Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sielu co z osobami które nie wymieniły jeszcze skarpetek? Odblokuj wejście na mapę z choinka. 

Opublikowano

Mam przeczucie, że serwer podzieli losy Metinka. Z grubo ponad 1000 graczy zrobiło się 500.

Moyes easy jest tylko z nazwy, jednak można by przymknąć na to oko, gdyby dało się grać bez żadnych przeszkód technicznych. Do ilości wymaganych ulepszaczy i sposobu ich zdobywania można się przyzwyczaić (przynajmniej będzie co robić), ale te kickanie jest nie do zaakceptowania.

Czasowe kostiumy w sklepie... gdybym korzystała z IS to prędzej wydałabym 30 zł na item, który będę miała na zawsze, niż około 10zł na coś, co zniknie za 30 dni. Pewnie wychodzicie z założenia, że jak minie ten miesiąc to typowy rankingowiec znowu od mamy wyciągnie 10zł na kostium, żeby być koksem w wirtualnym świecie :) Jak widać po ilości graczy i tym, co "gadają na serwie", nie tędy droga.

2chao03.jpg

Opublikowano

Witam szanownych graczy! 

Moyes.pl hmm? zwykły serwer? hmm otóż nie! serwer jest zrobiony typowo pod is możemy to zauważyć na około 120 lvl gdy przestaniemy sobie radzić tak w 10% z grą, sam jestem graczem znaczy byłym graczem który doświadczył mase bugów w grze które są do teraz dostępne, Eventy?  myślicie dlaczego administracja nie robi evenetów? wczoraj GM próbował mnie uświadomić że na serwerze jest pełno eventów min "raty 30% expa" jakieś śmieszne skarpetki.. a gdy napisałem by zrobił zuo to powiedział że to zły pomysł w tygodniu a czemu? nie wiem bo "Szkoła" a tak naprawdę to gówno prawda! zyjemy w takich czasach gdzie więcej czasu spędzamy przy nauce np w weekendy! administracja po prostu chcę zarobić na serwerze a później olać, a przykłady? pobugowane mapki tracisz przepe i wyrzuca Ciebie,  drugi przykład gdy zaczynałem gre grało tysiąc osób a teraz? byłem świadkiem gdzie było zalogowane 260 osób! a teraz jest 316!  odradzam grę na tym serwerze i szybkie sprzedanie kont ponieważ serwer chyli się ku upadkowi!  

Nie polecam zaczynania gry! OFICER 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

1 odc. z Moyesa z produkcji TrueOrFalse ,zachęcam do oglądania i konstruktywnych opinii dotyczącej montażu, lub samego prowadzenia odcinka z góry wam dziękuje ,a już niedługo od mnie pojawi się również 1 odcinek na tamtym kanale lecz z innej serii :)

https://www.youtube.com/watch?v=LhmB8KmRA90&feature=youtu.be

Z góry dziękuje!

Na serwer zapraszam oczywiście gra tam aktualnie w środku tygodnia po 600-700 os. w weekendy sięga do 800+ więc warto zaczynać grę :)

Ps:Kolega False dopiero zaczyna przygodę z metinem dlatego proszę o wyrozumiałość:)

Opublikowano

Witam szanownych graczy! 

Moyes.pl hmm? zwykły serwer? hmm otóż nie! serwer jest zrobiony typowo pod is możemy to zauważyć na około 120 lvl gdy przestaniemy sobie radzić tak w 10% z grą, sam jestem graczem znaczy byłym graczem który doświadczył mase bugów w grze które są do teraz dostępne, Eventy?  myślicie dlaczego administracja nie robi evenetów? wczoraj GM próbował mnie uświadomić że na serwerze jest pełno eventów min "raty 30% expa" jakieś śmieszne skarpetki.. a gdy napisałem by zrobił zuo to powiedział że to zły pomysł w tygodniu a czemu? nie wiem bo "Szkoła" a tak naprawdę to gówno prawda! zyjemy w takich czasach gdzie więcej czasu spędzamy przy nauce np w weekendy! administracja po prostu chcę zarobić na serwerze a później olać, a przykłady? pobugowane mapki tracisz przepe i wyrzuca Ciebie,  drugi przykład gdy zaczynałem gre grało tysiąc osób a teraz? byłem świadkiem gdzie było zalogowane 260 osób! a teraz jest 316!  odradzam grę na tym serwerze i szybkie sprzedanie kont ponieważ serwer chyli się ku upadkowi!  

