Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używac Refboost'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wam też dziś jakoś niestabilnie działa ten bot? Tzn odpala mi gre itp ale często wyrzuca któreś okienko albo włączają się 4 okna zamiast 6. Albo w ogóle 1/2 okienek nie odpowiada. Wcześniej miałem wszystko ok

x

Opublikowano

Wam też dziś jakoś niestabilnie działa ten bot? Tzn odpala mi gre itp ale często wyrzuca któreś okienko albo włączają się 4 okna zamiast 6. Albo w ogóle 1/2 okienek nie odpowiada. Wcześniej miałem wszystko ok

oo widze, ze ktos ma tak samo jak Ja :P

Opublikowano

oo widze, ze ktos ma tak samo jak Ja :P

coś mi się wydaje że nowy update nie był za bardzo udany. Trzeba czekać.

x

Opublikowano
    <!-- NoRendering diables all graphics from being rendered, improves performance -->

<add key="NoRendering" value="false"/>

false oznacza włączone czy wYłączone renderowanie?

Opublikowano

ref.png

Ktoś się spotkał z czymś takim? Ledwo co to złapałem na screenie bo pojawia się na ułamek sekundy i program się zamyka.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

czytanie nie boli

Uważasz mnie za idiotę? Czas mam poprawny, z wyłaczonym antyvirusem to samo. Przeinstalowałem waśnie windowsa. Czy coś oprócz netframework 4.5 jest potrzebne?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Uważasz mnie za idiotę? Czas mam poprawny, z wyłaczonym antyvirusem to samo. Przeinstalowałem waśnie windowsa. Czy coś oprócz netframework 4.5 jest potrzebne?

Framework 4.5 i reset kompa :D Mi pomogło 

U mad m8?

Opublikowano
    <!-- NoRendering diables all graphics from being rendered, improves performance -->

Opublikowano

Mi nie pomogło. Trudno może wyjdzie jakiś update.

Opublikowano

Ustaw na true.. Wtedy będzie wyłączone 

Mi nie pomogło. Trudno może wyjdzie jakiś update.

Pobierz paczkę od nowa to też może rozwiązać ten problem 

U mad m8?

Opublikowano

Na 4gb można ustawić 10 botów?

ja aktualnie jade na 10 i jest ok. (mam 4gb ramu)

ale niestety na kompie nic nie zrobie w tym czasie.

Przy 6 boty chodziły i ja robiłem co tam sobie chciałem.

x

Opublikowano

Mam pytanie jak ustawić lola żeby był w takim małym okienku gdy będzie bocił refboot. (miałem tak raz lecz zmieniłem to bo zagrałem sobie sam pare rundek i teraz nwm jak ustawić znowu w takim małym okienku)

Proszę o pomoc!

Opublikowano

Mam pytanie jak ustawić lola żeby był w takim małym okienku gdy będzie bocił refboot. (miałem tak raz lecz zmieniłem to bo zagrałem sobie sam pare rundek i teraz nwm jak ustawić znowu w takim małym okienku)

Proszę o pomoc!

Wchodzisz w refboost.exe i tam sobie configi ustawiasz pod siebie . Podmień sobie jedną linijke tam .

<add key="Appearance" value="minimized"/>

zreszta tam masz wszystko opisane ;p 

Opublikowano

36679141243108742968.png

Ktoś się spotkał z czymś takim? Ledwo co to złapałem na screenie bo pojawia się na ułamek sekundy i program się zamyka.

ech mam dokladnie to samo nie mam antywirusa i mam wylaczona zapore systemowa :X

Opublikowano

Dopisz że nie tylko ram obrywa dzięki temu cudnemu programowi ale też CPU, dodatkowo wydaje mi się że w głównym temacie powinna być notka o tym aby ustawić parametr no rendering na true (zyskamy dodatkową wydajność)

<add key="NoRendering" value="true"/>
Opublikowano

36679141243108742968.png

Zobacz czy nie masz jakis programów które działają jak antywirus albo które mogą blokować bota.

gfavB10pn_eqqheww.png

Opublikowano

Udzwignie mi 10 konto na 2gb ramu ? nie bede nic robil i co wpisac zeby byly zminimalizowanie i zebym ich nie widzial najlepiej

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Udzwignie mi 10 konto na 2gb ramu ? nie bede nic robil i co wpisac zeby byly zminimalizowanie i zebym ich nie widzial najlepiej

Ja bym nie ryzykował

gfavB10pn_eqqheww.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...