Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zuo.png

Event na piątek czyli jutro.

Kiedy ta aktualizacja co mowiles o niej kilka stron temu? ze niby w nocy miales zrobic a od kilku dni nic, pisałeś tam o zmniejszeniu czasu dungeonów, nowych questach.

nie da sie naprawic jakos tych moobów w dungeonie na 120? te małe kraby sa zbugowane bug takie jak z Driadami z redlasu, przez co trwa on o wiele dłużej.

@mowie o tym pisales to 7 a mamy 11 ;_;

co do trudności, nie chcemy aby serwer był na kilka dni.

no ale niektórzy piszą dobrze.

jutro w nocy będzie przerwa i zmiany:

-balans klas (zobaczymy jak to wyjdzie w grze)

-zmniejszenie czasu robienia dungeonów

-poprawa dropu na dungeonach oraz mapach

-zmiana nagród z misji (nie wszystkich, tylko te startowe gdzie pozostały jeszcze metale etc)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP:

Większość zrobiliśmy, tego czego nie zrobiłem to zrobię w wolne dni.

Jako iż waszym zdaniem: Eventy administracji są do bani tym razem zorganizujemy event który wy będziecie chcieli.

Dajemy wam czas z pomysłami do: 17.12.2014

Gdy czas minie damy ankietę w której będzie można wybrać event.

Dodatkowo nagrody za miejsca w ankiecie:

1-600Sm

2-400Sm

3-200Sm

Dodam tylko że nie ma być to pomysł z kosmosu..

Coś związanego ze świętami, schludnego i dobrze przemyślanego.

Powodzenia!

Zapraszam na forum w celu wypowiadania się.
Link na stronie głównej.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie ma to jak wbić 120lv i płakać ze serwer jest za ciężki. Na osiągnięcie full eq na serwerze potrzeba max 2tyg,wiec co jest trudnego tu? Dung który trwa 15/20 min? Bez przesady, przynajmniej jest co robić. Co do liczby graczy to utrzymuje się na poziomie 500-700 wiec jak dla mnie to git, ponieważ odeszli Ci co pobrali parę h i stwierdzili ze jest za ciężko.

Serwer polecam i zapraszam.

Opublikowano

Nie ma to jak wbić 120lv i płakać ze serwer jest za ciężki. Na osiągnięcie full eq na serwerze potrzeba max 2tyg,wiec co jest trudnego tu? Dung który trwa 15/20 min? Bez przesady, przynajmniej jest co robić. Co do liczby graczy to utrzymuje się na poziomie 500-700 wiec jak dla mnie to git, ponieważ odeszli Ci co pobrali parę h i stwierdzili ze jest za ciężko.

Serwer polecam i zapraszam.

Zgadzam się, Update już niedługo!

Chcemy utrzymać stałą liczbę graczy oraz wszystko dopracować.

Dodatkowo fix na dungeony prawie gotowy. 

Nie zapominajcie o zuo, nie może was tam zabraknąć!

17:40

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam wielką prośbę do Was:

Serwer jest fajny , przyjemnie się gra , ale...:

-wywala mnie ciągle z serwera 

- Po wyłączeniu eventu ze skarpetkami nie działa mi patch 

- Ściagałam ponownie itd i nic sie nie dziej ( MUSZE WYLACZAC ANTYWIRUSA BO CIAGLE USUWA MI 3 PLIKI z wirusem)

Więc proszę o naprawienie tego patchera z tymi "wirusami"

Albo małą pomoc , czemu mi sie to wylacza i nic nie pokazuje.

PS : dodam , że dziadostwo jest wlaczone w menedżer  ALE NIE DA RADY ZAMKNAC PROCESU ;x 

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Mam wielką prośbę do Was:

Serwer jest fajny , przyjemnie się gra , ale...:

-wywala mnie ciągle z serwera 

- Po wyłączeniu eventu ze skarpetkami nie działa mi patch 

- Ściagałam ponownie itd i nic sie nie dziej ( MUSZE WYLACZAC ANTYWIRUSA BO CIAGLE USUWA MI 3 PLIKI z wirusem)

Więc proszę o naprawienie tego patchera z tymi "wirusami"

Albo małą pomoc , czemu mi sie to wylacza i nic nie pokazuje.

PS : dodam , że dziadostwo jest wlaczone w menedżer  ALE NIE DA RADY ZAMKNAC PROCESU ;x 

Co do tego wywalania to zajrzyj na forum, administracja napisała o tym co nieco.

Opublikowano

Co do tego wywalania to zajrzyj na forum, administracja napisała o tym co nieco.

