Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używac Refboost'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy ja dostałem od 150 ;C

no właśnie słyszałem że taki próg jest 150 dlatego chce 100 to może będzie tak optymalnie.

Ale dostałeś bana na same refy tak? tzn, że wiecej nie zrobisz ale nagrody na koncie zostały?

x

Opublikowano

no właśnie słyszałem że taki próg jest 150 dlatego chce 100 to może będzie tak optymalnie.

Ale dostałeś bana na same refy tak? tzn, że wiecej nie zrobisz ale nagrody na koncie zostały?

Właśnie dziwnie bo zabrali mi tylko jakies 3k ip i z 500rp :P

U mad m8?

Opublikowano

Ok następny problem czasami nie wczytuje wszystkich kont raz nie wczyta 2 raz 1  co zrobic?

Ale gdy sie już załaduje to zagra tą 1 gre na 8 kontach i nic.. trzeba resttartować od nowa.

gfavB10pn_eqqheww.png

Opublikowano

dzisiaj 123 sesje i 0 problemów. to zalezy od szczescia bo wczoraj max 6 sesji i bugi

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

96203275988530573641.jpg

Ustawiłem i tyle z tego. Jeżeli ktoś na tsie pomoże mi ustawić cały ten program odwdzięcze się jakimś Pay Safe cardem :) Ktoś kto ma wolne 20min wieczorem proszę o kontakt na pw

Opublikowano

Mi włącza grę jest ekran logowania botów i nagle w konsoli ,Game did not respond... Restarting'', restartuje i pojawia się błąd z firewallem. Wie ktoś co zrobić? Dodam, że wczoraj normalnie działał i wbijał lvle

@Edit już działa (samo z siebie się naprawiło lel)

?????

Opublikowano

Wam tez tak długo na tym refboscie każda grę na ładuje ja jak pokazuje te 5vs5 to niektóre boty maja nieudane polaczenie

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

3157114122955301250499.jpg

Ustawiłem i tyle z tego. Jeżeli ktoś na tsie pomoże mi ustawić cały ten program odwdzięcze się jakimś Pay Safe cardem :) Ktoś kto ma wolne 20min wieczorem proszę o kontakt na pw

@1361622928-U485574.pngMartfy90

Masz zla sciezke do folderu z Leauge of Legends. Powinno byc tak:

D:\Riot Games\League of Legends\" />

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

jak jutro jak mi śmiga od jakis 4-5 godzin:D?

wystarczy zpatchowac lola i zrestartowac kompa :p

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Co mam źle ustawione proszę o pomoc!!!!!!!!

502311412376003646960.png

Ścieżka do folderu lolem jest zła.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie wiem czy to może być to ale refboost może nie czyta lol.launcher.admin 

Rozwiązanie 

w takiej linijce http://scr.hu/3133/qd5z4 zamiast lol.launcher.exe to wpisz lol.launcher.admin lub pobierz lol.launcher 

Sposób ze zmianom nazwy w configu nie działa mógłbyś mi przesłać ten lol.luncher.exe bo ja go nie mam 

Z góry dziękuję

Opublikowano

mi też około 10h, tylko byłoby szybciej, ale co kilka gier jakiś laucher mi wywala nie wiadomo dlaczego i dłużej schodzi z niektorym kontem :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...