Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz s2 - Odkryj Nowe Granice ( Start 24.10.2014 19:00 ) 350 LVL [Dedyk] [Medium]

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cycu tak mam lapka ok 3 lat tzn 2 cos a prcek mam slaby wiec wiesz te budynki i tp mysle ze to mi nic nie da  :P duzo mobow to duze lagi :/

to nie od procesora tylko od karty graficznej masz lagi chociaż tez procesor ma cos do tego ale  te lagi można zmniejszyć ja tez tak miałem ale wystarczy zmienić w ustawieniach metka ogranicz nazwy,i ustaw  w ustawieniach tak SS

post-1016012-0-90133400-1414134656_thumb.png

zxc

Opublikowano

Jedyne czym doszczętnie zjebałeś serwer - WeeZy.

Przez niego nie zagra 50% osób, z jakiego powodu? Każdy dobsz wie ;)

Gdybyś miał szczyptę mózgu ( zapewne jej nie posiadasz ) wiedziałbyś że na S1 tylko ja zajmowałem się serwerem od strony gry i z tego co pamiętam nie było ANI 1 skargi.

Klieny będzie o 10 , edytowalem juz stronę w prezce.

Dungeony cycu pisze nadal / prezka moze w przyszlym tygodniu będzie nowa odświeżona.

Wybaczcie, ale serwery hamachi mają już lepsze prezentacje. Miałem tu zagrać ale po zobaczeniu prezentacji, zmieniłem zdanie. No ale powodzenia. 

Powiedz mi tylko , czy ty grasz na prezentacji czy serwerze (?)

Prezentacja może i nie jest NAJLEPSZA bo przecież nigdzie nie napisaliśmy że jest ale zaden z Nas nie jest grafikiem a prezentacje nie oddaje wszystkiego co jest do spotkania w grze.

A 100% możemy zapewnić stabilność ( przyklad Dreikon ;] ) + jako takto reklamę będziemy zalatwiac gdyż pierwsza zarobiona kasa leci na yt.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Wybaczcie, ale serwery hamachi mają już lepsze prezentacje. Miałem tu zagrać ale po zobaczeniu prezentacji, zmieniłem zdanie. No ale powodzenia. 

Nie patrz na prezke bo prezka pokazuje  tylko 30%/40% tego co jest na serwie, mnie akurat prawie każda prezka zachęca do zagrania na serwerach i wbijam i do 80lvl expie lub na hardach do 30/40lvl i oceniam dopiero serwer jakie ma wady i zalety i czy dalej na nim grać więc nie oceniaj serwera po prezce.

zxc

Opublikowano

Dla wszystkich mniejszych Youtuberów którzy chcieli by zacząć u Nas nagrywać są bardzo ciekawe nagrody m.in

- promowanie filmów na FB ( wiadomo że nie wszystkich bo bym pewnie musial 2 dni siedzieć ) ale to w jakis posob pomoc w promocji kanału

- po kilku odcinkach wypłaty na smocze monety.

Dodatkowo w od niedzieli pojawi się konkurs na Najlepszy Game-Play a będzie o co walczyc ;-)

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Na chwilę obecną zostały dodane 3 mapy dodatkowe z metinami aby przyjemniej się dropiło.

Resp metinów jest co 2h.

Mapy kolejno na lvl ;

- 65

-150

- 225

Są to mapy dodatkowe więc nie piszcie o zmniejszeine czasu respów - bo przecież to medium :D

giphy.gif

Opublikowano

Po przemyśleniu dungeony będa wyglądać tak 

1. DT 

12 poziomów tz. nie pięter pięter będzie 13 

90 lvl 

110 lvl 

130 lvl 

150 lvl 

itd. 