Dokładnie. Update świąteczny jest już robiony. Jego zawartość to:

-Aktywny Event który wygra na naszym forum

-Co 2 dni mała niespodzianka w grze

-Zmiana klimatu map na śnieżny

-Fixy potworów/map

-Fix autopotów

-Świąteczne pety/kostiumy/fryzury/wierzchowce

-Ułatwienie kilku aspektów w grze

kiedy to wszystko będzie? przed świętami. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Skróćcie resp bossów i metków o ~50% a przybędzie dużo graczy, dropienie przepustek i ulep to masakra przy takiej ilości graczy... To nie robi z serwera mediuma, tylko wk*rwiające miejsce;p

Mam nick tutaj dadus21 bo na konto Medion zapomniałem hasła ;)

arijh2.jpg

Opublikowano

Dokładnie. Update świąteczny jest już robiony. Jego zawartość to:

-Aktywny Event który wygra na naszym forum

-Co 2 dni mała niespodzianka w grze

-Zmiana klimatu map na śnieżny

-Fixy potworów/map

-Fix autopotów

-Świąteczne pety/kostiumy/fryzury/wierzchowce

-Ułatwienie kilku aspektów w grze

kiedy to wszystko będzie? przed świętami. 

A zmiany nagród w misjach?

wczoraj robilem fabularna XI na 130lv i nagroda przepustki na zla ziemie OK, ale owoce zycia? fajerwerki? rly?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

A zmiany nagród w misjach?

wczoraj robilem fabularna XI na 130lv i nagroda przepustki na zla ziemie OK, ale owoce zycia? fajerwerki? rly?

Dobrze że przypomniałeś, poprawi się to + dodam nagrody do nowych misji i one także się pojawią. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dobrze że przypomniałeś, poprawi się to + dodam nagrody do nowych misji i one także się pojawią. 

to fajnie;p a zbugowane mooby na wyspie zywych? :P da sie coś z tym zrobic?

Rozumiem, ze zmiana nagród nic tak naprawde mi nie dadza bo juz je zrobilem?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

to fajnie;p a zbugowane mooby na wyspie zywych? :P da sie coś z tym zrobic?

Rozumiem, ze zmiana nagród nic tak naprawde mi nie dadza bo juz je zrobilem?

No napisałem :P

-Fixy potworów/map

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Cześć, mam zamiar zagrac na tym serwerze, z tego co czytałem to widze ze jest podobno za cięzko(nie bd się tym sugerowal, wole sam sprawdzic) 

Jak wygląda sprawa PvP, jakas klasa "dominuje" nad innymi?

Resp metków i bosow jest co ile minut, móglby mi ktos podac ile jest respów bossow na jakiejs mapie?

Ogl warto pograc czy szkoda czasu?

Opublikowano

Cześć, mam zamiar zagrac na tym serwerze, z tego co czytałem to widze ze jest podobno za cięzko(nie bd się tym sugerowal, wole sam sprawdzic) 

Jak wygląda sprawa PvP, jakas klasa "dominuje" nad innymi?

Resp metków i bosow jest co ile minut, móglby mi ktos podac ile jest respów bossow na jakiejs mapie?

Ogl warto pograc czy szkoda czasu?

odp na jedno pytanie, resp do 25 minutek max

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Szczerze to napisze swoją szczerą opinie po dwóch tygodniach gry, serwer to gówno bo nie da sie nic ugrać, wszędzie wywala z chaneli, czy to na dungeonach i mapach +120 a miało to być naprawione szmat czasu temu, kolejny nieudany serwer jak zwykle, który zapowiadał sie dobrze, rozczarowaliście mnie.

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Zagram z kolegami :)

A co do eventu to proponuje:

1.Na czas świąteczny wprowadzić drop "prezentu" który uzbierając np 200szt wymieniamy u NPC mikołaja na jakiś prezent wybrany przez administrację.

2. W noc bożo narodzeniową. Będzie biegał mikołaj bez EQ na sobie z rangą okrutny którego trzeba zabić aby otrzymać "coś" przygotowanego przez administrację.

3.Na czas świąteczny wprowadzić "prezent" który otworząc dostajemy jakieś itemki na każdy z nich jakiś % na jakiś epicki item % by wynosił 1, jak zdobyć prezent? Monotonną metodę łowienia.

44883245864358281345.png

Opublikowano

jak narazie gram i jeszcze mnie ani razu nie wywaliło, coraz bardziej wydaje mi sie ze ta krytyka to czysty hejt

Co do eventu mam pare propozycjii.

1. Mikołaje Tanaki :D wystarczy zmienic txt pirata na mikołaja i mamy event, chyba kazdy wie na czym on polega

2. Drop prezentów z których leciałyby zaklęte kawałki legendarnej pieczeci (po zebraniu x częsci wymieniamy go na dobrego mounta)

3. Moze zwykły event sklepikowy? 

4. Dungeony na czas?

5. Specjany event na ts: tyralnie z gm, jezeli ztyramy gm otrzymujemy x sm? Jury to 2 pozostali gm i mysle ze top 3 na to tez zasługuje?

