Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz s2 - Odkryj Nowe Granice ( Start 24.10.2014 19:00 ) 350 LVL [Dedyk] [Medium]

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie ile jest full na magie, bo lubie grac healerem a nie chce aby bylo tak jak na wiekszosci serwerów ze inni bija po 20k z skilli a healer z 3k

Healer bedzie miał poprawione DMG :)

Więc bedzie i warto nim zagrać.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Mam pytanie. Czy jest szansa, żebyście zmienili 6-7?

Bo bony na wojowników,szamanów itp odstraszają. Gdyby to było usunięte to dużo ludzi na pewno by zagrało. :)

To tylko moja sugestia.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Bo bony na wojowników,szamanów itp odstraszają. Gdyby to było usunięte to dużo ludzi na pewno by zagrało. :)

To tylko moja sugestia.

debil

Opublikowano

To tylko moja sugestia.

Tu są bonusy przypisane do itemów.

Do hełmu wchodzi tylko Silny woj i silny Szaman i nic innego nie wejdzie.

Do każdego itemu są przypiane 6/7 bonusy i każdy gracz ma takie same :3

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Tu są bonusy przypisane do itemów.

Do hełmu wchodzi tylko Silny woj i silny Szaman i nic innego nie wejdzie.

Do każdego itemu są przypiane 6/7 bonusy i każdy gracz ma takie same :3

A więc to tak wygląda. Przepraszam, nie miałam o tym pojęcia.

Przy okazji planujecie z czasem zwiększyć max lvl z 350 na większy, gdy ludzie wbiją?

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

A więc to tak wygląda. Przepraszam, nie miałam o tym pojęcia.

Przy okazji planujecie z czasem zwiększyć max lvl z 350 na większy, gdy ludzie wbiją?

Spoczi :3

Będzie zwiększany lvl do 400 jeżeli spora liczba osób wbije 350 :)

giphy.gif

Opublikowano

Cycu nadal nie ma neta?

Nadal czekamy.

Jutro na 100% będzie miał internet bo mija 48h od nadania zgłoszenia.

giphy.gif

Opublikowano

@`WeeZyHakeRR`

Chyba źle mnie zrozumiałeś, nie jestem dzieckiem które próbuje zepsuć czyjąś opinię. Była to moja opinia, sam gram na serwerze a nazywać dzieckiem możesz hejterów którzy nie wykrztuszą więcej niż dwa zdania jeszcze ewidentnie cisnące i nie prawdziwe.

Defa mam 760 z białą roską + wodą (tam napisałem 800 defa, zaokrągliłem.). Sprzączki może miałem pecha, ale mi leciała z co któregoś metka i to jedna. Z tych wszystkich metków poleciały mi chyba 2 albo 3PD oraz 1 rękawica. Nie istotne.

Kliknąłem zaraz po starcie serwera przycisk patcher na stronie S2 i pobierało mi patcher S1. Gdy klknąłem przycisk klient pobrało mi patchera s2 - Żaden z buttonów nie prowadził do klienta. Nawet pisałem Ci na forum byś to poprawił bo się męczyłem by zagrać 2h z myślą że mam klienta s2 a miałem s1 - pobranego z patchera z strony s2.

To po co przycisk do supportu którego niema? Trudno wejść w FTP i usunąć jedną linijkę kodu? <brawo> Nie próbuj zrobić ze mnie debila i mnie wyśmiewać, jak nie masz szacunku do drugiego człowieka, to nie próbuj żyć w śród ludzi.

W dodatku pisałem z Tobą w grze i mówiłeś że szaman nie będzie ruszany bo jest dopracowany i dokładnie go sprawdziliście a kilka postów wcześniej napisałeś że będzie zwiększany damage.

Art. 212. Zniesławienie
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Na przyszłość zanim kogoś obrazisz zastanów się.

Nie próbuję działać na czyjąś nie korzyść, bo jest to zwyczajnie nie miłe. Wyraziłem swoją opinię i zostałem obrażony.