Moim zdaniem Twoje podejście jest kompletnie bezsensowne.

Jak się nie mylę zanim IS został wprowadzony to już ktoś miał maksymalny poziom lub bliski maksymalnego. W każdej tego typu grze z dopalaczami za $ jest łatwiej, jednak to nie znaczy, że nie da się bez nich grać. Dodatkowo praktycznie wszystko można zakupić w grze.

Stwierdzenie "zyjemy w takich czasach gdzie więcej czasu spędzamy przy nauce np w weekendy!" nie ma się nijak do tego, że to właśnie w weekendy gra najwięcej osób na wszystkich serwerach, a każdy start nowego jest w piątek/sobotę, nie w środku tygodnia.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Witam szanownych graczy! 

a wiec teraz ci powiem cos takiego

dziennie robie po 10dangow ( teraz juz mniej bo mam eq )

nie wywala mnie wgl....

mowisz ze IS IS IS

jesli masz dobry patent na exp BEZ is 180wbijesz w 2/3dni

eq na max lvl zrobisz w nastepne 2/3dni

jesli grasz normalnie to tydzien/poltora i masz wszystko co chcesz

do tego pet/fryz/kostium do PVP oraz expa masz w 3/4h zarabiania w grze..

jeszcze gowniane skarpetki

z niby gowniane ale z prezentow dropia

itemy jak wierzchy 30%drop yang ( w 1h daje 100kk przy dropie yang)

Puma 15moby 10sr meeega wiekszy dmg w metki itd

do tego kostiumy/fryzy na 3dni jak uzbierasz wiecej szkat jak ja to masz zapas na 30dni

a to ze dali raty to nic tylko sie cieszyc a nie plakac.

56096062140461666809.png

Opublikowano

a wiec teraz ci powiem cos takiego

dziennie robie po 10dangow ( teraz juz mniej bo mam eq )

nie wywala mnie wgl....

mowisz ze IS IS IS

jesli grasz normalnie to tydzien/poltora i masz wszystko co chcesz

do tego pet/fryz/kostium do PVP oraz expa masz w 3/4h zarabiania w grze..

jeszcze gowniane skarpetki

z niby gowniane ale z prezentow dropia

itemy jak wierzchy 30%drop yang ( w 1h daje 100kk przy dropie yang)

Puma 15moby 10sr meeega wiekszy dmg w metki itd

do tego kostiumy/fryzy na 3dni jak uzbierasz wiecej szkat jak ja to masz zapas na 30dni

a to ze dali raty to nic tylko sie cieszyc a nie plakac.

180 lvl w 2 realy Cie popie*** ? xD rozbawiłeś mnie 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Witam szanownych graczy! 

Moyes.pl hmm? zwykły serwer? hmm otóż nie! serwer jest zrobiony typowo pod is możemy to zauważyć na około 120 lvl gdy przestaniemy sobie radzić tak w 10% z grą, sam jestem graczem znaczy byłym graczem który doświadczył mase bugów w grze które są do teraz dostępne, Eventy?  myślicie dlaczego administracja nie robi evenetów? wczoraj GM próbował mnie uświadomić że na serwerze jest pełno eventów min "raty 30% expa" jakieś śmieszne skarpetki.. a gdy napisałem by zrobił zuo to powiedział że to zły pomysł w tygodniu a czemu? nie wiem bo "Szkoła" a tak naprawdę to g****o prawda! zyjemy w takich czasach gdzie więcej czasu spędzamy przy nauce np w weekendy! administracja po prostu chcę zarobić na serwerze a później olać, a przykłady? pobugowane mapki tracisz przepe i wyrzuca Ciebie,  drugi przykład gdy zaczynałem gre grało tysiąc osób a teraz? byłem świadkiem gdzie było zalogowane 260 osób! a teraz jest 316!  odradzam grę na tym serwerze i szybkie sprzedanie kont ponieważ serwer chyli się ku upadkowi!  

