Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się wprowadzać ludzi w błąd, że jest to serwer easy?

Może easy jest eq a medium jest exp ^^?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Jestem rozczarowana serwerem, prezentacja dość fajna, ale tylko tyle. 

Grafika serwera jest obrzydliwa, aż chce się płakać, a w internecie jest dostępnych pełno fajnych psd. 

Exp jest słaby, czułam się jak na medium. Nic specjalnego, nie polecam. : ) 

Pozdrawiam. 

ooo Kropeczka <3 Pangeayt2 mi sie przypomniala <3

Opublikowano

Gdzie na 80lv expic bo w av2 średnio i czemu ranking nie działa?

właśnie ten exp teraz jest średni od 80 ale av2 to jedyne rozwiązanie ;( I tak szybko leci. Licz sobie czas - wychodzi łącznie z respami 1 minuty na lvl łącznie z respami. 20 minut i masz 100lvl + ładnie kasy i dropu narobione :) Ja od 80 do 84lvl zdobyłem 12 skrzynek - 27 metali, 5 dających 100%hp/many i jakieś eliksiry i przepustki. Zajebiscie <3

Opublikowano

właśnie ten exp teraz jest średni od 80 ale av2 to jedyne rozwiązanie ;( I tak szybko leci. Licz sobie czas - wychodzi łącznie z respami 1 minuty na lvl łącznie z respami. 20 minut i masz 100lvl + ładnie kasy i dropu narobione :) Ja od 80 do 84lvl zdobyłem 12 skrzynek - 27 metali, 5 dających 100%hp/many i jakieś eliksiry i przepustki. Zajebiscie <3

lv na minute śmieszny jesteś lv sie wbija 10mnin minimum

Opublikowano

lv na minute śmieszny jesteś lv sie wbija 10mnin minimum

to załatw sobie pd. Mi ładnie leciało do 85. Teraz trochę gorzej ale już 92 jest więc gitarka :)

Opublikowano

Jak mam wybór serwera to działa i są 4 do wyboru do działa mi tylko beta. Czy wchodzę na dobry serwer, czy może to jest tak jak piszę beta? 

Opublikowano

Jak mam wybór serwera to działa i są 4 do wyboru do działa mi tylko beta. Czy wchodzę na dobry serwer, czy może to jest tak jak piszę beta? 

na dobry wchodzisz. Pisali na stronie głównej, że wchodzi sie na bete ale to normalny start już.

Opublikowano

Co z tymi fryzurami, strojami na start? Ja osobiście żadnej nie otrzymałem. Jest na to jakaś łatka? Jak tak, to bym mógł prosić o link do niej?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

pobieramy clienta i patcher wypakujesz clienta i patcher potem z patchera podmieniasz w klient i gitara i uruchamiasz zawsze przez mgames

giphy.gif

Opublikowano

Co z tymi fryzurami, strojami na start? Ja osobiście żadnej nie otrzymałem. Jest na to jakaś łatka? Jak tak, to bym mógł prosić o link do niej?

nic nie było na strart z kostiumów. Podobno ten wierzchowiec to ten prezent startowy ale powiem ci, że bez niego jest w c**j cięzko.

Opublikowano

nic nie było na strart z kostiumów. Podobno ten wierzchowiec to ten prezent startowy ale powiem ci, że bez niego jest w c**j cięzko.

Ja dostalem kostium 3k hp i 10 moby :P

I chyba na chwile obecna jest ddosowany ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Serwerek sie wysypał czy tylko u mnie coś się zalogować nie da ^^?

Coś się wyjepało. 

Stronka off i serwer off.

Pewnie DDOS albo jakiś błąd.

Należy poczekać i znów będzie można popykać.

Serwer bardzo fajny, sporo ludzi jak na taką reklamę. Nic tylko polecić !

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Jest jakiś ts3?

Na stronie głównej jest, ale aktualnie strona nie działa.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...