Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używac Refboost'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak myślicie.. jeżeli zakupie refy gdzieś za tydzień i odbiorę je przed wprowadzeniem nowego ZZ to rito zabierze mi rpki ? .

Opublikowano

Zależy ile kupisz refów, lepiej samemu robić po co przepłacać.

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Witajcie mam pytanie, ile może ten bot zrobic sesji ? Bo u mnie po 2/3 sesjach pisze że  :

16:11:48 | WARNING | Not enough accounts remaining for a session to start!

16:11:48 | INFO | Cannot start more sessions!
16:11:48 | INFO | Waiting for running sessions to complete!
16:11:48 | INFO | 
!16:11:48 | INFO | All sessions completed, thanks for using
16:11:48 | INFO |   RefBoo.st
Opublikowano

Nie mam pliku z confingiem -.-

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Mam pytanie. Przed reinstalacją komputera wszystko śmigało fajnie. Kilka dni temu zmieniłem system na 64 bitowy i niby wszystko chodziło w porządku. Chciałem zagrać, zmieniłem sobie game.cfg i gdy chciałem odpalić znowu boty podmieniłem na wcześniejszy. Problem jest taki, odpalam, wszystko śmiga ładnie, wróciłem z zakupów [po 4h] i patrzę, a tu wszystko na full screen. W console_log mam ciągłe "16:49:20 | WARNING | Account | XYZ: Game did not respond! Restarting..." i tak ciągle. Co poradzić?

Opublikowano

Usuń CFG i w configu ustaw na minimized czy jakoś tak. Z plików lola usuń game.cfg i nic nie wklejaj, tylko zostaw kopię tego, żebyś mógł grać, jak sam grasz. Gdy usuniesz i odpalisz Bota, sam stworzy nowe game.cfg i wszystko powinno śmigać.

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Chcialbym bota zostawic na noc tylko po kilku sesjach wyskakuje mi taki blad | WARNING | Not enough accounts remaining for a session to start! i bot juz nie expi ;/

Opublikowano

a jak zrobie refy na inne konto nie swoje to wtedy mógłbym przesłać z tego drugiego konta rpki na to główne albo robić gifty ?

Opublikowano

jednak Twój procesor jest wiele lepszy. Czyli jak mam odpalonych 6 botów to ile godzin max. może być włączony? Obawiam się trochę, bo jednak użycie procesora i ramu wynosi 100%

Po prostu zostaw kompa na 9-10 godzin. Tyle przeważnie robi się jedno konto do 10 lvla. Jeżeli masz dobre chłodzenie i pastę na procesorze to komp nie ma prawa się przegrzać.

Mam pytanie, czy te boty maja stać i sie nie ruszać czy one same walcza ? Jestem zielony dlatego pytam.

Włączasz tylko konsole czyli Refboost (aplikacja). Boty same walczą i przejmują punkty w trybie dominion. Oczywiście przed uruchomieniem bota musisz ustawić config, który znajduje się w folderze gdzie masz aplikację Refboosta. Gdy już to wszystko ustawisz włączasz konsole i to tyle.

Opublikowano

Chcialbym bota zostawic na noc tylko po kilku sesjach wyskakuje mi taki blad | WARNING | Not enough accounts remaining for a session to start! i bot juz nie expi ;/

Wklej sobie z 20 kont do account.txt i wtedy wystartuj bota. Czasami jest tak, że konta się bugują i bot się "zamraża". Nie jest to niestety fulcrum. W fulcrumie nawet jak miałeś bugsplata, blue screena czy cokolwiek innego bot potrafił zalogować się jeszcze raz na konto i wejść do gry. W Refboost jest to chyba największy minus, że nie ma takiej możliwości.

Edit. Nie wiem co się stało, ale jak zedytowałem ten post u góry tzn zacytowałem jedną osobę i napisałem notkę to wywaliło mi kolejny post. Nie mogę już edytować tamtego posta czy jak, bo ciągle dodaje posty poniżej.

