Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wróciłem na ten serwer po bardzo długiej przerwie nie grania w ogóle w metina i to właśnie on wpadł mi najbardziej w oko. Wytestowałem ich naprawdę całe mnóstwo i szczerze powiem że ten jest bardzo dobry. Nie posiada on żadnych poważnych bugów dobrze dobrane raty przydałoby się zwiększenie ilości mobów/czasu ich respienia oraz ilość metków. Tak wszystko jest w jak najlepszym porządku. Martwi mnie tylko ta liczba spadających graczy... Miejmy nadzieję że poleci w drugą stronę. :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Jak na serwer easy za którymi nie przepadam i tak wpadł mi w oko.

Stronę i prezentację ogląda się naprawdę przyjemnie.

Czas pobrać klienta, tylko link MEGA nie działa. :/

Edit. Klient prawie gotowy, ale aktywacja konta niemożliwa :( (błąd 404).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Serwer godny polecenia, mam już 95 lvl. Jest idealny! Lubię grać tylko na easy a ten mi się podoba jak żaden inny, ostatni to kilka lat temu avalon mi się podobał ;)

Niestety graczy bardzo mało, czemu to nie wiem przecież serio dobry ;/ Zapraszam do gry mój nick KateshiJP100 jak chcecie coś :D

Opublikowano

Dziwne te mapy np. M1/M2... Do tego brak Doliny Orków... Serwer sam w sobie dosyć dobry, ale mniej ludzi gra. 

Opublikowano

Serwer super, jedyny minus to brak graczy. Nie rozumiem czasami ludzi ktorzy graja na shitach a na takim serwerze jak ten nie ma graczy.

je0o.png

Opublikowano

Serwer super, jedyny minus to brak graczy. Nie rozumiem czasami ludzi ktorzy graja na shitach a na takim serwerze jak ten nie ma graczy.

Ludzie teraz zmieniają serwery jak rękawiczki.

No ale ja tez pisałem między innymi jak to było.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ludzie teraz zmieniają serwery jak rękawiczki.

No ale ja tez pisałem między innymi jak to było.

Czyli co, możemy liczyć na jakąkolwiek interwencję w sprawie serwera, czy mamy dołączyć do szeregu tych, którzy "zmieniają serwery jak rękawiczki"?

Nie wiem w końcu na czym stoję. No i czy mam na co czekać.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Przyznam się, zmieniałam serwery jak rękawiczki, szukając takiego, na którym mogę osiąść na dłużej. Moyes ma szansę. Innowacyjne mapki, ciekawe questy, bardzo pomocni gracze (bez względu na kolor). Zarówno to, co zrobili twórcy serwera, jak i to, co dalej pociągnęli jego gracze, zasługuje na to, aby nie ominąć Moyes obojętnie.  Kawał dobrej współpracy. Naprawdę gorąco polecam i zapraszam

P.S. Serwer jest naprawdę miodny i jego stwórcy byliby idiotami, gdyby zaprzestali  projektu. Drodzy Panowie, pora zakasać rękawy i wziąć się za robotę. Powiedzieliście "A", to czas na to, by powiedzieć "Be". Gracze wszystkiego za Was nie zrobią. 

P.S. 2 Dodam jeszcze, ze Sielu był mi bardzo pomocny, mimo nie działania forum gry i po za supportem, więc tak naprawdę nie olewa graczy. I za to ma u mnie ogromny +

Opublikowano

Skoro ten Sielu - jak sam się przyznał - zaniedbał serwer, to zamiast teraz wzruszać ramionami, niech łaskawie ruszy tyłeczek i się za niego weźmie. Od samego narzekania się nic nie zrobi, a jak zmarnuje potencjał tego serwera, to mu własnoręcznie łeb urwę. :v

c:

Opublikowano
Witam wszystkich tych, którzy ciągle czekają na to, aż ktoś ruszy 4 litery i pomoże serwerowi wrócić do życia..

Wiele osób zawiodło się tym wszystkim - nie trzeba tłumaczyć z jakich powodów..

No nic, pora coś z tym zrobić. Tym razem bez zapowiedzi oczekujcie dnia, w którym zostaniecie poproszeni o pobranie klienta lub ściągnięcie łatki.

Trzymajcie się! Postaram się aby wszystko było jak najszybciej bez żadnych zapowiedzi.

Rozmawiałem także ze sponsorem projektu wyłoży dodatkowe pieniądze na reklamę mimo że nie ma gdzie, bo więksi yt`berzy albo nie chcą albo już kręcą z innego serwera.

Dlatego powiedział, że spróbuje zdziałać coś z siłą tych mniejszych, oraz promowaniem na fb!

Nie chce przepraszać, bo co wam da słowo Przepraszam? Czas coś zrobić.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dobry serwer sam się wybroni, za promocję syfu trzeba zapłacić, Moyes ani nie jest syfem ani dobrym serwerem, proste.

The past has gone

Opublikowano

­Dowód na to, że nowe mapy i bajery nie wystarczą, by serwer był dobry, aczkolwiek domyślam się ile zostało włożone w niego pracy, szkoda, że tak skończył. Sielu masz na przyszłość nauczke, ze nie warto się skupiać na nowych mapach, a bardziej postawić na rozwijanie się postaci i ogólnych czynników standardowych wpływających na gre.

Powodzenia z serwerem, moze uda Ci sie to jeszcze wybić ale potrzeba zmian. :-)

Opublikowano

Ludzi coraz więcej. Sielu coraz bardziej aktywny. Serwer nadal miodny. Ruchy na serwerze są (nowe gildie, nowe znajomości, wojenne plany...) Nie ma się co zastanawiać, tylko wbijać. Zapraszam :)

Opublikowano

mam pytanie w jakim krolestwie gra najwiecej osób i czy warto zaczynać grę na serwerze ? gdyż poszukuję czegoś aktualnie ? 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Najwięcej osób jak zwykle w Jinno. Grę warto zaczynać jak najbardziej. Fantastyczna atmosfera, pomocni gracze. Polecam gorąco :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...