260 osob? Chyba o 3 w nocy, albo minute po przerwie technicznej.

Wywala cie? To zmien ten drewniany komputer i neta z biedronki. Era kamienia łupanego juz dawno za nami.

Brak eventow w dni robocze? A po co komu one jak wszyscy maja szkole/prace/studia. Eventy w weekend to najlepsze rozwiazanie. A kolejny event juz w piatek.

Wbiles 120 i nie dajesz rady? Smutne, poćwicz. Albo idz na serwer, gdzie kazdy jest gm. Moze przynajmniej tam nie bedziesz popychadlem.

Serwer polecam w 2/3 tyg wyrobilem sie juz ze wszystkim. Mam full eq, max lv i all itemki z is potrzebne do pvp, ktore latwo kupilem od graczy. O kase i ulepki tez nie jest trudno. Do pelni szczescia potrzeba jeszcze tylko dobrze presperujacej reklamy.

Wbijać na serwer, bo warto. Jeszcze zaden priv nie wciagnal mnie tak bardzo jak ten :)

Opublikowano

Witam szanownych graczy! 

Człowieku ,eventy powinny być co jakiś czas by nie rozp*erdolić gospodarki serwera.

A serwer nie jest pod is , tak ci sie wydaje bo jesteś łakiem który nie potrafi zarobić na eq i tyle w temacie.

Serwer polecam , przyjemnie sie gra.Dużo nowości i póki co mam wielką chęć do gry :D

Opublikowano

mowisz ze IS IS IS

Conajmniej 40 godzin musisz spędzić w grze bez pomocy innych na wbicie maxa bez ISu (Wpkiem)

Ale eq na max lvl w następne 2/3 dni? Człowieku co Ty palisz? Przestań proszę.

Tu pół dnia robi się item z +8 do +9 nie mówiąc o ulepszaniu na kolejny set.....

The past has gone

Opublikowano

Conajmniej 40 godzin musisz spędzić w grze bez pomocy innych na wbicie maxa bez ISu (Wpkiem)

Tu pół dnia robi się item z +8 do +9 nie mówiąc o ulepszaniu na kolejny set.....

Oj daj już spokój ;)

a co chcesz robić eq w 2 dni i koniec? itemki są coś warte ale jest kilka sposobów żeby szybko wbić :)

sprytny gracz szybko zrobi.

Dam ci przykład, ostatnio na ts niektórzy gracze skarżyli się że nie ma zarobku na 160/180lv..

Kilka dni potem przychodzi gracz i mówi że ma "Buga" na yang. Jaki bug? Żaden bug! Wystarczy pomyśleć iść na odpowiedniego dunga i można się ładnie dorobić w kilka dni.

Dlatego znam już twoje zdanie, jest dla ciebie za ciężko ale ile razy jeszcze to napiszesz? To nie 1 twój post że jest trudno skończyłeś grę czy coś jeszcze.

Pozdrawiam. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dlatego znam już twoje zdanie, jest dla ciebie za ciężko 

Było 1000 online w środku dnia.

Jest 520.

Coś mi się wydaje, że troche więcej osób podziela jego zdanie..

Opublikowano

na jedna postac mam 200kk  w 25minut

innym sposobem mam 200kk w 1h 

wole 2 sposob bo wtedy moge odpic 5kont ..i nawalac

56096062140461666809.png

Opublikowano

Masakra ile mozna bonowac trute v2? 3dzien chce wbic 50+ ;_; niby bony takie same jak w zwyklej tylko, ze zwyklych wybonowalem kilka i nie bylo problemu, moglem zostawic 54 i nie zmieniac :x mozecie jakos sprawdzic szanse cy cos ?

naprawde grube bony od 3 dni lipa.. same skacza 5,8 masakra... Bez broni do Expa jestem uziemiony ;_;

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Masakra ile mozna bonowac trute v2? 3dzien chce wbic 50+ ;_; niby bony takie same jak w zwyklej tylko, ze zwyklych wybonowalem kilka i nie bylo problemu, moglem zostawic 54 i nie zmieniac :x mozecie jakos sprawdzic szanse cy cos ?

naprawde grube bony od 3 dni lipa.. same skacza 5,8 masakra... Bez broni do Expa jestem uziemiony ;_;

No co zrobisz, nic nie zrobisz... mi po paru godzinach wskoczyły + 50, więc to wszystko zależy od szczęścia.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

No co zrobisz, nic nie zrobisz... mi po paru godzinach wskoczyły + 50, więc to wszystko zależy od szczęścia.

no rozumiem ale dziwne to ze zwykle robilem 50+, 55+ bez problemu a z V2 chcialem wbic 52+ z jakimis normalnymi bonami to lipa 3dni ;_; mogłem zostawic 54 tylko tam reszta byla do de..

