Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shayen.eu - Jazdaaaaaa! Start Piątek 17:00 [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedno ważne pytanie.Jest BS w cliencie? 

Prezentacja trochę marnie wygląda.Easy i 130 level maks, lol?

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno ważne pytanie.Jest BS w cliencie? 

Prezentacja trochę marnie wygląda.Easy i 130 level maks, lol?

Nie ma BS w cliencie. 

Co do poziomu było pisane: że będzie on zwiększany w przyszłości. 

Opublikowano

Nie ma BS w cliencie. 

Co do poziomu było pisane: że będzie on zwiększany w przyszłości. 

A czemu nie ma BSA w cliencie? Następny naiwny, który myśli, że ludzie będą ręcznie bonować?

Opublikowano

A czemu nie ma BSA w cliencie? Następny naiwny, który myśli, że ludzie będą ręcznie bonować?

To nie jest trudne. Masz perfekcyjną zmiankę, usunięte nie potrzebne bony. Tylko leniwym się nie chce. 

Opublikowano

Dwie rundy OX za nami... oczywiście nie obeszło by się od pamiątkowego screena! ;)

1819894.jpeg

W konkursie brało udział 150 osób, w pierwszej rundzie wygrały 2 osoby, w drugiej żadna :P

Ale jako, iż Weekend się kończy, to ostatnia, trzecia runda odbędzie się o godzinie 18:00, początkowo miało jej nie być, ale, że podczas eventu licznik przebił 200 osób, postanowiłem, że dam Wam trzecią rundą w której do wygrania będą Pety(Nie serca, odrazu pieczęcie petów  do użycia).

Wygrywaja maksymalnie 3 osoby.

Dodatkowo o godzinie 20:00 odbędzie się krótka, 5minutowa przerwa techniczna w celu wgrania poprawek.

Jeżeli macie jakieś propozycje odnośnie serwera, może je składać na forum.shayen.eu

Pozdrawiam i zapraszam na serwer! ;-)

Opublikowano

To nie jest trudne. Masz perfekcyjną zmiankę, usunięte nie potrzebne bony. Tylko leniwym się nie chce. 

Leniwy to jest ten serwer co zreszta widac po ilosci graczy hue hue

Opublikowano

Leniwy to jest ten serwer co zreszta widac po ilosci graczy hue hue

Jak serwer może być leniwy? :O Ilość graczy i tak jest przyzwoita jak na dwie reklamy: MPC i jeden youtuber, tak więc hejty zostaw dla siebie.

Opublikowano

zagram dopiero wtedy kiedy bd dokładna prezentacja a nie taki badziew ,  pliki serwerowe są chyba guerrqmt2 

Pliki są robione przeze mnie od zera (z czystych sf). Prezentacja dokładna z nową grafiką pojawi się może na dniach jak znajde więcej czasu. Ale to już będzie pełna pieknie opisana prezentacja.

Opublikowano

I jak server sie sprawuje?

Drop dobrze ustawiony?

Jaki jest czas respow metinow i bossow?

Liderzy(setaou) dalej pizgają taki dmg że wp nie uciągnę spota?(na becie tak było)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Drop dobrze ustawiony?

Liderzy(setaou) dalej pizgają taki dmg że wp nie uciągnę spota?(na becie tak było)

Ludzie jakoś expią, troche spoty zwiększyłem w grocie i zmniejszylem dmg tych setao. Drop jest dobrze ustawiony moim zdaniem, respy sa skrócone wzgledem PL-a.

Opublikowano

Drop dobrze ustawiony?

Serwer jest bardzo dobry, nie mogę przestać grać ;)

Drop jest ok, trochę trzeba się pomęczyć, żeby zrobić eq, ale da radę.

Metki respią się co kilka minut, bossy to nie wiem.

Ja sobie dobrze radziłem WP.

tenor.gif

Opublikowano

Mam pytanie i zastrzeżenia :

Pytanie :

- Dodałbyś screena dzwonka na 95 +9? Nie mam pojęcia czy się opłaca mi go na razie robić na 0, bo damage na 0 ma śmieciowy i jakbym robił to od razu do 9, więc chciałbym wiedzieć czy będzię sie opylać.

