Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shayen.eu - Jazdaaaaaa! Start Piątek 17:00 [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Uwierz - też bym chciał więcej osób i ciągle się o to staram, od jutra sie tym zajme pełen opór bo póki co poprawiam jeszcze pare rzeczy przy serwerze i nie mam głowy do reklamowania teraz.

Mnie tylko dziwi jedno, serwer jakiegoś randoma gimba przy starcie ma 500 ludzi chociaż jest cały gotowiec + zbugowany, a ten jest dopracowany i na prawdę dobry i 100 ludzi.

To chyba przez tego BS'a hahahah xD

Heniek.

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde, po prezce serwer wydaje się być bardzo fajny i dopracowany + parę nowości choćby z tymi setami klasowymi/exp.

Z chęcią bym zagrał gdyby nei było tak małej ilości osób. Na 100 online to nie ma się nawet jak rozegrać.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy, wydaje się dopracowany :)

Zapraszam wszystkich do gry, może i jest mało ludzi, ale na pewno się rozwinie :D

Opublikowano

Kurde, po prezce serwer wydaje się być bardzo fajny i dopracowany + parę nowości choćby z tymi setami klasowymi/exp.

Z chęcią bym zagrał gdyby nei było tak małej ilości osób. Na 100 online to nie ma się nawet jak rozegrać.

Obiecuje, że dołożę wszelkich starań by na serwerze było więcej graczy.

Postaram się jutro już o jakieś nagrywki u youtuberów oraz jakąś reklame na fanpejdzach, forach.

Opublikowano

Jeśli ktoś założy konto używając Twojego linku polecającego (widoczny powyżej) dostaniesz 10% (zaokrąglone w górę) gratisowych SM od każdego doładowania dni VIP użytkowinka przez Ciebie zaproszonego.

Jeśli któraś z postaci użytkownika przez Ciebie zaproszonego osiągnie 300 level to będziesz miał możliwość jednorazowego odebrania nagrody w postaci 0 dni VIP i 0 gratisowych SM.

Nagroda będzie możliwa do odebrania poniżej.

Cytat z IS'u. Czy poziom będzie ciśnięty do 300? Może większy? Czy to zwykły błąd z tytułu strony z mpcforum?

jak zalozyc konto? pisze zebym wypelnil wszystkie pola ale mam uzupelnione

Wpisałeś:

Login

2x hasło, 2x mail, 2x kod i kod z obrazku? Może nie zaznaczyłeś okienka z regulaminem?

Opublikowano

Baaaardzo przyjemny serwer, ale ciężko o eq żeby nie padać przy expie (dagger) + z tego co wiem żaden BS nie działa ;)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Cytat z IS'u. Czy poziom będzie ciśnięty do 300? Może większy? Czy to zwykły błąd z tytułu strony z mpcforum?

Wpisałeś:

Login

2x hasło, 2x mail, 2x kod i kod z obrazku? Może nie zaznaczyłeś okienka z regulaminem?

Poziom 300 kiedyś pewnie będzie, bo czemu by nie? :) A aktualni jest to tak ustawione, by nie działało, bo może w przyszłości to wykorzystam.

Opublikowano

Drodzy gracze, zanim zadacie jakieś pytanie GM w grze, to proszę zapoznać się dokładnie z prezentacją, znajduje się tam większość odpowiedzi na Wasze pytania ;P

Opublikowano

No cóż, nie jest to to, na co czekałem. Występuje sporo bugów, beta chyba przespana. Gra się nawet przyjemnie, ale wątpię, że serwer się rozwinie. Ja stąd zawijam.

Opublikowano

No cóż, nie jest to to, na co czekałem. Występuje sporo bugów, beta chyba przespana. Gra się nawet przyjemnie, ale wątpię, że serwer się rozwinie. Ja stąd zawijam.

2DnaMmd.png

Ten dział nie jest po to, zeby sobie był. Ale wy wolicie usilnie spamować na wołaj, ze jest bug niż go zgłosić na forum gdzie tam na pewno szybciej go zobacze, niz na czacie. Wszystko co jest zgłaszane staram sie jak najszybciej poprawiac.

Opublikowano

Ja tam żadnego buga nie zauważyłem na razie. Ale jak już znajdziesz tego buga to zgłoś go na forum, a nie sapiecie na wołaj, że bugi są -.-' #Polacy

@.harnaś. zajrzyj w dział "Skargi" na forum ;>

tenor.gif

Opublikowano

Panowie sory za spam ale ma kto bs który działa na tym serwie jeśli wolno używać 

Opublikowano

Ja tam żadnego buga nie zauważyłem na razie. Ale jak już znajdziesz tego buga to zgłoś go na forum, a nie sapiecie na wołaj, że bugi są -.-' #Polacy

@.harnaś. zajrzyj w dział "Skargi" na forum ;>

Wszystkie zgłoszenia staram się rozpatrywać do 10h po napisaniu tematu. 

Opublikowano

2DnaMmd.png

Ten dział nie jest po to, zeby sobie był. Ale wy wolicie usilnie spamować na wołaj, ze jest bug niż go zgłosić na forum gdzie tam na pewno szybciej go zobacze, niz na czacie. Wszystko co jest zgłaszane staram sie jak najszybciej poprawiac.

Rano (nie wiem jak teraz bo clienta już nie mam) nie działał anty- exp. Próbowałem różnych kombinacji z nim i efektu żadnego. Tak na przyszłość, jeżeli to bug to go poprawcie. Na forum nie będę się rejestrował, bo nie mam już po co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...