Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z tym Moyesem? :v Jeszcze niedawno nie można było się na metka, czy bossa dopchać na mapie od 100 poziomu, a teraz jakoś pusto. I w ogóle dlaczego forum jest wyłączone tyle czasu?

Serwer został zaniedbany Przez Siela - więcej nic nie trzeba dodawać.

Przyznaje się że tak było i jest, nie będę się tłumaczył lecz muszę wytłumaczyć coś ludziom którzy pisali o reklamie więc tak..

Myślicie że true nie kontaktował się z yt`berami? nie mam na mysli tych co nabijają sobie w wspólnym gronie wyświetlenia czy coś innego..

Znów wynikła podobna sytuacja, serwer się nie podoba nie chce mi się na nim grać.

Nie będę wypisywał z kim true pisał - topowy yt`ber metina.

Zresztą sami widzieliście ile true wydał na początku żeby rozreklamować serwer, takie czasy.

Do ludzi co zaraz będą mieli hejt on..

Tym razem nie napiszę:

-Mają być fajewerki

Albo to zrobię i to zobaczycie albo wszystko będzie stało w miejscu. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyznaje się że tak było i jest, nie będę się tłumaczył lecz muszę wytłumaczyć coś ludziom którzy pisali o reklamie więc tak..

Myślicie że true nie kontaktował się z yt`berami? nie mam na mysli tych co nabijają sobie w wspólnym gronie wyświetlenia czy coś innego..

Znów wynikła podobna sytuacja, serwer się nie podoba nie chce mi się na nim grać.

Zresztą sami widzieliście ile true wydał na początku żeby rozreklamować serwer, takie czasy.

Tym razem nie napiszę:

-Mają być fajewerki

Dziwię się, bo Moyes akurat był fajnym serwerkiem. A z dnia na dzień zaczęło ubywać ludzi. Skoro masz pomysł na ożywienie Moyesa to życzę powodzenia. ;)

Co do YouTuber'ów - prawda jest taka, że większość (z naciskiem na "większość") z nich leci na hajs. Kto więcej zapłaci ten ma zapewnioną serię. :v Raczej subiektywne opinie na temat serwera schodzą na drugi (a może i dalszy) plan. ;) 

Opublikowano

Tym razem nie napiszę:

-Mają być fajewerki

No ale kiedy można się spodziewać jakichś przebłysków i efektów tej Twojej pracy, bo nie wiem czy opłaca się czekać i liczyć na cuda na kiju. I przedewszystkim kiedy w koncu będzie sprawne forum?

Jak zaczynałem tutaj grę to nie sadziłem, że nadejdzie taki czas, że trzeba bedzie ratować ten serwer przed totalnym upadkiem. A szkoda, bo serwer ma naprawdę olbrzymi potencjał.

Opublikowano

Dziwię się, bo Moyes akurat był fajnym serwerkiem. A z dnia na dzień zaczęło ubywać ludzi. Skoro masz pomysł na ożywienie Moyesa to życzę powodzenia. ;)

Co do YouTuber'ów - prawda jest taka, że większość (z naciskiem na "większość") z nich leci na hajs. Kto więcej zapłaci ten ma zapewnioną serię. :v Raczej subiektywne opinie na temat serwera schodzą na drugi (a może i dalszy) plan. ;)

To że niektórzy YT lecą na hajs to już od dawna znane raczej niektórym, ale nie o to chodzi.

Gdyby trzeba było walczyć na $ to bym siebie obwiniał za aktualną ilość graczy z względu na reklamę, jednakże jak wszyscy widzą topowi YT są aktualnie zajęci swoim serwerem i nie reklamują innych lub mają daną serie i nie prowadzą "2 na raz" i mam w ten sposób związane ręce...

Oczywiście są inne metody reklamy aczkolwiek bardzo nisko efektywne i czasochłonne jednocześnie, a podejrzewam że niewiele bym zdziałał.Mam nadzieję że w najbliższym okresie czasowym uda mi się cokolwiek zdziałać w tym temacie i żeby było widać efekty :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Tym razem nie napiszę:

-Mają być fajewerki

Czyli twierdzisz, że serwer stanie na nogi?

Opublikowano

Czyli twierdzisz, że serwer stanie na nogi?

Powiem tak, na pewno nie dopuszczę do tego aby upadł a bynajmniej dogadam się z Sielem żeby serwer stał na mój koszt i tyle nawet przy 0 online bo ma ogromny potencjał.

Sielu stara się go odrodzić aktualizacjami itd. zapowiadanymi, a ja czekam na możliwość reklamy u większych YT :)

Jemillo-Już było :>

Opublikowano

To i ja się wypowiem.. Serwer ma ogromy potencjał, sam mam przyjemność na nim grać. Niestety wiadomo nie można żyć tylko metinem, administracja ma też nauke/prace i nie jest w stanie być 24/7. Z tego co udało mi się pogadać z ekipą na GG wiem, że aktualizacja jest już w większej części zrobiona. Co do forum, jeśli byłaby nawet jakaś błahostka w której mógłbym pomóc @True990 masz moje Gadu zrobię to z przyjemnością. Osobiście czekam na aktualizację, a zostanę nawet jeśli miałbym tam grać sam..

