Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używac Refboost'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiecie moze dlaczego nie dodaja skili i nie kupuja itemow ? i czy trzeba miec odpalonego L# do tego programu ?

Jest to ale w wersji VIP 

U mad m8?

Opublikowano

Oczekiwanie na pokazanie sie refkow do 72 godzin , trzeba czytac male teksty na stronie rito ;) i po restart do mnie na pw zapraszam ;))

Jaki restart o co chodzi?  A ma ktoś z was tak że w czasami rozegraja jedna gre a w polowie drugiej nagle wyskakuje blad??

Opublikowano

Właśnie teraz zerkłem do notatnika gdzie sa te konta i okazało sie ze tylko 4 były o0

A i mam jeszcze takie pytanie ile godzin będzie mi sie robiło 10 kont na 10 lvl ?

gfavB10pn_eqqheww.png

Opublikowano

Właśnie teraz zerkłem do notatnika gdzie sa te konta i okazało sie ze tylko 4 były o0

A i mam jeszcze takie pytanie ile godzin będzie mi sie robiło 10 kont na 10 lvl ?

Na dole jest Faq 9-13h przynajmniej u mnie tak jest ;D

U mad m8?

Opublikowano

Nie Nie wiem czy tylko ja mam zjebane** tego bota nigdy nie miałem więcej niż 3 gry udane pod rząd zawsze pisze  że jest błąd z danym kontem i muszę dać inne też teak macie od wczoraj robie 8 kont i miałem je już cudem na 8 lev a teraz nagle musiałem 3 wywalić bo jakieś błedy się porobiły i pisze że [nazwa konta] error i zamienia mi na konto z 1 levelem...

Opublikowano

Nie może być 9 kont 6,8,10 itd

Nie Nie wiem czy tylko ja mam zjebane** tego bota nigdy nie miałem więcej niż 3 gry udane pod rząd zawsze pisze  że jest błąd z danym kontem i muszę dać inne też teak macie od wczoraj robie 8 kont i miałem je już cudem na 8 lev a teraz nagle musiałem 3 wywalić bo jakieś błedy się porobiły i pisze że [nazwa konta] error i zamienia mi na konto z 1 levelem...

Jak narazie występują dosyć często problem z kontami trzeba poczekać aż autor wyda aktualizacje 

U mad m8?

Opublikowano

Znaczy zrobil bys mi te 10 kont plissek  PW odpisz

PS.Jak dodam konto 1 to zadziala ?

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

6,8,10 i 16 chyba dalej nie wiem bo nie testowałem tylu kont 

W notatniku mam 10 kont w configu też 10 kont .Jakby ich nie czytało ..

Spróbuj inna ilość 

U mad m8?

Opublikowano

Działa dzięki jak pisze ze 1 lvl nick tam itd to bedzie sie zmieniac na 5,6,8 itd itd

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

A jeśli dam w notatniku 16 kont a ustawie żeby mi robiło po 8 to ja wyleweluje te pierwsze 8 to pózniej automatycznie bedzie robiło tą druga 8 ?

gfavB10pn_eqqheww.png

Opublikowano

A jeśli dam w notatniku 16 kont a ustawie żeby mi robiło po 8 to ja wyleweluje te pierwsze 8 to pózniej automatycznie bedzie robiło tą druga 8 ?

Tak 

U mad m8?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...