Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

masz licznik na stronie.
dochodzi do 800.

fajny serwer i tak.

Tylko dla mnie tak dziwnie, bo wszystko odmienione w luj.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

gralem na serwerze dlugo, praktycznie od samego startu i jedyna rzecza do jakiej jest sie przyczepic to stroje ktore sa na czas, nawet te z is i balans klas. Niby cos jest robione z balansem co jakis czas ale widac zmianie wszedzie tylko nie u mentala. Kazda klasa z full eq, przetopami i normalna alchemia bije po 9-11k skillem bez stroju, peta i fryzki a mental 25k+ duchowym no wybaczcie ale gdzie tu jest sprawiedliwosc. Ja rozumiem ze mental ma najmocniejszy skill w metin2 ale bez przesady zrozumialbym ta roznice 5k~ wiecej ale juz 15k wiecej to jest meeega przesada a juz po dopalaczach typu lizaka, alchemi z odp. i sil. na klase z kostiumem, petem i fryzka dochodzi do 40k z duchowego bez kryta przy czym inne postacie dobijaja ledwo do 18k skillem. Wystarczy spojrzec na m1 i widac same mentale a body to tylko legendarny mit, ni widu ni slychu, nie ma ani jednego. Serwer osobiscie polecam bo jest fajny, mozna spotkac fajnych ludzi, sa eventy, jest z kim sie pobic(gildie vs gildie), exp jest nawet przyjemny tak samo z robieniem eq. Aktualizacje tez sa calkiem czeste i niedlugo ma dojsc nowe eq wiec bedzie co robic. Administracja tez jest ok, profesjonalna, do pewnego stopnia mila i wyrozumiala. Jedyne co moge im zarzucic to nie zajecie sie balansem a raczej mentalem, co powinno byc priorytetem nawet przed dodaniem nowego eq itp.

Opublikowano

fajny serwer ale sa lagi na tym serwerze jak nie wiem i wywala cały czas mnie z ch1 taki serwer zrobili hahaha z lagami

Fajny serwer ale z lagami... Powiem Ci szczerze, że potrafię przyzwać ponad 1k mobów i mnie nie laguje więc? Nawet raz przyzwałem 1,3k riperów i leciutkie ścinki były więc sorki ale to nie jest wina serwera tylko Twojego sprzętu. Co do wywalania gdy Ci się to przydarzy skopiuj plik syser i log z głównego katalogu gry. Następnie wyślij ticket na support i w załączniku daj właśnie te 2 pliki. Dostaniesz odpowiedź dlaczego tak jest bo być może to coś od Ciebie lub po prostu wejdź na ts3 pogadaj z Driftym wyślij mu właśnie owe pliki i on z miejsca powie co jest nie tak.

Ps. Obciążenie maszyny jest znikome do tego nie ma żadnych ataków ddos. Były ataki i to bardzo mocne i gracze nawet nie poczuli, że to dzieje się w danym momencie.

Opublikowano

ardanispn_wnpphxa.png

☆ Piątek : 13.03.2015

Godzina 18:00 ---> 25% Exp + 15% Yang na 20h

Sobota 01.03.2015

Godzina 17:00 ---> OX 2 Rundy

Godzina 18:00 ---> Konkurs Wiedzy - 8 Pytań

Godzina 19:00 ----> Wojna Królestw

☆ Niedziela 03.03.2015

Godzina 18:00 ---> 25% Exp + 15% Yang na 20h

Godzina 17:00 ---> Obrona Kamieni Metin

Godzina 20:00 ---> ZUO

- Dla mocniejszych Pustynia ch1

- Dla słabszych Pustynia ch2

Serdecznie Zapraszamy do zabawy

Pozdrawia Team Ardanis.[/size]

Opublikowano

śmiać mis się chce z tego serwera bo nie dość że lagi jak h*j   to logujesz sie do grotylatwe expowisko2 a tu dup i juz wywalony jesteś z serwera nie polecam go wcale

Fajny serwer ale z lagami... Powiem Ci szczerze, że potrafię przyzwać ponad 1k mobów i mnie nie laguje więc? Nawet raz przyzwałem 1,3k riperów i leciutkie ścinki były więc sorki ale to nie jest wina serwera tylko Twojego sprzętu. Co do wywalania gdy Ci się to przydarzy skopiuj plik syser i log z głównego katalogu gry. Następnie wyślij ticket na support i w załączniku daj właśnie te 2 pliki. Dostaniesz odpowiedź dlaczego tak jest bo być może to coś od Ciebie lub po prostu wejdź na ts3 pogadaj z Driftym wyślij mu właśnie owe pliki i on z miejsca powie co jest nie tak.