Opublikowano

Nie wiem co zrobic mam confing tak ustawiony

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
  <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
  </startup>
  <appSettings>
    <!-- Location of our lol.launcher.exe -->
    <add key="LoLRootDirectory" value="C:\Riot Games\League of Legends\"/>
    <!-- Supported regions: BR, EUN, EUW, KR, LAS, NA, OCE, RU, TR -->
    <add key="Region" value="EUN"/>
    <!-- Number of bots to run. Must be 6 or higher, also an even number-->
    <add key="NumBots" value="6"/>
    <!-- Maximum level of the bots (2 min, 30 max) -->
    <add key="MaxLevel" value="10"/>
    <!-- NoRendering diables all graphics from being rendered, improves performance -->
    <add key="NoRendering" value="false"/>
    <!-- Seconds between each start of League, may improve performance on higher numbers -->
    <add key="WaitTime" value="5"/>
    <!-- Appearance of the window: normal, minimized, hidden -->
    <add key="Appearance" value="normal"/>
    <!-- Time in seconds when the next session should start -->
    <add key="NextSessionTime" value="30"/>
  </appSettings>
</configuration>

I pisze lol value directory is invaild cos takiego

Opublikowano

Nie wiem co zrobic mam confing tak ustawiony

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

<configuration>

<startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">

<supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>

</startup>

<appSettings>

<!-- Location of our lol.launcher.exe -->

<add key="LoLRootDirectory" value="C:\Riot Games\League of Legends\"/>

<!-- Supported regions: BR, EUN, EUW, KR, LAS, NA, OCE, RU, TR -->

<add key="Region" value="EUN"/>

<!-- Number of bots to run. Must be 6 or higher, also an even number-->

<add key="NumBots" value="6"/>

<!-- Maximum level of the bots (2 min, 30 max) -->

<add key="MaxLevel" value="10"/>

<!-- NoRendering diables all graphics from being rendered, improves performance -->

<add key="NoRendering" value="false"/>

<!-- Seconds between each start of League, may improve performance on higher numbers -->

<add key="WaitTime" value="5"/>

<!-- Appearance of the window: normal, minimized, hidden -->

<add key="Appearance" value="normal"/>

<!-- Time in seconds when the next session should start -->

<add key="NextSessionTime" value="30"/>

</appSettings>

</configuration>

I pisze lol value directory is invaild cos takiego

Zły folder z lolem.  

"<!-- Location of our lol.launcher.exe -->

<add key="LoLRootDirectory" value="C:\Riot Games\League of Legends\"/>"

Opublikowano

a jak bym musiał dac jak by np bylo tak

Wchodze w dysk D i tam jest folder riot games wchodze do niego i odrazu jest launcher do lola

No to dajesz na partycję D. Przykład:   <add key="LoLRootDirectory" value="D:\Riot Games\"/>

http://scr.hu/1auh/uegm5 cały czas takie coś... jak to naprawić

to samo mam jak kolega wyzej przyłączam sie do pytania 

Nic z tym nie zrobicie. Przeglądacie czasami ten temat czy tylko piszecie swój problem? Było milion takich screenshotów (przesadzam oczywiście). Jest to problem, na którego FInn nic nie zaradził. Brak jakiegokolwiek fixa czy też skrypta, który loguje się na konto i automatycznie dołącza do stworzonej wcześniej gry. Jedyna rada - zróbcie sobie po prostu z 20-30 kont i tyle. W configu ustawcie, że max botów ma być 10 to ten bot będzie sobie później zamieniał konta.

Opublikowano

Ile dam rady ustawic botów na  8gb ramach ? 

Zależy też to trochę od procka ale ogólnie rzecz biorąc to 10-16.

Opublikowano

Witam.. Była w nocy jakaś aktualizacja i gdy włączam bota to mi wyskakuje  coś takiego : 
http://screenshooter.net/3660474/rahwlwx
Wszedłem na stronę z botem pobrałem go , stworzyłem konto itd , zaznaczyłem gdzie mam launchera do lola , wszystko co trzeba . Jest tylko problem bo nie mam pojęcia gdzie wkleić hasło|login do tego bota i gdy go uruchamiam pisze że nie dodano żadnych kont. Osobiście wolę starą wersję bota i jeżeli się da to dajcie linka , albo powiedzcie jak mogę zaktualizować starą wersję , żeby działała , a jeśli się nie da to jak się w tym nowym bocie dodaje te konta . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...