Opublikowano

Czy healerem sie łatwo expi,bije bossy i metki???

nie opłąca się grać, healer z tego co pisal weezy nie ma jeszcze ustawionego dmg, wiesz norma z serwerów, szaman zawsze w tyle, bo przeciez kazdy gra tylko wojami i surami to je trzeba wykoksic :) reszte klas moznaby było wyjebać tak mysle

Opublikowano

nie opłąca się grać, healer z tego co pisal weezy nie ma jeszcze ustawionego dmg, wiesz norma z serwerów, szaman zawsze w tyle, bo przeciez kazdy gra tylko wojami i surami to je trzeba wykoksic :) reszte klas moznaby było wyjebać tak mysle

Szaman do 200 miażdży w pvp, niestety na 300 lvl już jest słabiej, ale spokojnie. Na pewno tego tak nie zostawimy, że szaman będzie klasą "do niczego". 

PS. Reklama ruszyła! 

Zapraszamy bardzo serdecznie na serwer!

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie było o 19.30 eventu...Jakieś info?

Event odbył się o godzinie 19, ponieważ WeeZy się spieszył i event musiał zostać przesunięty. Przepraszamy, że nie daliśmy tutaj informacji na temat przesunięcia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Czy healerem sie łatwo expi,bije bossy i metki???

Healer ma mocne skille ;p Teoretycznie się opłaca opłaca nim grać ale Heal Ci mało daje

A co do bossów i metków da rade   :)

Reklamy poszły, a graczy nadal garstka mimo dobrego serwera;/

Daj się rozkręcić serwerowi, Asca***l jak startował miał 150 max osób w godzinach szczytu a teraz ma po 4k :)

Nie było o 19.30 eventu...Jakieś info?

Był o 19.00

Opublikowano

Spoczi :3

Będzie zwiększany lvl do 400 jeżeli spora liczba osób wbije 350 :)

Bez sensu. Może jeszcze będzie level 32k jak na 4FunMt2 ?

Opublikowano

Dlaczego zuo było o 19? Pisali cały dzien ze o 19.30...

Musiałem zrobić wcześniej - to niezależne ode mnie.

Bez sensu. Może jeszcze będzie level 32k jak na 4FunMt2 ?

Tam masz tylko 32k lvl wizualny ;)

Healer ma mocne skille ;p Teoretycznie się opłaca opłaca nim grać ale Heal Ci mało daje

A co do bossów i metków da rade   :)

Daj się rozkręcić serwerowi, Asca***l jak startował miał 150 max osób w godzinach szczytu a teraz ma po 4k :)

Był o 19.00

Lecimy z tematem :)

Dla takiej ilości graczy nawet nie warto pobierać.

Beka ;)

No widzisz , tylko u Nas nie jest podkręcony licznik :)

Helerem się oplaca grać z tym że jeszcze bd mial zwiekszone DMG

@`WeeZyHakeRR`

Chyba źle mnie zrozumiałeś, nie jestem dzieckiem które próbuje zepsuć czyjąś opinię. Była to moja opinia, sam gram na serwerze a nazywać dzieckiem możesz hejterów którzy nie wykrztuszą więcej niż dwa zdania jeszcze ewidentnie cisnące i nie prawdziwe.

Defa mam 760 z białą roską + wodą (tam napisałem 800 defa, zaokrągliłem.). Sprzączki może miałem pecha, ale mi leciała z co któregoś metka i to jedna. Z tych wszystkich metków poleciały mi chyba 2 albo 3PD oraz 1 rękawica. Nie istotne.

Kliknąłem zaraz po starcie serwera przycisk patcher na stronie S2 i pobierało mi patcher S1. Gdy klknąłem przycisk klient pobrało mi patchera s2 - Żaden z buttonów nie prowadził do klienta. Nawet pisałem Ci na forum byś to poprawił bo się męczyłem by zagrać 2h z myślą że mam klienta s2 a miałem s1 - pobranego z patchera z strony s2.

