Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shayen.eu - Jazdaaaaaa! Start Piątek 17:00 [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japierdziele, narzekacie że bony nie max, że trzeba zatrzymać się by je wbić zamiast expić.. A jak bony są max to płaczecie że w 2 dni max lvl i nuda bo nie ma co robić w m1. Serwer naprawdę fajnie wygląda i warto dać mu szansę. Ja tak zrobię.

A co to za przyjemnosc czekac az wbija bony ? Przy ulepszaniu jest co robic i podobno 2 dni full eq bo max bony ? Max bony praktycznie nic do tego niemaja tylko predkosc w jakiej dropisz . . .

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozesz expic i dropic przy tym robiac bony bo zmianka się nie konczy :)

Podczas expa są lagi, gdy się bije większą ilość mobów albo schodzi z konia. Więc bony będą cały czas przeskakiwać jaki w tym sens?

EDIT: no chyba że macie zamiar jeszcze zablokować BS'a to dodam też strzałkę dla Was jak poprzednik

------------->

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Będą powiększone respy metków i mobów.Bo widze że zacięta walka będzie o spoty jak i metki ^^

Mobów na spotach jest wystarczająco, chociaż i te największe spoty tak jak big w v2 są. O metiny się nie martw, na mapie 85 jest ok. 100 czy tam 150 metinów :)

Serwer Easy - max lvl to 130, pkt statusu to 95, bony nie wchodzą max, metale ze szkat blasku itd. bujda na resorach o tak zwanym easy  :D ale cóż powodzenia  xD

Zależy kto jakie ma gusta. Jak dla mnie to serwer, gdzie zmianki i dodania są u npc, metale są ogólnodostępne, a skille dostaje się na P to już 4fun ^^

130lv w . . . ?

Ja wbiłem 124 w 50h grania, ale w tym expa nie było nawet 25h pewnie, bo dużo czasu to było tylko dropienie, czekanie aż harnaś doda nowe mapy itd.

Ogólnie jak zrobiłem nową postać to w 32min miałem 75lvl :) Tylko potem już zwalnia.

tenor.gif

Opublikowano

Swoją drogą to te bonusy jak bonusy.

Tylko czy perfekcyjną zmianę dodadzą tylko do IS.

Czy może napiszą że jest z najsilniejszych bosów a szansa na drop to 0.00000001% ?

Opublikowano

A co to za przyjemnosc czekac az wbija bony ? Przy ulepszaniu jest co robic i podobno 2 dni full eq bo max bony ? Max bony praktycznie nic do tego niemaja tylko predkosc w jakiej dropisz . . .

A to ma do tego, że potem w pvp nie wygrywa osoba, która szybciej klika bądź jej postać jest zbyt zawyżona z dmg, tylko ta, która więcej czasu poświęciła na bonowanie.

Opublikowano

A to ma do tego, że potem w pvp nie wygrywa osoba, która szybciej klika bądź jej postać jest zbyt zawyżona z dmg, tylko ta, która więcej czasu poświęciła na bonowanie.

Lub więcej pieniędzy w portfelu bo zapewniam Cię że perf zmianki są w IS ;)

Opublikowano

Serwer to instytucja charytatywna pomagający głodnym w Afryce. Serwer musi jakoś zarobić na siebie - opłaty wszystkie + fajnie jak kasa wpada dla twórców. Nikt nie robi za darmo niczego i nikt nie każe pakować złotówek w Item Shop, a to że ludzie szybciej zdobędą perfect itemki + eq z IS to normalne bo od tego to jest i działa tak to od zawsze.

Opublikowano

Są w IS i są do zdobycia w grze ze szkat ucznia oraz bossów od drzewa w red lesie w góre.

Opublikowano

I tak, żeby wbić tego perfect itema to czasem trzeba z kilkaset zmianek, nawet z max wartościami. "IS jest dla leniwych, którym nie chcę się dropić" ~harnas :D

tenor.gif

Opublikowano

Serwer to instytucja charytatywna pomagający głodnym w Afryce. Serwer musi jakoś zarobić na siebie - opłaty wszystkie + fajnie jak kasa wpada dla twórców. Nikt nie robi za darmo niczego i nikt nie każe pakować złotówek w Item Shop, a to że ludzie szybciej zdobędą perfect itemki + eq z IS to normalne bo od tego to jest i działa tak to od zawsze.

Ale co ma piernik do wiatraka?

Utrzymywanie się? Nie mam nic do tego. Osobiście nie inwestuje w IS tak więc, nie interesuje mnie co tam się znajdzie.

Jeden ma łatwiej drugi ma trudniej. Lecz jeżeli serwer stawia na to, żeby ktoś był lepszy a ktoś był gorszy to po jasny gwint utrudniać wbijanie bonów i dodawać perfect zmianke do IS. No sam pomyśl.

Opublikowano

Ale co ma piernik do wiatraka?

Utrzymywanie się? Nie mam nic do tego. Osobiście nie inwestuje w IS tak więc, nie interesuje mnie co tam się znajdzie.

Jeden ma łatwiej drugi ma trudniej. Lecz jeżeli serwer stawia na to, żeby ktoś był lepszy a ktoś był gorszy to po jasny gwint utrudniać wbijanie bonów i dodawać perfect zmianke do IS. No sam pomyśl.

Wytłumacz mi jak ktoś może być gorszy przez to, że perf zmianka jest w IS? Przecież używając jej nie osiągnie lepszych wartości bonusów, tylko maksymalne- dokładnie takie jak Ty możesz mieć używając zwykłych. Różnica jest tylko w czasie, w jakim osiągnie się te konkretne bonusy. Również nie zamierzam inwestować w IS-a, tym bardziej, że perf zmianki dropią w grze. Wystarczy znaleźć sposób.

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie może zalogować się na serwer to odpalcie patchera, pobierze Wam nowe rooty bo pewnie wczesniej go odpaliliscie na starych a zapomniałem o tym.

Dodatkowo troche nas męcza, a dokładnie logowanie także mogą być problemy ale chwilowe.

Zapraszam do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...