Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używac Refboost'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd mogę pobrać aktualną wersję bota?

/ok nervermind temat jest nieaktualny

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

Mam pytanie w ile wbije 6 kont na lvl 30 i czy da sie ustawic aby tylko jedno konto na lvl 30 wbiło ?

czy da sie ustawic aby tylko jedno konto na lvl 30 wbiło ?- Niestety nie 

Mam pytanie w ile wbije 6 kont na lvl 30 - No sporo zależy na ile godzin dziennie stawiasz boty

U mad m8?

Opublikowano

znacie jakieś powody dlaczego może mi nie działać acccreator? wcześniej wszystko było ok a dziś tylko przewala i nawet captacha się nie pojawia :/

x

Opublikowano

no bota moge miec wlączonego cały czas ;p powiedzmy 5dni bez przerwy ?

Zostawić go na 2 godziny i nie dostać errora to jest cud, a ty 5 dni byś chciał bez ustanku xD

Daję wam zrzut jak wygląda najnowsza wersja bota, oczywiście sama konsolka bo całość z GUI jest nie do użytku.

hamwrlvfv.png

@sLnLn

Nie wiem, ja używam jakiegoś Createur v1.2 znalezionego tutaj albo w pokrewnych tematach, w każdym razie na MPC to jest.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Zostawić go na 2 godziny i nie dostać errora to jest cud, a ty 5 dni byś chciał bez ustanku  xD

Lajtowo mi przecież chodzi już z 19h, wyłaczam kompa na 3-4h a potem znowu wlaczam bota xD.Szczerze to ten bot raz mi się zatrzymał ale juz wiem dlaczego i ja nie mam zadnych błędów ^^

post-873208-0-81737600-1413424780.png

A mam takie pytanko ile max robić refów? Bo widziałęm że ludzie juz dostawali bany bo za dużo tego mieli...

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ja mam 150 i nabijam dalej :D

Tak po za tym jeżeli ktoś chce obejść limit 15 kont tygodniowo wystarczy usunąć refboosta i folder refboost z %appdata% następnie ściągnąć na nowo i działa :P Sprawdzałem na starej wersji, na tej nowszej z gui prawdopodobnie będzie trzeba też stworzyć nowe konto.

Opublikowano

Szczerze mówiąc bocę od około 5 dni, stawiam różnie, od 6 kont (podczas korzystania z kompa, do 10-12 jak wychodzę). Mam restarter i nie narzekam, śmiga aż miło.

Do tworzenia kont używam też Createur v.1.2

Opublikowano

Jeśli mógłby ktoś wskazać gdzie dokładnie znajduje się plik do pobrania to byłbym wdzięczny. Jest kilka downloadów na stronie finna i ciężko mi to ogarnąć.

Opublikowano

3 godziny temu stworzyłem za pomocą Createur_v1.2 konta do mojego reflink i nadal nie mam ich w zakładce zaproszenia na stronie lola. Zrobiłem coś źle, czy ta lista się dopiero za jakiś czas zaktualizuje?

Opublikowano

3 godziny temu stworzyłem za pomocą Createur_v1.2 konta do mojego reflink i nadal nie mam ich w zakładce zaproszenia na stronie lola. Zrobiłem coś źle, czy ta lista się dopiero za jakiś czas zaktualizuje?

Przeważnie w nocy co 24h się odświeża. Ja robiąc konta późnym wieczorem musiałem czekać blisko 48h, ale w końcu mogę odetchnąć z ulgą bo zostały dopisane.

Gdzie pisze ile refów na ile zrobiłem ? I czy na laptopie 8gb ramu , 2.5 ghz da rade 16 botów czy lepiej zmniejszyć ?

U mnie jeden bot (klient lola) zabiera mniej więcej 450mb ramu więc sobie policz na ile tobie starczy (po odjęciu ramu na system itd).

Osobiście nie mam żadnych problemów z botem gdy dam mu wystarczającą ilość kont (10 w użyciu i 20-30 w zapasie). Niestety czasem bot nie chce wyjść z gry i wtedy rezerwowe konta się przydają, aby nie musieć korzystać z restarterów i innych gówien.

Super sprawa z tym botem, nie zarabiam na refflinkach ani nie robię ich aż tak masowo (po kilkanaście na konto) i szczerze wam powiem, że darmowe RP zawsze wywołują uśmiech na twarzy. Szkoda tylko, że za niecały miesiąc zmienią system refów i się maszynka RP zatrzyma. No ale cóż, dobrze że chociaż coś robią aby powstrzymać botterów, nie przewidzieli tylko tego, że ci co zarabiają teraz na refflinkach przejdą na sprzedawanie 30lvli x)

417711489342956987022.png

Opublikowano

Dzięki Tobie mogę używać refboosta - w końcu :). Miałem z tym problem, bo jak ściągałem z ich strony to tylko wywalało błąd, że updater nie działa itd. Zresztą Finn strasznie olał dużo osób, które kupiły u niego scrackowanego fulcruma. Gdy Riot wydał patcha 4.18 już nie zamierzał crackować kolejnych wersji mimo iż z jego refboostem nadal były problemy i w sumie nadal są: zamrożenie konsoli w tworzeniu nowej sesji albo w champion select. Tego jest dużo. :P

Opublikowano

Odrazu wyłącza mi refboosta prosze o link do refboosta. Konsolą i np z configiem

Ta konsolka z linku TheMadMan9512 akurat u mnie działa. Spróbuj.

Opublikowano

Witam. U mnie wszystko okej za pierwszym razem. Ładnie wczytało i odpaliło się 6 botow i malych okienek z lolem. teraz po ponownym uruchomieniu kompa lol sie uruchamia na cał ekran, a tego nie chcę. Jak zrobic, by byly znow te male okienka? 

Moj config:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

<configuration>
  <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
  </startup>
  <appSettings>
    <!-- Location of our lol.launcher.exe -->
    <add key="LoLRootDirectory" value="E:\Riot Games\League of Legends\"/>
    <!-- Supported regions: BR, EUN, EUW, KR, LAS, NA, OCE, RU, TR -->
    <add key="Region" value="EUW"/>
    <!-- Number of bots to run. Must be 6 or higher, also an even number-->
    <add key="NumBots" value="6"/>
    <!-- Maximum level of the bots (2 min, 30 max) -->
    <add key="MaxLevel" value="10"/>
    <!-- NoRendering diables all graphics from being rendered, improves performance -->
    <add key="NoRendering" value="false"/>
    <!-- Seconds between each start of League, may improve performance on higher numbers -->
    <add key="WaitTime" value="5"/>
    <!-- Appearance of the window: normal, minimized, hidden -->
    <add key="Appearance" value="minimized"/>
    <!-- Time in seconds when the next session should start -->
    <add key="NextSessionTime" value="30"/>
  </appSettings>
</configuration>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...