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

no rozumiem ale dziwne to ze zwykle robilem 50+, 55+ bez problemu a z V2 chcialem wbic 52+ z jakimis normalnymi bonami to lipa 3dni ;_; mogłem zostawic 54 tylko tam reszta byla do de..

Widocznie Bóg tak chciał.

Raz mi weszły 4 truty śr+50 w 15min, a kolejną bonowałem 2dni.. także to zależy tylko i wyłącznie od szczęścia.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dlatego znam już twoje zdanie, jest dla ciebie za ciężko ale ile razy jeszcze to napiszesz? To nie 1 twój post że jest trudno skończyłeś grę czy coś jeszcze.

Pozdrawiam. 

A co, czyżbyście chcieli coś ukryć? Mam trochę czasu i chce ostrzec niektórych graczy przed tym syfem. [EASY] tylko po to by ludzie zaglądali w temat. Typowy zabieg.

Rozumiem, że wywalanie chaneli mieliście również w planach? Takie utrudnienie gry by jak to powiedziałeś "przedmioty były więcej warte" i "ludzie nie mieli całego eq po 2 dniach"

Strata czasu i pieniędzy. Chociaż czas o wiele cenniejszy. Ilość graczy szybciej spada niż rośnie, nie tylko ja mam takie zdanie o tym rzekomym EASY, bo mnie to ściągnąło na serwer ale trzeba ostrzec potencjalnych nowicjuszy przed tym samym błędem :D

The past has gone

Opublikowano

A co, czyżbyście chcieli coś ukryć? Mam trochę czasu i chce ostrzec niektórych graczy przed tym syfem. [EASY] tylko po to by ludzie zaglądali w temat. Typowy zabieg.

Rozumiem, że wywalanie chaneli mieliście również w planach? Takie utrudnienie gry by jak to powiedziałeś "przedmioty były więcej warte" i "ludzie nie mieli całego eq po 2 dniach"

Strata czasu i pieniędzy. Chociaż czas o wiele cenniejszy. Ilość graczy szybciej spada niż rośnie, nie tylko ja mam takie zdanie o tym rzekomym EASY, bo mnie to ściągnąło na serwer ale trzeba ostrzec potencjalnych nowicjuszy przed tym samym błędem :D

A zresztą paziu odśnieżaj mi prezkę.  <3  <3  <3

Easy? A ślepy byłeś że mod wywalił medium? do 100 jest typowy easy, potem stan gry przechodzi w medium więc polecam ci coś:

foto_1b94f88990f79609e1e6c953e719ece6.jp

ps; twój nick+Rodziny.  B)

Jutro zuo jak coś, będzie można się szybko dorobić. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Było 1000 online w środku dnia.

Jest 520.

Dzisiaj o tej samej godzinie jest 379 osób. 

Coraz lepiej, prawda Sielu? Po co słuchać ludzi, po co szybsze respy, po co krótsze dungeony?

Bo ma być trudniej? No to jest trudniej. 

Fajnie.

Szkoda, że okolo 1000 osób nie podziela twojego zdania..

Opublikowano

zuo.png

Event na piątek czyli jutro.

Jako iż waszym zdaniem: Eventy administracji są do bani tym razem zorganizujemy event który wy będziecie chcieli.

Dajemy wam czas z pomysłami do: 17.12.2014

Gdy czas minie damy ankietę w której będzie można wybrać event.

Dodatkowo nagrody za miejsca w ankiecie:

1-600Sm

2-400Sm

3-200Sm

Dodam tylko że nie ma być to pomysł z kosmosu..

Coś związanego ze świętami, schludnego i dobrze przemyślanego.

Powodzenia!

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...