Z pozdrowieniami,

Adder :-)

Opublikowano

To i ja się wypowiem.. Serwer ma ogromy potencjał, sam mam przyjemność na nim grać. Niestety wiadomo nie można żyć tylko metinem, administracja ma też nauke/prace i nie jest w stanie być 24/7. Z tego co udało mi się pogadać z ekipą na GG wiem, że aktualizacja jest już w większej części zrobiona. Co do forum, jeśli byłaby nawet jakaś błahostka w której mógłbym pomóc @True990 masz moje Gadu zrobię to z przyjemnością. Osobiście czekam na aktualizację, a zostanę nawet jeśli miałbym tam grać sam..

Z pozdrowieniami,

Adder :-)

Zgodzę się z Tobą w 100%. Serwer jest świetnie dopracowany, poważnych bugów brak. Cały czas jest coś do roboty i można posiedzieć na nim dłużej. Również jestem w grupce tych osób, które będą grały do końca.  ;)

c:

Opublikowano

Powiem tak, na pewno nie dopuszczę do tego aby upadł a bynajmniej dogadam się z Sielem żeby serwer stał na mój koszt i tyle nawet przy 0 online bo ma ogromny potencjał.

Sielu stara się go odrodzić aktualizacjami itd. zapowiadanymi, a ja czekam na możliwość reklamy u większych YT :)

Jemillo-Już było :>

Tak, serwer jest dopracowany, ale Ci graczę.. Róbcie reklamę, i ożywcie Go.

EQ na razie nie wymieniam, zatrzymam sobie jeśli takie zapowiedzi dajecie.. :P

ps. czemu usneliście liczbę pokazującą ilość graczy? 19386813165301078456.png

Opublikowano

­

Zgodzę się z Tobą w 100%. Serwer jest świetnie dopracowany, poważnych bugów brak. Cały czas jest coś do roboty i można posiedzieć na nim dłużej. Również jestem w grupce tych osób, które będą grały do końca.  ;)

Również się zgadzam. Co prawda zaczęłam grać 2 dni temu, ale serwer ma potencjał. Zostanę na nim do końca, ponieważ jest co robić i nie ma co się nudzić.

Może i graczy odeszło, ale zapewne wrócą bo co będą robić na innych?

Czekamy na aktualizację i inne rzeczy. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Serwer może być dopracowany tip top, zero bugów, stabilny a grać będzie 100 online.

Serwery jednorazówki z pełnymi bugami i administracją po 15 lat ma 1k graczy :D

Coś chyba jest nie tak :)

Heniek.

Opublikowano

up@ no właśnie mnie też to dziwi :D
serwer mi też się bardzo podoba jest bardzo ciekawy spodobał mi się wróciłem do metka po 1,5 roczej przerwie i ten serwer to jeden
z lepszych na jakich grałem o eq lv itp nie jest ciężko ani zbyt łatwo nie wymieniając już innych zalet serwa jak questy itp :)

Opublikowano

Na początku serwera było tak:

sielupng_wrwsxqx.jpg

~ by Lizzy

Teraz chyba stan rzeczy się zmienił ;x

ale damy radę :D

dacie rade ? rozumiem że macie jakąś super mega hiper reklama przynajmniej kilkanaście tysięcy widzów a nie Noname'y po 1k z wyświetleniami po 200 :D 

Ilość osób online ?

jak z broniami 75 oraz stalkami ?

proszę o odpowiedź :)

Opublikowano

dacie rade ? rozumiem że macie jakąś super mega hiper reklama przynajmniej kilkanaście tysięcy widzów a nie Noname'y po 1k z wyświetleniami po 200 :D

Ilość osób online ?

jak z broniami 75 oraz stalkami ?

proszę o odpowiedź :)

Bronie na 75 - RIP

Stalki - Metiny AV2

sielupng_wrwsxqx.jpg

~ by Lizzy

(wszystko w tej wypowiedzi jest tylko prowokacją) zabic jom, to przez niom on nic nie robi!!11!!11oneoen1!!

Opublikowano

sielupng_wrwsxqx.jpg

~ by Lizzy

Sielu, ale z Ciebie śmieszek. :D

Powodzenia. Róbcie coś z tym Moyesem i otwierajcie foruma. :ninja:

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Warto Wbijać ?

Jeśli lubisz grać z 20 osobami na serwerze-zaczynaj bo ciekawy, ale graczy to opór..

Dobry server, ale nie wiem Sielu czy wyłączanie licznika zwiększy ci ludzi na serverze. :D

Popieram. :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...