Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używac Refboost'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam kupić Vip'a jak wyjdzie ;) Opłaca się ja już testuje :D!

Public beta of the website - buying VIP/using the UI version is not possible yet. Feedback -> Forum. 

Tak pisze na ich stronie, więc jakim cudem możesz już to testowac? lel w kogo Ty chcesz zrobic w ;)

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam wielki problem z tym gównem... Co bym nie zrobił ( a robiłem już wszystko co mówiliście ) to i tak cały czas mi wyskakuje ten pie***ny błąd abym wyłączył firewalla , antywirusa i zrestartował bota. Po czym automatycznie bot się zamyka . Nie mam już siły do tego. Jeżeli jest ktoś kto się na tym zna i użyczy mi trochę pomocy to niech się skontaktuje ze mną w jakikolwiek sposób.. Najlepiej chyba na GG(21293860) i powie co mam zrobić. Bo 90% postów tutaj to tylko niepotrzebny spam "ile konta będą się robić " , "mi śmiga" ,"mi działa".. "zrobiłem tyle i tyle refów" . Ludzie nie zaśmiecajcie , bo większość problemów jest niezauważonych bo ważniejsze jest pisanie ile już zrobiliście kont. 

tak na marginesie , mam okrojoną wersję windowsa i nawet nie posiadam firewalla , a avast jest wyłączony.

Opublikowano

Navciu jak masz wpisane root directory Dysk e skopiuj to ok ? i mi podaj

PS.Usun Z folderu league of legends wejdz w config i usun game.cfg

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

"Mam wielki problem z tym gównem... Co bym nie zrobił ( a robiłem już wszystko co mówiliście ) to i tak cały czas mi wyskakuje ten pie***ny błąd abym wyłączył firewalla , antywirusa i zrestartował bota. Po czym automatycznie bot się zamyka . Nie mam już siły do tego. Jeżeli jest ktoś kto się na tym zna i użyczy mi trochę pomocy to niech się skontaktuje ze mną w jakikolwiek sposób.. Najlepiej chyba na GG(21293860) i powie co mam zrobić. Bo 90% postów tutaj to tylko niepotrzebny spam "ile konta będą się robić " , "mi śmiga" ,"mi działa".. "zrobiłem tyle i tyle refów" . Ludzie nie zaśmiecajcie , bo większość problemów jest niezauważonych bo ważniejsze jest pisanie ile już zrobiliście kont. 

tak na marginesie , mam okrojoną wersję windowsa i nawet nie posiadam firewalla , a avast jest wyłączony." 

Mój cytat. I będę nim spamił , aż ktoś łaskawie odpisze , bo póki co są dalej idiotyczne pytania  , "ile się robi konta" , do ku**y nędzy pisze przecież w poradniku. Posty są po to aby zadawać sensowne pytania ,albo pytać o pomoc która nie jest zawarta w poradniku . 

Opublikowano

o co chodzi z Failed to login after 5 retieres?.

;(

Nic z tym nie zrobisz bot jest w fazie beta.

"Mam wielki problem z tym gównem... Co bym nie zrobił ( a robiłem już wszystko co mówiliście ) to i tak cały czas mi wyskakuje ten pie***ny błąd abym wyłączył firewalla , antywirusa i zrestartował bota. Po czym automatycznie bot się zamyka . Nie mam już siły do tego. Jeżeli jest ktoś kto się na tym zna i użyczy mi trochę pomocy to niech się skontaktuje ze mną w jakikolwiek sposób.. Najlepiej chyba na GG(21293860) i powie co mam zrobić. Bo 90% postów tutaj to tylko niepotrzebny spam "ile konta będą się robić " , "mi śmiga" ,"mi działa".. "zrobiłem tyle i tyle refów" . Ludzie nie zaśmiecajcie , bo większość problemów jest niezauważonych bo ważniejsze jest pisanie ile już zrobiliście kont. 

tak na marginesie , mam okrojoną wersję windowsa i nawet nie posiadam firewalla , a avast jest wyłączony." 

Mój cytat. I będę nim spamił , aż ktoś łaskawie odpisze , bo póki co są dalej idiotyczne pytania  , "ile się robi konta" , do ku**y nędzy pisze przecież w poradniku. Posty są po to aby zadawać sensowne pytania ,albo pytać o pomoc która nie jest zawarta w poradniku . 

Zaktualizuj czas w zegarze z serwerem Windowsa. - Mnie to pomogło, to samo tyczy się wszystkich osób, którym wyskoczył błąd z wyłączeniem firewalla i antyvirusa.

Opublikowano

Dzięki wielkie Rahiim, wkońcu jakiś wyrozumiały człowiek :) Jakbyś jeszcze tylko powiedział jak to zrobić to bym był szczęśliwy ;)

--------------------------------------------------

Dzięki wielkie już nie trzeba , wszystko śmiga , jesteś bogiem ;)

Opublikowano

Mam problem.. otóż nie włącza mi lola przez RefBoota. Niby pokazuje że Launching a Game Client, pokaże się napis league of legends i crash..

post-531636-0-63748600-1413212463.png

Opublikowano

createur 1.2v robi konta z refów czy nie?

jeżeli nie to podajcie działający program do robienia kont bo nie widzę żeby doszło mi refów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...