Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cóż mam powiedziać.. starałam się polecać tutaj ile mogłam, ale hmm. Ludzi ubywa jak na zawołanie, balans jest beznadziejny, dzisiaj odczułam tego skutki. Niestety ja szukam czegoś nowego, jeżeli ludzi nie przybędzie i balansu nie poprawią to nie wracam.

Mimo to trzymam kciuki.

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam tak bardzo, że aż mocno <3 W końcu mam 50+ postów, więc mogę tu coś naskrobać! Serwer bardzo przyjemny, żałuję, że nie mam obecnie czasu na Metina.

Pozdrawiam, Wendy.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Serwer jest wspaniały, tylko liczba graczy coś ostatnio "szwankuje" <_<

ponieważ jest dużo serwerów i jak komuś się nie spodoba jeden szczegół to od razu go zmieniają :P

ale nie oznacza to że mamy się poddawać.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

owszem.

gm,owie pilnują kiedy mogą. trudno powstrzymać tak zawziętych graczy :D

Wybacz ale pisałem Ci pw na forum z tym ss w momencie kiedy byłeś na nim, a myślę że przez takie bydło, ludzie uciekają też z Twojego serwera.

Ja osobiście skończyłem tam grę ze wzgl na brak balansu ^^

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Kto robi za odśnieżarkę na serwerze, że kafelki na polu handlu nawet lekko nie ośnieżone? :v

Kowal stracił robotę to się musiał czymś zająć

Co do serwera to wszystko ok, tylko od czasu do czasu przydał by się event typu OX / Wojna Królestw

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Kto robi za odśnieżarkę na serwerze, że kafelki na polu handlu nawet lekko nie ośnieżone? :v

Kapitan się obijał to go zatrudnili i prawidłowo odwala robotę, a na serwerze jedynie przydało by się 100 graczy więcej :)

14iq0zn.jpg

Opublikowano

to są pliki tego serwera na "a" ale nie pamiętam  dokładnie nazwy 

Amerion ;) I napewno nie są to pliki z tamtego serwera.Są podobne ale mają widoczne różnice.Pliki tylko edytowane z starego serwera.Tak poza tym.Co jest ze stroną ? 5 sekund spoko ddos protection rozumiem.No ale ja dzisiaj czekam około 15 min i nic.Ładuje ładuję i ładuję w nieskończoność.

Opublikowano

Amerion ;) I napewno nie są to pliki z tamtego serwera.Są podobne ale mają widoczne różnice.Pliki tylko edytowane z starego serwera.Tak poza tym.Co jest ze stroną ? 5 sekund spoko ddos protection rozumiem.No ale ja dzisiaj czekam około 15 min i nic.Ładuje ładuję i ładuję w nieskończoność.

Wyczyść historie przeglądarki i ciastka.

Opublikowano

Jak oceniacie serwera warto zacząć grę? Ile graczy jest online kiedy jest największy ruch?

8/10, gra sie bardzo przyjemnie. Graczy online 400-500. Mniemy nadzieje, ze to sie zmieni. ;) 

Pozdrawiam Jabson. 

Opublikowano

8/10, gra sie bardzo przyjemnie. Graczy online 400-500. Mniemy nadzieje, ze to sie zmieni. ;)

Pozdrawiam Jabson. 

W takim razie zasysam clienta ,  miejmy nadzieje że ilość graczy się zmieni na lepsze. :P

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Powiem iż liczba graczy nie jest najgorsza przy 2 Królestwach całe miasto ludzi na serwerze gra aktualnie 441 Graczy serwer gorąco polecam kolejny raz.

14iq0zn.jpg

Opublikowano

Co tam będzie dropić na tej mapce świątecznej ?

Będzie to mapka na którą możemy wejść sami ?

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Dosyć ciekawe, od którego będzie można wbić na rajd ?

Co będzie można dropić między innymi ?

Co tam będzie dropić na tej mapce świątecznej ?

Będzie to mapka na którą możemy wejść sami ?

zapraszam was na nasze forum, tam jest w ogłoszeniach. 

robię według ogłoszenia. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer polecam. Przyjemne i szybkie bonowanie eq za pomoca bs'a, jedyny klopot to sr w broniach 75,100. Gram tu kilka dni, mam super gildie, poznalem wielu milych i pomocnych ludzi z ktorymi moge pogadac przez ts. Tak samo kontakt z adm. Jest ok. Wejdziecie na kanal czekam na gm i po chwili ktos zejdzie. ☺ Co do expienia ( tylko expienia bez misji itp.) to od 1 lvl do 115 wyexpienie zajmie wam ok. 6H. Co do eq to w tydzien spokojnie cale eq na 100 lvl + 9. Jezeli chodzi o bossy, metki i bonusy do expa to wszystko jest na forum. Co do bicia bossow i metkow to kazda postacia bez buffa poradzicie sobie. Jak zaczynacie gre to polecam wp, bodego i na 80lvl dropic ulepki z metkow i bosow w grocie. One sa cenne, do tego niedlugo event to sobie na pewno poradzicie. Jak szukacie gildii z ts to wejdzcie na ts serwerowy (tsgames.pl) tam jest pelno gildii z serwera ktorzy przyjmuja nawet nowych lecz aktywnych graczy. To tyle z takiego mini przewodnika o serwerze. Moj nick w grze to Myuis chetnie pomoge na start, pisac w grze lub na ts.

Pisalem z telefonu, sory za bledy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...