Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wlaczam poscig i go koncze

mam wlaczonego te bota

i powinno mi konczyc wyscigi

a c**j robi

pisze:

"now sesionld wait..." lub cos takiego

CO ROBIC???

Poczekaj chwilę, po pewnym czasie to zniknie i zaczną się nabijac ucieczki

349241432911096669131.jpeg
  • Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 ucieczki posprzedawałem umki części mam już lfa teraz twój vinyl włożę  hehe  ^^ a na 49 lvl wskoczy czy naklejek zabraknie ?

edit macie link do nowego na mój mega upłem :)

DL:https://mega.co.nz/#!ps8xxZ7B!jeVTl6Gav84-EIeJ84j_4wLbmHEMUmuDGVcniYcruag

nowy skan

VT: https://www.virustotal.com/pl/file/1fcaefc392c9e7c18de562efed207adffb74f9058bf2d4f1ea12b9ad1278a82b/analysis/1424451836/

zmiany

Changes v24:
f11 ignore pursit brak policji
i nagroda z TE x3
przepisany bardzo stary tank mode

PSlqjGC.png

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym nowym TE botem? Bo nie wiem czy używać nowej wersji.

Zaczekaj kilka dni. Po sprawdzeniu nowej wersji bota będę mógł napisać coś więcej na jej temat.

HB5fLf7.png

Opublikowano

W v24 TE działa w taki sposób, że za jedną przejechaną ucieczkę zalicza Ci 3. Testowane dwukrotnie na moim koncie.

EDIT: Orzy okazji mam pytanie - na którym ekranie zostawić TE, żeby działał? W sensie jak przejadę ucieczkę, to nic nie klikać, wyklikać wszystko, zostać na okienku, gdzie pokazują się karty albo hajs i exp?

Opublikowano

2 ucieczki posprzedawałem umki części mam już lfa teraz twój vinyl włożę  hehe  ^^ a na 49 lvl wskoczy czy naklejek zabraknie ?

edit macie link do nowego na mój mega upłem :)

DL:https://mega.co.nz/#!ps8xxZ7B!jeVTl6Gav84-EIeJ84j_4wLbmHEMUmuDGVcniYcruag

VT: https://www.virustotal.com/de/file/97bd419c1e76ec2ab31e649cd387203e1c57bcacc24a0ce4cd614729cf6a2462/analysis/1417853836/

zmiany

Changes v24:

f11 ignore pursit brak policji

i nagroda z TE x3

przepisany bardzo stary tank mode

Popraw skan (waga pliku skanowanego jest większa niż waga pliku pobieranego), masz na to 1h.

@UridiumWars_ADM

--------

@MarChr

Nie ma różnicy, czy pozostaniesz w oknie z karami, czy będziesz jeździł po mapie, byle byś tylko nie odpalał wyścigu, bo bot się zatrzyma.

f

Opublikowano

Popraw skan (waga pliku skanowanego jest większa niż waga pliku pobieranego), masz na to 1h.

@UridiumWars_ADM

--------

@MarChr

Nie ma różnicy, czy pozostaniesz w oknie z karami, czy będziesz jeździł po mapie, byle byś tylko nie odpalał wyścigu, bo bot się zatrzyma.

już jest ale nwm czemu jak daje do skanu pisze że taki plik już był zrobiłem update skanowania xD

PSlqjGC.png

Opublikowano

już jest ale nwm czemu jak daje do skanu pisze że taki plik już był zrobiłem update skanowania xD

Pisze, że był wcześniej skanowany, bo ktoś przed Tobą go skanował i analiza pliku została zachowana :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

jak uzywac go tznc funkcji ucieczki druzynowej ? opisze mi ktos dokladnie ( chodzi mi o to zeby nabijal mi caly czas wyscigi a nie tylko raz i koniec ) 

Opublikowano

jak uzywac go tznc funkcji ucieczki druzynowej ? opisze mi ktos dokladnie ( chodzi mi o to zeby nabijal mi caly czas wyscigi a nie tylko raz i koniec ) 

jedziesz ucieczke i przed metą załączasz i finsh i czekasz

mokaże ci się done ile razy zrobił

PSlqjGC.png

Opublikowano

jedziesz ucieczke i przed metą załączasz i finsh i czekasz

mokaże ci się done ile razy zrobił

Oj tam przed metą, można odpalić nawet przed dołączeniem do wyścigu, ale wtedy zacznie robić dony jak do wyścigu nie dojdzie i trzeba wszystko restartować xD

Opublikowano

Ja załączam bota już w lobby. v24 działa lecz nie pokauje licznika ucieczek. Na razie boce 1h i jest wszystko ok a 3x więcej kasy działa, zapowiada się ciekawie  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...