer jest bardzo fajny

Opublikowano

Robienie skilli chyba troche za dużo kosztuje ;D Za dużo ludzi siedzi na metkach i bossach i niektórzy nie mają na czym zarabiać ja bym zwiększył resp metków i bossów a tak to serwer jest bardzo fajny

Może na początku tak :C

Ale jak się rozkręcisz robiąc misje etc to wbijesz i zapomnisz o nich :D

Co do spotów itp, gra nie miałaby sensu gdyby każdy mógł na szybko wszystko zdobyć i zabijać bossy kiedy tylko chce.

Ja już się przekonałem sam jak szybko kończy się gra gdy jest do wszystkiego dostęp od teraz.

Drobne poprawki będą ale nie duże, serwer ma stać i być na bardzo długo a nie wszystko w jeden dzień! 

@Chciałbym dodać że naszym priorytetem czyli moim i azooma jest teraz ogarnięcie ch.

Ch już nie padają, co jakiś czas się zacinają i dążymy do tego aby to naprawić.

Dlatego w między czasie szykujemy dla was kilka nowych misji oraz zadań.

Kiedy to będzie? Dokładnie nie powiem lecz pojawi się to od razu po wprowadzeniu mapy do łowienia ryb itp.

Dodatkowo po wprowadzeniu mapy do rybek, będzie CAŁY spakowany klient do pobrania jak ktoś ma problemy.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Odpowie mi ktoś z Administracji, czemu zaraz po rejestracji piszę  mi że nie mam uprawnień do fourm ? 

Opublikowano

Może na początku tak :C

Ale jak się rozkręcisz robiąc misje etc to wbijesz i zapomnisz o nich :D

Co do spotów itp, gra nie miała by sensu gdyby każdy mógł na szybko wszystko zdobyć i zabijać bossy kiedy tylko chce.

Ja już się przekonałem sam jak szybko kończy się gra gdy jest do wszystkiego dostęp od teraz.

Drobne poprawki będą ale nie duże, serwer ma stać i być na bardzo długo a nie wszystko w jeden dzień! 

@Chciałbym dodać że naszym priorytetem czyli moim i azooma jest teraz ogarnięcie ch.

Ch już nie padają, co jakiś czas się zacinają i dążymy do tego aby to naprawić.

Dlatego w między czasie szykujemy dla was kilka nowych misji oraz zadań.

Kiedy to będzie? Dokładnie nie powiem lecz pojawi się to od razu po wprowadzeniu mapy do łowienia ryb itp.

Dodatkowo po wprowadzeniu mapy do rybek, będzie CAŁY spakowany klient do pobrania jak ktoś ma problemy.

Co innego na szybko zabijać bosy a co innego użerać się z osobami, które kampią po 2-3 na jednego bosa z, którego nie wiadomo czy dropnie poszukiwany ulepszacz czy gówno.

To samo z przepustkami ze szkat. Na 10 szkat może 1, metki bardzo często są puste lub lecą jedynie małże.

Obudzicie się z liczbą graczy poniżej 500 to zacznieniecie słuchać graczy a nie PRZYDUPASÓW - pisze to po raz 2gi.

Ludzie nie mają gdzie się wypowiedzieć bo forum robicie od startu serwera i jakoś go nadal nie ma  xD

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

FromEj

Gotowe. sprawdź teraz. 

Co innego na szybko zabijać bosy a co innego użerać się z osobami, które kampią po 2-3 na jednego bosa z, którego nie wiadomo czy dropnie poszukiwany ulepszacz czy gówno.

To samo z przepustkami ze szkat. Na 10 szkat może 1, metki bardzo często są puste lub lecą jedynie małże.

Obudzicie się z liczbą graczy poniżej 500 to zacznieniecie słuchać graczy a nie PRZYDUPASÓW - pisze to po raz 2gi.

Ludzie nie mają gdzie się wypowiedzieć bo forum robicie od startu serwera i jakoś go nadal nie ma   xD

Tak nie ma forum. Boski jesteś jakoś od wczoraj jest  <3

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Gotowe. sprawdź teraz. 

Tak nie ma forum. Boski jesteś jakoś od wczoraj jest  <3

To fajnie, że na stronie pod buttonem forum jest strona główna  :rolleyes:

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Nw czy wtedy mi odpowiedziałeś Sielu, ale doda wszystkie ulepki na każdej mapie i dungach do bossów i metków .. bo mi się nie chce póżniej wracac na mapy 120 i 140 i innym graczom też by dropić ulepki potrzebne na broń i zbroje z bossów i metków.. również daj większy drop tych butelek kryształów i innych ulep z moobów do biżuterii bo za mało leci jak mamy całe eq ulepszyć..

Te ulepy potrzebne na przerobienie itemów 100+ na 120+ po 20 sztuk lusterek (no problem), złotych odznak, niebieskich kuli i pradawnych tarcz.. prosze cie Sielu nie przesadzaj.. kiedy my mamy to wydropic gdy gra 800+ a nie za każdym razem mi poleci kula, odznaka lub tarcza, tym bardziej tarcza na którą trzeba chodzić na dungeon na któy trzeba przepe która też nierewelacyjnie leci z tych szkat bossa.. 