Ps. Obciążenie maszyny jest znikome do tego nie ma żadnych ataków ddos. Były ataki i to bardzo mocne i gracze nawet nie poczuli, że to dzieje się w danym momencie.

obciążoną to ty masz głowę jak nie wiesz baranie jeden dziecko bezrozumne

Opublikowano

śmiać mis się chce z tego serwera bo nie dość że lagi jak h*j   to logujesz sie do grotylatwe expowisko2 a tu dup i juz wywalony jesteś z serwera nie polecam go wcale

jeszcze jedno dodam zalożony pd i leci jak krew z nosa haha i to ma być expienie oni w balona robią na tym serwerze graczy a nie exp bo jak masz pd założone to powinno zapierdzialać a nie leci ze jak cie mogie hahaha sere kijowy

Opublikowano

@wolek151 Nawet nie potrafisz się normalnie wypowiedzieć tylko od razu obrażasz. Nie podoba Ci się tak łatwy exp tutaj? Idź na medium gdzie exp jest 5x gorszy. Tyle ludzi wbiło maksymalny lv i nie mieli żadnego problemu więc dlaczego uważasz, że exp słaby? Tak na przyszłość jeśli zamierzasz się dalej tutaj wypowiadać popracuj nad wypowiedzią ponieważ nawet normalnego rozumnego zdania nie jesteś w stanie ułożyć.

To chyba pokazało Twój poziom i według mnie powinieneś już zakończyć dyskusję.

Opublikowano

MrGazik widać że jesteś bachorem co tylko umie pyskować i nic wiecej a 2 idiotą  co na tym serwerze jest to   Kurczak dziecko co tylko ubliza starszym osoba bo nic na tym serwerze nie umieją w realu gnojki nic nie umiecie bo nawet nie podoba mu się jak ktos napisze prawde a ty tak samo bo tylko umiecie ubliżać starszym na tej grze bo na to was stać i pieniądze od rodzic wyciągać bo na kase was nie stać bo jesteście dziećmi metina i isa

i przedwszystkim jestes młodym gówniarzem nie tak jak ja starszą osąbą i ułożone życie  i mam kasę nie tak jak ty

Opublikowano

Serwer prezentuje się źle jak dla mnie ... Dlaczego ?!

-w ch*j kostiumów

-w chu* wierzchowców

-w ch*j petów

Za dużo tego wszystkiego, zmniejszyć o połowę, gdzie ... o 3/4 będzie dużo lepiej.

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Opublikowano

­

Serwer prezentuje się źle jak dla mnie ... Dlaczego ?!

-w ch*j kostiumów

-w chu* wierzchowców

-w ch*j petów

Za dużo tego wszystkiego, zmniejszyć o połowę, gdzie ... o 3/4 będzie dużo lepiej.

a dla mnie Easy w c**j :3

Doobrze się grało swego czasu !

Oby ten serwer długo stał :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

MrGazik widać że jesteś bachorem co tylko umie pyskować i nic wiecej a 2 idiotą  co na tym serwerze jest to   Kurczak dziecko co tylko ubliza starszym osoba bo nic na tym serwerze nie umieją w realu gnojki nic nie umiecie bo nawet nie podoba mu się jak ktos napisze prawde a ty tak samo bo tylko umiecie ubliżać starszym na tej grze bo na to was stać i pieniądze od rodzic wyciągać bo na kase was nie stać bo jesteście dziećmi metina i isa

i przedwszystkim jestes młodym gówniarzem nie tak jak ja starszą osąbą i ułożone życie  i mam kasę nie tak jak ty

Nie znasz mnie i skąd możesz wiedzieć, że jestem bachorem? Jestem już dawno pełnoletni w dodatku na tym serwerze pełnię funkcję Game Master od 5/6 miesięcy więc tekst od żebraniu pieniędzy od rodziców aby doładować is Ci się nie udał. Jesteś starszą osobą? Chyba sobie żartujesz gdybyś faktycznie taki był nie pisał byś w taki sposób. Ułożone życie i masz pieniądze hmm no ok i tracisz czas na metina + totalny brak kultury. Ubliżasz a nawet nie ma w tym krzty racji. Pyskuje? ha ha (śmiechłem)

