Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto zaczynać? Jaka postać jest najlepsza? Ciężko z eq?

Warto, serwer cały czas się rozwija. Wielkim plusem tego serwera jest to, że każda profesja jest dobra i każdy ma szanse wygrać z każdym w pvp. A wszystko to dzięki świetnie przeprowadzonemu balansowi klas. Co do eq to jak posiedziesz trochę w grze to góra tydzień i dorobisz sie całego eq. Administracja także jest pomocna i nie olewa graczy. Nic tylko wbijać i grać.

Opublikowano

Czy na 100lvl będą dropiły mi broszki i wodne kryształy dobrze w atlantydzie ? Czy lepiej kupić?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ludzi jest sporo, jedyne czego teraz brakuje to forum i tematu mistrzów serwa :>

532661420377233850749.jpg

Ludzi nie jest w cale sporo, taki widok tylko w Jinno, w Shinsoo może z 15 osób.

Przez ten event jeszcze ceny się porypały, a forum dalej nie działa..

Opublikowano

Ludzi nie jest w cale sporo, taki widok tylko w Jinno, w Shinsoo może z 15 osób.

Przez ten event jeszcze ceny się porypały, a forum dalej nie działa..

Zostali najwytrwalsi rycerze IS'u którzy prężnie biją hasjy. Może to i dobrze, ale wiadome było, że szału kupowanym pvp raczej się nie zrobi.

Ludzi jest sporo, jedyne czego teraz brakuje to forum i tematu mistrzów serwa :>

Przez 2 miesiące spadek prawie 70%

The past has gone

Opublikowano

Zostali najwytrwalsi rycerze IS'u którzy prężnie biją hasjy. Może to i dobrze, ale wiadome było, że szału kupowanym pvp raczej się nie zrobi.

Przez 2 miesiące spadek prawie 70%

dupa cie boli ze ktoś ma a ty nie? już ci pisałem 20 stron dalej (wyjdź.)

co do serwera już niedługo update, klient do pobrania także będzie oraz całkiem możliwe że pojawi się łatka do starego klienta. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

co do serwera już niedługo update, klient do pobrania także będzie oraz całkiem możliwe że pojawi się łatka do starego klienta. 

Ja również Ci pisałem, że bardzo dobrze iż serwer się spłaca (nie wiem co Ci odbija :D)

Dlaczego mam wyjść? Chciałbyś bardzo usunąć te niewygodne komentarze co nie? :>

Napiszę więc jeszcze bardziej wyraźniej

Liczba graczy na serwerze od jego powstania spada i to ostro, średni bilans dzienny to 10-15 graczy na minus. (-700 graczy, +40dni)

Serwer z tych pod IS (chociaż są gorsze) Płaci się za subkrypcje lepszych bonusów do PvP. Tak wiem, pełno ludzi to sprzedaje, ale żeby ktoś to sprzedał za yagi musi wyłożyć najpierw PLN z własnej kieszeni (bądź tatusia)

Tu się po prostu nie opłaca grać, lagów nie ma ale jest inne utrudnienie, pod tym względem żaden HARD nie ma do Was startu :D

Kilka osób które chodziło na Dungeony wie  :ninja: 

The past has gone

Opublikowano

Dzięki eventowi świątecznemu nawet nie trzeba było pakować kasy w IS, na rajdzie 100 lvl można było spokojnie około 300kk wyciągnąć. Wystarczył nawet 1 dzień by wykupić sobie peta i kostiumy

A zawsze się znajdą takie osoby co pakują kase w IS, ale to już ich problem ;)

Opublikowano

Dzięki eventowi świątecznemu nawet nie trzeba było pakować kasy w IS, na rajdzie 100 lvl można było spokojnie około 300kk wyciągnąć. Wystarczył nawet 1 dzień by wykupić sobie peta i kostiumy

A zawsze się znajdą takie osoby co pakują kase w IS, ale to już ich problem ;)

300kk? Inflacja... poczytaj. To nawet działa w wirtualnym świecie

Są również tacy, i to ZNACZNA większość osób odwiedzających którym szkoda czasu na ten serwer, bo to jednak ważniejsze niż PLN wydane na IS

The past has gone

Opublikowano

300kk? Inflacja... poczytaj. To nawet działa w wirtualnym świecie

Nie musze nic czytać, bo wiem co to znaczy inflacja. Napisałem tylko że nie każdy musi wydawać kase na IS, wystarczy tylko umiejętnie skorzystać z tego, co wprowadził organizator eventu ;)

Opublikowano

Gra się naprawdę super, wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że nie można zrobić dungeonu do końca bo są takie lagi, że dochodzimy do połowy/końca i wywala. Sielu wiem, że hajs sie liczy, ale naprawcie to...