Dziś przed startem będzie tylko jeden z raidów ale cały czas będziemy dokładać :) 

a będzie 

DT, DC, SMOK, PIEKIELNE WYZWANIE, WYSPA ORKÓW, ICERUN, I KILKA INNYCH 

aktualnie ruszyliśmy z rozsyłką sms do 12 000 graczy :) 

zaraz zabieram sie za wysyłanie PEWU do moich 800 kontaktów na GG 

zapraszajcie znajomych jutro chciał bym wstać (wyspać się po 4 dniach ) wejść www.mortyriusz.pl/s2/ i zobaczyć was w liczbie 4 cyfrowej online :) 

Opublikowano

Fajnie, Fajnie- zagram;p

Co do klienta już po 10 i kiedy on będzie? na 1 hostingu czy na kilku odrazu?

pobierać będzie się patcherem jak na razie będziecie mieli ( nieprawidłowa nazwa lub hasło !!) przed startem podmienię bazy i będzie ok !! to nie będzie błąd tylko celowo tak teraz !! 

Opublikowano

Lipa że patcher, bo mam "błąd podczas aktualizacji torrent"....

Patcher za chwilę będzie działał.

Dodatkowo ok 12:30 będzie klient na megaco.nz ;)

giphy.gif

Opublikowano

ŁiZi gnido, wbije i "popacze" co tam zdziałałeś !

Powodzenia życzę i  nie spalcie startu, bo jak wiesz to jest najważniejsze.. (Pierwsze wrażenie).

Opublikowano

Weezy nie ośmieszaj się już, wiesz jaki jesteś taki cwany a tak naprawdę gadasz że serwerów nie robisz a nadal to robisz.

Widać twoją inteligencję sięgająca zenitu.

Coś ostatnio nie hejtowałeś dawno bo startowałeś z tym Syfem S2 Tak?

Porażka z cb jest.

Edit: Taka nowość 350 lvl, a na 4Fun był 1000+ i na innych zagranicznych tak samo, co za problem sobie zwiększyć lvl LOL.

Nowe granice medium to się okaże na starcie, jak będziesz miał te 400+ osób będzie dobrze.

Na 4fun po relogu cofalo expa.

Nawiazujac do mortyriusza podzielam twoje zdanie.Jest on tworzony pod szybki zarobek dlatego gracze - jesli szanujecie swoj czas dajcie sobie z nim spokoj.Jesli chodzi o team jest on godny pozalowania.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

ŁiZi gnido, wbije i "popacze" co tam zdziałałeś !

Powodzenia życzę i  nie spalcie startu, bo jak wiesz to jest najważniejsze.. (Pierwsze wrażenie).

Sith hahahahah , wejdz na ts masz na stronie podany pogadamy mordo ;)

Na 4fun po relogu cofalo expa.

Nawiazujac do mortyriusza podzielam twoje zdanie.Jest on tworzony pod szybki zarobek dlatego gracze - jesli szanujecie swoj czas dajcie sobie z nim spokoj.Jesli chodzi o team jest on godny pozalowania.

Dobrze ciesze się nie musisz mi x2 tego samego pisac idź na virtual lepiej bo cos pada ostatnio

giphy.gif

Opublikowano

Serwer szykuje się zaje**ity !

Jeszcze kilka pytań,

Gdzie dropią truty?

Z metków od którego lvl'a dropią PD?
Kiedy pierwszy event?  <3 
i jeszcze.. 
Od którego poziomu gildia?  :rolleyes:

123371414143291549850.png

Opublikowano

Serwer wydaje się być ciekawy, do Administracji również nic nie mam, no ale to dość szczeniackie: 

71648_1024_114357.jpg

Oczywiście nie mam pewności czy to Administracja, no ale miejmy nadzieję, że nie. Proszę o zaprzestanie reklamy na moim serwerze.

Opublikowano

Serwer szykuje się zaje**ity !

Jeszcze kilka pytań,

Gdzie dropią truty?

Z metków od którego lvl'a dropią PD?

Kiedy pierwszy event?  <3 

i jeszcze.. 

Od którego poziomu gildia?  :rolleyes:

123371414143291549850.png

1) Nowe Mapy 

2) Red

3) w Niedziele może coś ogarniemy ewentualnie jutro :)

Serwer wydaje się być ciekawy, do Administracji również nic nie mam, no ale to dość szczeniackie: 

71648_1024_114357.jpg

Pisałem już o tym z dominikiem , wypierdolcie poprostu bana i tyle.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...