@Narky Wiesz jeżeli nie chcesz to nie musisz mieć każdego kostiumu. Nie rozumiem dlaczego na - uważasz taką ilość. Ja szczerze mogę powiedzieć, że jest to + ponieważ każdy może znaleźć coś dla siebie i to co mu się podoba. Na innych serwerach być może jest tak że jest tego mniej. Zaczynasz tam grać zdobywasz kostium i w ogóle Ci się on nie podoba a nosić musisz, bo ma fajne bonusy. A tutaj jeśli Ci się dany nie podoba to zaraz możesz mieć inny, lepszy, fajniejszy i ładniejszy. Na wierzchowcach tylko się przemieszczasz więc nie robi różnicy ile ich jest. A co do petów to łącznie jest ich 20 to również jest to fajne, bo znajdziesz ładnego, fajnego i pasującego Ci wyglądem. Dodam również, że 10 petów jest do pvp a pozostała 10'ątka do expa. Reasumując ilość tego wszystkiego jest + nie - przynajmniej ja tak uważam. :)

@DavKin Dziękuję za miłe słowa i zapraszam na serwer jeszcze raz ponieważ już niedługo będzie update czyli: nowe lvle, nowe eq, nowa tąbola, dzieci, sklep po i nowa bardziej zachęcająca prezentacja.

Opublikowano

balansu nigdy nie będzie na tym serwerze

c'nie

@MrGazik

Jest balans. Mental bije za dużo? Full abs droga + lizak i dostajesz po 24k z duchowego. Inne klasy nie mają szans? Jakie? Szaman heler który bije z daleka i nie daje się trafić? Smok, który bierze pod hity? Wp który ma hity po 10k? BM który jest tankiem? i tak dalej i tak dalej. Nie chcę "kręcić" dalej tego tematu na prezentacji więc jeśli możesz przenieśmy się na pw. Forum jest otwarte. Konto możesz zrobić za free. Napisać też możesz temat z swoimi rozterkami odnośnie dmg i dopisać propozycję jak według Ciebie było by ok jeśli poparło by to ponad 70% osób to postarali byśmy się to poprawić. Tak jak było to do tej pory. Gracz napisał temat z propozycją i łanie rozpisał jakie powinny być poprawki odnośnie dmg ludzie to zaakceptowali i takowe zmiany zastały. Jesteśmy otwarci na propozycję i zmiany więc jednak warto napisać taki temat bo być może zostanie coś zmienione jeśli uważasz, że dana rzecz tego wymaga.

Opublikowano

Jest balans. Mental bije za dużo? Full abs droga + lizak i dostajesz po 24k z duchowego. Inne klasy nie mają szans? Jakie? Szaman heler który bije z daleka i nie daje się trafić? Smok, który bierze pod hity? Wp który ma hity po 10k? BM który jest tankiem? i tak dalej i tak dalej. Nie chcę "kręcić" dalej tego tematu na prezentacji więc jeśli możesz przenieśmy się na pw. Forum jest otwarte. Konto możesz zrobić za free. Napisać też możesz temat z swoimi rozterkami odnośnie dmg i dopisać propozycję jak według Ciebie było by ok jeśli poparło by to ponad 70% osób to postarali byśmy się to poprawić. Tak jak było to do tej pory. Gracz napisał temat z propozycją i łanie rozpisał jakie powinny być poprawki odnośnie dmg ludzie to zaakceptowali i takowe zmiany zastały. Jesteśmy otwarci na propozycję i zmiany więc jednak warto napisać taki temat bo być może zostanie coś zmienione jeśli uważasz, że dana rzecz tego wymaga.

heller 250 w bm'a 250 po 3k, i jak myslisz ma szanse? a taki bm walnie z 10-12k. ;-), oraz heller vs wp - heller 7k wp 15.

Opublikowano

heller 250 w bm'a 250 po 3k, i jak myslisz ma szanse? a taki bm walnie z 10-12k. ;-), oraz heller vs wp - heller 7k wp 15.

Widać, że masz stare informacje. Heler na full bije teraz 17k+ a w bm po 14. Do tego leczy się po 17k i jeśli ktoś nie ma abs na wachlarze dostaje ponad 14k hit

Opublikowano

Zapraszam Zapraszam :)

Czy zostałe zmienione to że czas kostimów leci jak nie gramy ? bo przez to odszedłem z ekipą...masz strój na 24h np a musisz się wylogować albo trafiłeś 2 strój jak juz miałeś 1 i ten czas leci ;/ dlaczego nie może być że leci jak jest założony ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...