Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ON

a i mam jeszcze jedno pytanie:) kiedy wkoncu ogarniecie to wywalanie. serwer stoi 2 tygodnie a ciagle loga na dungeonach i nie tylko.. to staje sie już nudne;/ 

<3

Opublikowano

To chyba i tak nie pomoże, większość przedmówców pisała też o innych niekorzystnych dla graczy aspektach których nie uwzględniłeś.

jak możesz to wymień, będę wdzięczny.

a i mam jeszcze jedno pytanie:) kiedy wkoncu ogarniecie to wywalanie. serwer stoi 2 tygodnie a ciagle loga na dungeonach i nie tylko.. to staje sie już nudne;/ 

owszem, ciągle sprawdzamy postacie które wywala.

bo nie jest tak że wszystkich wywala, na część grających wywala z 60 graczy dlatego ciągle to badamy.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

owszem, ciągle sprawdzamy postacie które wywala.

bo nie jest tak że wszystkich wywala, na część grających wywala z 60 graczy dlatego ciągle to badamy.

Ale też macie błąd połaczenia przy zmianie chanela . Np : Mapa na pustyni zmieniam Ch i wszystko ok , ale jak jestem w red lesie i chcę zmienić kanał często mnie wywala i nie mogę sie zalogować również ten problem miałam w m2 .

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ale też macie błąd połaczenia przy zmianie chanela . Np : Mapa na pustyni zmieniam Ch i wszystko ok , ale jak jestem w red lesie i chcę zmienić kanał często mnie wywala i nie mogę sie zalogować również ten problem miałam w m2 .

Ten problem to co innego, to od mapy pustynia.

Teraz to działa. 

Regulamin sygnatur

Specjalista
Opublikowano

@1361622928-U485574.png_Sielu naprawcie rejestracje.

Rejestruje się normalnie,lecz mam dane są nie prawidłowe,wchodzę na pocztę jest e-mail aktywacyjny w nim link lecz ten link nie działa...

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.png_Sielu naprawcie rejestracje.

Rejestruje się normalnie,lecz mam dane są nie prawidłowe,wchodzę na pocztę jest e-mail aktywacyjny w nim link lecz ten link nie działa...

Sprawdzałem przed chwilą i wszystko działa  8S

Weź z innej przeglądarki lub podaj login na pw. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Proponowałbym zwiekszyc drop kryształów na lodowej od 110 do 120lv (4h) wydropilem uwaga 7szt dla porównania Luster poleciało 53szt.. problem z tym ze luster trzeba zdecydowanie mniej, a kryształów zeby cała bizu zrobic trzeba lekko ponad 100...

ps reje na forum nie dziala, sesja wygasła.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

najs dodanie po 300 luda do broni nazywacie balansem -.- rownie dobrze mogliście wgl usunąć abs i teraz zastanawiam sie jaki sens ma bon 10ludzi w broni skoro wbudowane sa 200-400 -.-

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

najs dodanie po 300 luda do broni nazywacie balansem -.- rownie dobrze mogliście wgl usunąć abs i teraz zastanawiam sie jaki sens ma bon 10ludzi w broni skoro wbudowane sa 200-400 -.-

Uległy zmianie także większość skilli postaci.

Małe % zostaną wyrównane ponieważ jak napisałem, inny przelicznik. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

strona po wciśnięciu załóź konto, rejestracja w ogóle nie ulega zmianie... naprawicie to?

@Edit

JEST OK

Opublikowano

nie wiem czemu ludzie pisza ze robia dangi po 1h moja norma to 10min a dang na 120 20min w 2 osoby tak samo 10min

WH potrafi zdziałać cuda.

Opublikowano

Bug rajdu na 120lv

Piszę ze zostal 1 metin a w komnacie zadnego nie ma.. niewidzialny?

1 komnata

ohy6wu.jpg

2 komnata

o6jma6.jpg

Gdzie ten metin?;p i uj wejscie raz na 24h poszlo sie ebac:P

Sprawdźcie i naprawcie to

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Bug rajdu na 120lv

Piszę ze zostal 1 metin a w komnacie zadnego nie ma.. niewidzialny?

1 komnata

ohy6wu.jpg

2 komnata

o6jma6.jpg

Gdzie ten metin?;p i uj wejscie raz na 24h poszlo sie ebac:P

Sprawdźcie i naprawcie to

zbugował ci się regen ponieważ teraz wykonałem i rajd działa poprawnie. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

zbugował ci się regen ponieważ teraz wykonałem i rajd działa poprawnie. 

Możliwe, ze to jednorazowo w sumie sie zdziwiłem było 5 metinów i wybiłem wszystkie musialo jednego nie zaliczyc..

btw: jak tu jest z tobą kontakt to mozesz powiedziec jakie max srednie moze miec truta v2 przy miksowaniu? czy takie jak zwykla? bo mieszam od 5h bo mialem 52 z truty zwyklej, i teraz chce wbic 55+ w v2 i 5x bylo 50sr nic 50+ wiec dlatego pytam.

bo tak sb ja bonuje i nic same max 50

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Możliwe, ze to jednorazowo w sumie sie zdziwiłem było 5 metinów i wybiłem wszystkie musialo jednego nie zaliczyc..

btw: jak tu jest z tobą kontakt to mozesz powiedziec jakie max srednie moze miec truta v2 przy miksowaniu? czy takie jak zwykla? bo mieszam od 5h bo mialem 52 z truty zwyklej, i teraz chce wbic 55+ w v2 i 5x bylo 50sr nic 50+ wiec dlatego pytam.

bo tak sb ja bonuje i nic same max 50

jak zwykła wiesz, zależy od farta. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jest obecnie client z wszystkimi nowościami?

Patcher z stronki mi nie działa, a pobranie plików świątecznych bezpośrednio ze strony skutkuje totalnym rozwalaniem klienta gry.

Opublikowano

Jest obecnie client z wszystkimi nowościami?

Patcher z stronki mi nie działa, a pobranie plików świątecznych bezpośrednio ze strony skutkuje totalnym rozwalaniem klienta gry.

Pojawi się na dniach jak już poprawię kilka rzeczy.

Co do obecnej gry (klienta) dostępne są wszystkie łatki w postaci zwykłego dl, możesz poszukać na forum zawsze wrzucam.

Jeżeli nie napisz a zrobię to za ciebie. 

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...