6. Idol na ts?

7. PvP  z gm? Oczywiscie z wyrównanym eq

Myśle ze najlepiej byłoby tak ze:

24.12.14: x godzina Tanaaki  wieczorem OX (oczywiscie późniejszym, po wigilii)

25.12.14: x godzina dung na czas, event sklepikowy, i moze zuo?

26.12.14 Tyralnia, idol, PvP?

I od 22 do 31 drop tych prezentów i pieczeci

Opublikowano

jak narazie gram i jeszcze mnie ani razu nie wywaliło, coraz bardziej wydaje mi sie ze ta krytyka to czysty hejt

Co do eventu mam pare propozycjii.

1. Mikołaje Tanaki :D wystarczy zmienic txt pirata na mikołaja i mamy event, chyba kazdy wie na czym on polega

2. Drop prezentów z których leciałyby zaklęte kawałki legendarnej pieczeci (po zebraniu x częsci wymieniamy go na dobrego mounta)

3. Moze zwykły event sklepikowy? 

4. Dungeony na czas?

5. Specjany event na ts: tyralnie z gm, jezeli ztyramy gm otrzymujemy x sm? Jury to 2 pozostali gm i mysle ze top 3 na to tez zasługuje?

6. Idol na ts?

7. PvP  z gm? Oczywiscie z wyrównanym eq

Myśle ze najlepiej byłoby tak ze:

24.12.14: x godzina Tanaaki  wieczorem OX (oczywiscie późniejszym, po wigilii)

25.12.14: x godzina dung na czas, event sklepikowy, i moze zuo?

26.12.14 Tyralnia, idol, PvP?

I od 22 do 31 drop tych prezentów i pieczeci

Propozycja pojawiła się na naszym forum?

Jeżeli nie to dodam do głosowania. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A zresztą paziu odśnieżaj mi prezkę.  <3  <3  <3

Easy? A ślepy byłeś że mod wywalił medium? do 100 jest typowy easy, potem stan gry przechodzi w medium więc polecam ci coś:

foto_1b94f88990f79609e1e6c953e719ece6.jp

ps; twój nick+Rodziny.  B)

Jutro zuo jak coś, będzie można się szybko dorobić. 

Będę odświeżał bo i tak ktoś to robi, a nóż więcej nowych osób zajrzy w ostatni dodany post i zobaczy, że ten serwer to gówno pod IS a większą stabliność ma niedawno powstały NO-HAMACHI Hetiska, co więcej serwer jest faktycznie EASY a nie[ IS i kupowane PvP]. Już ponad 10 tysięcy ludzi założyło konto, weszli, zobaczyli, że serwer ostro pod kase i skończyli grę.

Proponuję Wam zrobić od razu full gotowe postacie do kupienia, z bonami etc, wtedy nawet sam bym grał bo po co tak się srać po kawałku z kupowaniem?

The past has gone

Opublikowano

Co się dzieje? Coraz mniej graczy gra. Na początku było tak fajnie okolo 800 online :(.

Opublikowano

Będę odświeżał bo i tak ktoś to robi, a nóż więcej nowych osób zajrzy w ostatni dodany post i zobaczy, że ten serwer to gówno pod IS a większą stabliność ma niedawno powstały NO-HAMACHI Hetiska, co więcej serwer jest faktycznie EASY a nie[ IS i kupowane PvP]. Już ponad 10 tysięcy ludzi założyło konto, weszli, zobaczyli, że serwer ostro pod kase i skończyli grę.

Proponuję Wam zrobić od razu full gotowe postacie do kupienia, z bonami etc, wtedy nawet sam bym grał bo po co tak się srać po kawałku z kupowaniem?

Czytam ten temat co jakiś czas i aż musiałam przypomnieć hasło do konta jak czytam twoje wypociny. 

Nie zrażajcie się po tych hejterskich wypowiedziach pana Jooe, admini ciągle pracują, niebawem wprowadzą łatkę eliminującą loganie z dungeonów dla osób, u któtych problem występuje. Gra się BARDZO przyjemnie, jest co robić, a to dungeon, a to rajdzik, a to metki bossy/exp. PRzyjdziesz do miasta na m1 dużo sklepików, pvp, wojenki zaczynają się pokazywać. Mam nadzieje, że liczba osób ponownie zacznie wzrastać, bo serwer jest mega.

http://scr.hu/27io/pneh0

Dowód na pracę adminów.

Dodam, że w grze praktycznie zawsze jest jakiś GM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...