To po co przycisk do supportu którego niema? Trudno wejść w FTP i usunąć jedną linijkę kodu? <brawo> Nie próbuj zrobić ze mnie debila i mnie wyśmiewać, jak nie masz szacunku do drugiego człowieka, to nie próbuj żyć w śród ludzi.

W dodatku pisałem z Tobą w grze i mówiłeś że szaman nie będzie ruszany bo jest dopracowany i dokładnie go sprawdziliście a kilka postów wcześniej napisałeś że będzie zwiększany damage.

Art. 212. Zniesławienie
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Na przyszłość zanim kogoś obrazisz zastanów się.

Nie próbuję działać na czyjąś nie korzyść, bo jest to zwyczajnie nie miłe. Wyraziłem swoją opinię i zostałem obrażony.

Miałeś pecha ? - to ciekawe bo żaden z graczy nie potwierdził twojej wypowiedzi a wręcz je wyśmiewali.

Co do twojego defa - dałem Ci screena gdzie te moby bija mi po 25 z taką iloscia Defa jak masz i ty :)

Żadne z buttonow nie prowadzi do klienta bo jest patcher aby pobierał najnowsze aktualizacje i klienta :_:

Zostanie zwiększone DMG helera a nie smoka.

Nigdzie Cie nie nie obrażałem tylko wyśmiewałem to co pisałeś ( bo jest to kłamiliwe ) :)

giphy.gif

Opublikowano

Musiałem zrobić wcześniej - to niezależne ode mnie.

Tam masz tylko 32k lvl wizualny ;)

Lecimy z tematem :)

No widzisz , tylko u Nas nie jest podkręcony licznik :)

Helerem się oplaca grać z tym że jeszcze bd mial zwiekszone DMG

Miałeś pecha ? - to ciekawe bo żaden z graczy nie potwierdził twojej wypowiedzi a wręcz je wyśmiewali.

Co do twojego defa - dałem Ci screena gdzie te moby bija mi po 25 z taką iloscia Defa jak masz i ty :)

Żadne z buttonow nie prowadzi do klienta bo jest patcher aby pobierał najnowsze aktualizacje i klienta :_:

Zostanie zwiększone DMG helera a nie smoka.

Nigdzie Cie nie nie obrażałem tylko wyśmiewałem to co pisałeś ( bo jest to kłamiliwe ) :)

Słowo dzieciak jest to zniesławienie, a to że próbuję zepsuć opinię serwera jest to pomówienie - Kolejny paragraf.

Gram Helerem i pisałem Ci to na PW mówiłeś że testowaliście - ruszany nie będzie.

Odpowiadając mi na post, trudno było wejść na stronę i sprawdzić czy nie jest jak mówię?

Że ja miałem pech do sprzączek nie znaczy że ktoś inny miał. Mi pierwszą zmianą bonu wbiło 59średnie - Mam wyśmiewać każdego któremu weszły mniejsze i mówić że jest dzieciakiem itd?

A tu ssy z strony żeby nie było, pewnie zaraz to zmieni ale pech.

http://snag.gy/98lXg.jpg

SS z strony, no faktycznie. Niema napisu pełen klient, pomyliłem się albo nie znam znaczenia słowa pełen.

http://snag.gy/DHHYn.jpg

Pełen klient z przyklej, nie no kurde. Pogratuluję Ci ładnie zoptymalizowaliście go, cały klient ma ~~4MB

http://snag.gy/8zkcd.jpg

Patcher z mega na pierwszy ssie który pobiera klienta s1.

Rzeczywiście, ja nie chcę pomóc tylko jestem dzieckiem które działa na niekorzyść.

http://snag.gy/8hcdt.jpg

Zabite kamyki.

http://snag.gy/j4MkE.jpg

Sprzączki.

http://snag.gy/gRW5B.jpg

A tu bambus żeby nie było że zmyślam.

Niektóre dane zakryte żebyś mnie nie ścigał ani nie banował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...