Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shayen.eu - Jazdaaaaaa! Start Piątek 17:00 [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej.

Jeżeli są jakieś bugi, to na pewno nieznaczne.

Beta nie była przespana, a jeśli pojawiły się z czasem jakieś bugi po starcie, to z łaski swojej ruszcie swoje królewskie dupska i zgłoście je na forum, a nie czekacie aż się same naprawią, a potem napiszecie, że bugi nie są naprawiane.

Rejestracja na forum to raptem minuta, a zgłoszenie buga to 10sekund.

W mieszanie bonów można się wkręcić, nie wchodzą one strasznie źle, tak żeby nic nie uzyskać.

130lvl i easy, tak, dobrze czytacie.

Easy to nie znaczy 3500lvl, masa setow, ze nikt nie ogarnia + wchodzisz na serwer, czytasz pomoc i masz maxa.

Metin to gra, jak masz od razu maxa to żal mi Twojego czasu.

Jeszcze raz polecam oraz zapraszam.

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

88graczy online, także na pewno zagram, zachęciło mnie to do gry na tym serwerze xD

Szykuje się bardzo duża reklama, więc z +500 na pewno będzie. Aktualnie gra +112 osób, przy reklamie z MPC na jednej na YT.

Opublikowano

Bardzo duża reklama, 500 minimum? :D To gdzie będziesz się reklamować? W telewizji? Żaden jutuber czy baner na stronie Ci nie ściągnie tylu graczy :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

70 online a i tak metki na mapce 95 tak łupią, że masakra. Broń 95 na +9 może sobie wbiję na gwiazdkę jako prezent pod choinkę :rolleyes:

Naprawcie CH, bo cały czas jesteś na tym samym, nawet jak relogniesz z ch1 na ch4 jesteś cały czas na tym samym CH. Oszczędzacie czy co :D

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Dobra ja podziekuje za gre zaden bs nie dziala wiec dalsza gra nie ma sensu. Jezeli bs bedzie wroce bo nie ma innego ciekawego serwera :). Powodzenia

x

Opublikowano

70 online a i tak metki na mapce 95 tak łupią, że masakra. Broń 95 na +9 może sobie wbiję na gwiazdkę jako prezent pod choinkę :rolleyes:

Naprawcie CH, bo cały czas jesteś na tym samym, nawet jak relogniesz z ch1 na ch4 jesteś cały czas na tym samym CH. Oszczędzacie czy co :D

Walczymy ciągle z tymi channelami, niedługo powinnobyć okej. Dziennie na serwerze przewija się ~ 300 osób, także źle nie jest a na dniach (moze jutro) wleci nowa, odświeżona i finalna prezentacja także może troche osób zachęci a także z reklamą trzeba bedzie neidługo ruszyć także byle do przodu :D

Dobra ja podziekuje za gre zaden bs nie dziala wiec dalsza gra nie ma sensu. Powodzenia

Wystarczająco poszedłem na łatwizne Wam, dając tylko potrzebne bonusy a usuwając zbędne, dodatkowo jest perf zmianka która dropi  w grze oraz jedna co się nie kończy, ludzie jakoś wbili perfekty i wysokie średnie, a ty wolisz iśc na łatwizne, jak tam chcesz, dzięki ;-)

Opublikowano

Dokładnie dlatego też tutaj gram. Fajna sprawa z tymi bonami :) Dropniesz 5 perfekt zmianek z metka, wbijasz w item, wejdzie to co chcesz to taka radocha, że masakra :P A jak wbijasz na BSie? " o, weszlo, ale $!$@! długo mieszało -.- " .

Harnaś mógbłyś sprawdzić pomarańczowe kwiaty z metków? Znacznie rzadziej lecą od pozostałych, chyba, że tak ma być :)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Dobra Asy wy moje kochane sprawa wygląda następująca. Zanim obrzucicie mnie błotem, wyzwiecie i zabijecie, przeczytajcie co mam do przekazania oraz co dalej planuje i jak to wszystko wyglądało...

Dzisiaj, w sumie pare minut temu otrzymałem taką wiadomość na GG:

FykOLnT.png

Zamazałem jego avatar oraz nazwe, by uniknąć zbędnych komentarzy. Także tak jak widzicie, usunięte z dedyka zostały

- Itemproto (Wszystkie itemy jakie były na serwerze, tego akurat backup mam to mniejsza o to)

- Mobproto (wszystkie moby jakie były na serwerze, z tym tez bez problemu)

- Item ( I tutaj zaczyna się problem - Wasze itemy, cały ekwipunek, tego niestety nie mam zapisanego.)

Jestem teraz tak wkurwiony, że darujcie sobie wszelkie durne pytania i docinki bo nawet nie mam zamiaru na to wszystko odpowiadać. Miała być dzisiaj nowa prezentacja, w weekend update do 170 poziomu i niestety - nie będzie.

Pierwsze moje myśli były następujące - żesz k***a, no i serwer idzie w pizdu. Jednak po wejściu na serwer, wytłumaczeniu Wam o co chodzi dostałem sporo propozycji, by zrobić restart serwera... Tylko zrobiłbym to w ten piątek, już z nową prezentacja i wieloma dodatkami które miałem wprowadzić na dniach.

Oczywiście wszystkie SM byłyby zwrócone(chyba, musze to ustalić ze sponsorem).

Przepraszam Was za całe zajście, widzimy się w piątek... (mam nadzieje...), o ile uda mi się ze wszystkim wyrobić...

ps.

Zapraszam na forum jeżeli ktoś jeszcze ma zamiar tu grać.

www.forum.shayen.eu

A i jeszcze jedno, tym razem start odbędzie się na pełnej piździe z reklamą, więc mam nadzieje, że będzie lepiej i dacie mi druga szanse.

JEZELI KTOS CHCE ZE MNA POROZMAWIAC : ts.mpcforum.pl kanał 25

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...