Opublikowano

Serwer jest super 0 bóguw bardzo dopracowany i miło się gra,dobrze zbilansowane klasy postaci ,tylko małą reklama i mało gra ludzi . Ale serwer da sie uratować jeszcze ,polecam i zapraszam do gry QuattroPorte.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Panowie, co się dzieje? Forum wyłączone, mamy 9 stycznia i po update ani widu, ani słychu, 90 osób online o godzinie 14:43 w piątek...

Zróbcie coś z tym, szkoda takiego serwera.

Pozdrawiam, Mexantine ;-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Słaby tekst administracji w kierunku użytkownika forum, zamiast kogoś denerwować zrób lepiej forum i upka.

Bo w grze z tydzień Cię nie widziałem, a gracze odchodzą.

Heniek.

Opublikowano

Panowie, co się dzieje? Forum wyłączone, mamy 9 stycznia i po update ani widu, ani słychu, 90 osób online o godzinie 14:43 w piątek...

Zróbcie coś z tym, szkoda takiego serwera.

Pozdrawiam, Mexantine ;-)

To może ja się wypowiem

Co do Forum-Leży przez wine naszego sys-admina który od 4dni powinien już być dostępny niestety zaginął nam a urlopie i telefonu ani nic niestety...A co gorsze dostęp do maszyny odpowiadającej za forum posiada tylko on i jesteśmy w kropce jeśli o to konkretnie chodzi.

UPDATE-Z tego co wiem Sielu już go ma wlaściwie skończonego a kiedy wchodzi w życie to nie mam bladego pojęcia.

Co do reklamy "90online"-No niestety ale nie oszukujmy się aktualny rynek wychodzących serwerów i ilość tego co powychodziło nie pozwala nam na jakąkolwiek większą reklamę dlatego ja jako sponsor w tej chwili nie jestem w stanie nawet nic wymyśleć, lecz na pewno coś w najbliższym czasie pokombinuje :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Wierzę w Was, bo serwer jest prawdopodobnie najlepszym jaki kiedykolwiek powstał, więc powodzenia! Będę grał, nawet jak będzie 2 graczy na krzyż.

Opublikowano

­Gra się naprawdę dobrze. Co prawda są lagi na dungeonie ale o to nie ma co się martwić, ponieważ wierzę, że wkrótce Sielu zrobi coś z tym.

Również czekamy na aktualizację i mamy nadzieję, że będzie w porządku. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Server jest z*******y ale niestety tyle teraz serverów wystartowalo ze Moyes powoli umiera :( pamietam jak bylo ponad 1k online a teraz max 100..

Opublikowano

Server jest z*******y ale niestety tyle teraz serverów wystartowalo ze Moyes powoli umiera :( pamietam jak bylo ponad 1k online a teraz max 100..

1k? Legendy jak działające forum.

.11090991699533099831.png

ps. prównanie graczy EliteMT2-Moyes (godz. 00:25)

Opublikowano

1k? Legendy jak działające forum.

.11090991699533099831.png

ps. prównanie graczy EliteMT2-Moyes (godz. 00:25)

Gracze z Elite nawet nie wiedza o istnieniu tego forum,po za tym graja tam sami starzy wyjadacze :D

Na nowszch serwerach nie liczy sie jego jakosc a reklama w serwisie youtube i to najlepiej taka wieksza, bo to przeciez ona swiadczy o tym czy serwer jest dobry czy nie. Bledne rozumowanie ale niestety duzo osob zyje takim przeswiadczeniem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Gracze z Elite nawet nie wiedza o istnieniu tego forum,po za tym graja tam sami starzy wyjadacze :D

Na nowszch serwerach nie liczy sie jego jakosc a reklama w serwisie youtube i to najlepiej taka wieksza, bo to przeciez ona swiadczy o tym czy serwer jest dobry czy nie. Bledne rozumowanie ale niestety duzo osob zyje takim przeswiadczeniem.

Gracz to gracz. Wiem, że teraz o serwerze świadczy to ile jutjuberów nagrywa z niego, i dzieki temu graczę są, ale gdyby zainwestowali w reklamę(która im się zwróci), graczy by przybyło i kiedyś byłoby jak na Elite, "starych wyjadaczy" byłoby 400 o 00:25 w poniedziałek(dzień pracy)!

Opublikowano

Co z tym Moyesem? :v Jeszcze niedawno nie można było się na metka, czy bossa dopchać na mapie od 100 poziomu, a teraz jakoś pusto. I w ogóle dlaczego forum jest wyłączone tyle czasu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...