Jak ty to sobie widziałeś ? Rozumiem chcesz miec serwer długo i żeby się nie skończył za szybko dla niektórych graczy, ale przy takim dropie i ilości ulep to prosze cie :cc. Zrób coś w tym kierunku daj więcej respów i większy % dropu do tych metków i bossów i dodaj te wszystkie ulepy które mają lecieć z tych bossów i metków..

Opublikowano

==Zapraszamy do  Gry==

W godzinach szczytu ponad 1000 osób online!

Jesteśmy przekonani że jak wszystko się ustabilizuje i ruszy reklama w postaci serii u wszystkich yt`berów będzie jeszcze więcej!

aktualny ss z m1 przy 500 online. 

Beztytuuj_whrshwr.jpg

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sielu jeżeli możesz aktywuj mi konto na forum nick: Jabson. 

@DziuDziuxp

Gdzie Ci sie tak spieszy? rob sobie wszystko powoli i po sprawie.. 

Nigdzie ale to troche przesada z tą ulepką na przerobienie .. :)

==Zapraszamy do  Gry==

W godzinach szczytu ponad 1000 osób online!

Jesteśmy przekonani że jak wszystko się ustabilizuje i ruszy reklama w postaci serii u wszystkich yt`berów będzie jeszcze więcej!

aktualny ss z m1 przy 500 online. 

Beztytuuj_whrshwr.jpg

Odpowiesz mi :)

Opublikowano

Nw czy wtedy mi odpowiedziałeś Sielu, ale doda wszystkie ulepki na każdej mapie i dungach do bossów i metków .. bo mi się nie chce póżniej wracac na mapy 120 i 140 i innym graczom też by dropić ulepki potrzebne na broń i zbroje z bossów i metków.. również daj większy drop tych butelek kryształów i innych ulep z moobów do biżuterii bo za mało leci jak mamy całe eq ulepszyć..

Te ulepy potrzebne na przerobienie itemów 100+ na 120+ po 20 sztuk lusterek (no problem), złotych odznak, niebieskich kuli i pradawnych tarcz.. prosze cie Sielu nie przesadzaj.. kiedy my mamy to wydropic gdy gra 800+ a nie za każdym razem mi poleci kula, odznaka lub tarcza, tym bardziej tarcza na którą trzeba chodzić na dungeon na któy trzeba przepe która też nierewelacyjnie leci z tych szkat bossa.. 

Jak ty to sobie widziałeś ? Rozumiem chcesz miec serwer długo i żeby się nie skończył za szybko dla niektórych graczy, ale przy takim dropie i ilości ulep to prosze cie :cc. Zrób coś w tym kierunku daj więcej respów i większy % dropu do tych metków i bossów i dodaj te wszystkie ulepy które mają lecieć z tych bossów i metków..

tak bedzie zrobione tak samo jak szkaty na lv`ach z bossow.

drop zostanie zwiekszony, mowa tu o ulepach z bossow i metkow na dungach.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

tak bedzie zrobione tak samo jak szkaty na lv`ach z bossow.

drop zostanie zwiekszony, mowa tu o ulepach z bossow i metkow na dungach.

Dobrze już zawsze coś, a masz zamiar coś zrobić z tą ulepką na przerabianie eq, że potrzeba np. 20x kule, lustro, odznakę i tarcze ? 

I kiedy to poprawisz dziś w nocy ? 

Opublikowano

Dobrze już zawsze coś, a masz zamiar coś zrobić z tą ulepką na przerabianie eq, że potrzeba np. 20x kule, lustro, odznakę i tarcze ? 

I kiedy to poprawisz dziś w nocy ? 

zazwyczaj robimy w nocy, wiec dzisiaj tez tak bedzie. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ostatnio przy godzinie startu przeglądało temat 1k os teraz 100 os . Aha dziwne . jeśli chodzi o serwer myslałem że będzie coś lepszego .

Opublikowano

1 rzecz mnie tylko smuci że :

Dungeony czasami się bugują i są zbyt długie jak na easy .Moglibyście zrobić to 5min taki duneony.Bo po 1 ulepszacz dungeonów trzeba czekac 15+ min 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Resp jest zdecydowanie za wolny.

Wczoraj o 2:00 w nocy (gdzie połowa ludzi spi) nadal nie mogłem znależć metka na lodowej, dziś rano o 9:00 tak samo, no proszę Was... w dodatku nie zawsze lecą ulepki i to jeszcze po 1 sztuce. Co do rajdów, do dajcie drop z metinów jakiś i zróbcie je co 1h albo bez limitu za kase. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Dungeony czasami się bugują i są zbyt długie jak na easy .Moglibyście zrobić to 5min taki duneony.Bo po 1 ulepszacz dungeonów trzeba czekac 15+ min 

zastanów się, 

Jaki sens jest w graniu na serverze w którym dungeon przechodzisz w 5 min? Po co wgl ten dungeon.. 

Moze od razu dodać bossa na pierwszym piętrze i bedzie sie go tak biło w nieskończoność.

Takie rozumowanie jest zabójcze.

Jezeli dungeon są za długo to znajdz server w którym dungeon trwa 5 min! :)

Server polecam.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ostatnio przy godzinie startu przeglądało temat 1k os teraz 100 os . Aha dziwne . jeśli chodzi o serwer myslałem że będzie coś lepszego .

A zobacz na licznik online :P

ludzie byli na forum bo czekali na serwer.

bedzie to poprawione. buguje sie raz na 100 razy..

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...