Zastrzeżenia :

-Szaman musi dosłownie użyc buffa na chodzie żeby wejść w metka i wtedy wsiąść na konia i go bić, inaczej nie zadaje obrażen prawidłowo.

-Rękawica z mojego testu nie działa bądź nie działa prawidłowo. Na rękawicy zdarzały się nawet praktycznie puste metki, bez rękawicy wywalało nie raz po 4x perły ( 2x jednego koloru i po jednej innego )

-Quest na wodza orków jest raczej niedopracowany, bo po relogu kasuje licznik, co nie jest zawarte w misjii tak jak w przypadku questów na metiny. To jest chore, że trzeba ubić 2 na jednym ch, ubijesz jednego, poczekasz godzine, ktoś Ci akurat go zwinie i musisz czekać bezczynnie drugą godzinę, i tak aż braknie Ci prądu albo właściciel  pomostu żeby szybciej ściągnąć nowego Far Kraja wyłączy CI neta na chwilę? Nonsens....

-Czemu PDKi się nie stackują, a rękawice tak? Po otworzeniu 300szkat dla paru metali żeby podciągnąć troszkę EQ epickie ludzie mają syf w EQ.

-Mogliście się bardziej postarać z kolcami, żeby zamaist HP dawały odpowiedni stat i żeby można było je robić z tych klasowych, np z ebo masz siłę i potwory, z łez inta i potwory etc. Fajniej by było, bo tak to szamanem być może będę musiał ściągać epickie kolce i zakładać z łez dla buffów, co będzie niepotrzebnie uciążliwe i wkurwiające ( za przeproszeniem ).

Na razie tyle, pozdrawiam :D Gra się mimo wszystko dosyć fajnie, trzeba troche podropić żeby zrobić EQ :)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Albo nie bedzie nikogo, bo ch są zbugowane :^ PDki też raczej nie działają... MASAKRA xD

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Mam pytanie i zastrzeżenia :

Pytanie :

- Dodałbyś screena dzwonka na 95 +9? Nie mam pojęcia czy się opłaca mi go na razie robić na 0, bo damage na 0 ma śmieciowy i jakbym robił to od razu do 9, więc chciałbym wiedzieć czy będzię sie opylać.

Zastrzeżenia :

-Szaman musi dosłownie użyc buffa na chodzie żeby wejść w metka i wtedy wsiąść na konia i go bić, inaczej nie zadaje obrażen prawidłowo.

-Rękawica z mojego testu nie działa bądź nie działa prawidłowo. Na rękawicy zdarzały się nawet praktycznie puste metki, bez rękawicy wywalało nie raz po 4x perły ( 2x jednego koloru i po jednej innego )

-Quest na wodza orków jest raczej niedopracowany, bo po relogu kasuje licznik, co nie jest zawarte w misjii tak jak w przypadku questów na metiny. To jest chore, że trzeba ubić 2 na jednym ch, ubijesz jednego, poczekasz godzine, ktoś Ci akurat go zwinie i musisz czekać bezczynnie drugą godzinę, i tak aż braknie Ci prądu albo właściciel  pomostu żeby szybciej ściągnąć nowego Far Kraja wyłączy CI neta na chwilę? Nonsens....

-Czemu PDKi się nie stackują, a rękawice tak? Po otworzeniu 300szkat dla paru metali żeby podciągnąć troszkę EQ epickie ludzie mają syf w EQ.

-Mogliście się bardziej postarać z kolcami, żeby zamaist HP dawały odpowiedni stat i żeby można było je robić z tych klasowych, np z ebo masz siłę i potwory, z łez inta i potwory etc. Fajniej by było, bo tak to szamanem być może będę musiał ściągać epickie kolce i zakładać z łez dla buffów, co będzie niepotrzebnie uciążliwe i wkurwiające ( za przeproszeniem ).

Na razie tyle, pozdrawiam :D Gra się mimo wszystko dosyć fajnie, trzeba troche podropić żeby zrobić EQ :)

Przecież PD się stackują o.0

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...