Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używac Refboost'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sie moze stac ?

i ile udzwignie

najwyżej komp ci się przegrzeje i wyłączy lub zasypie ci pulpit błędami o braku pamięci ram

Ktoś ma może ten sam problem (wcześniej go nie było)

325821412449315222670.png

mam ten sam problem

a ile udzwignie maks

a kto go tam wie :D dziwie się ze 8 dajesz rade, no chyba że masz dysk ssd

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ziomek nie pytaj cały czas ,ale sprawdź metodą prób i błędów ,zacznij od 6 i idź w górę póki zobaczysz że więcej wysypie ci komputer

Opublikowano

Mam takie pytanie  jeśli zrobiłe np.50 kont na 1 lvl i ich nie używam w bocie i zrobie 100 kont na 10 lvl na przykład to te 50 kont liczą się do bana ?

gfavB10pn_eqqheww.png

Opublikowano

Witam mam problem bot rozgrywa np. 5 gier i  po jakims czasie przestaje dzialac?

Pozdrawiam i z gory  dzieki

To normalne pobierz restartera

gfavB10pn_eqqheww.png

Opublikowano

,,Dalej sobie poradzicie  :D'' tym tekstem dojebałeś. k***a w połowie poradnika piszesz takie coś jakby ludzie dokładnie wiedzieli co mają dalej zrobić. równie dobrze mogłeś go w ogóle nie pisać. i mam taki problem ktoś wie czemu?

b2XOoF.png

Opublikowano

no zapewne k@#wa temu, że napis "Not enough accounts remaining for a session to start" znaczy że nie masz wystarczająco dużo kont do odpalenia bota...

Wystarczy poczytać... tego chyba już uczą w podstawówce?

x

Opublikowano

Mam problem z kropkami laduja sie ............ o tak ciagle a potem czerwony i niebieski napis cos o firewall wie ktos co zrobic ? chce te reffy wbijac.

Opublikowano

Mam problem z kropkami laduja sie ............ o tak ciagle a potem czerwony i niebieski napis cos o firewall wie ktos co zrobic ? chce te reffy wbijac.

dodaj wyjątki do firewalla... lub wyłącz antywirusa.

x

Opublikowano

no zapewne k@#wa temu, że napis "Not enough accounts remaining for a session to start" znaczy że nie masz wystarczająco dużo kont do odpalenia bota...

Wystarczy poczytać... tego chyba już uczą w podstawówce?

no to ile mam mieć tych kont żeby działało?

Opublikowano

zależy na ile masz ustawionego bota... z reguły proponuje Ci tyle na ile masz bota uruchomionego x3. Wtedy na 100% nie będziesz miał takiego błędu.

Tzn jak masz bota ustawionego na 6 kont to zrób 18 refów i będzie ok. (dalej analogicznie 8 to 24, 10 to 30 itd.. )

I pamiętaj, że tworzenie refów w tym programie który masz w tle i klikanie opcji "SAVE" to nie wszystko.

W folderze z botem musisz mieć plik accounts.txt w którym będziesz miał zapisane te konta.

x

Opublikowano

Udzwignie mi 10 konto na 2gb ramu ? nie bede nic robil i co wpisac zeby byly zminimalizowanie i zebym ich nie widzial najlepiej

jak masz 2gb ramu to odpalisz 4 konta, nawet 3 bo jeszcze windows zabiera ram, min jest 6 kont wiec ty nic nie zrobisz.

W większości przypadków bot nie działa bo programiści któży go pisali zrobili "zabespieczenie przed dziećmi" ang N00bProtection.

Jeśli program wykryje że ma doczynienia z przysłowiowym dzieciakiem to blokuje dostęp.

Jak sprawdza?

Przy rejestracji kont gdziekolwiek podaje się datę urodzenia, jest ona później przechowywana i jesli chciaż raz podaliście prawdziwe dane np na facebooku to zablokuje wam dostęp i koniec.

Opublikowano

Nagle przestał mi działać AccCreator. za pierwszym razem zrobił 10 kont i gdy go zamknąłem to już potem nie chciał robić kont. restart komputera nie pomógł. ktoś wie czemu to?

Opublikowano

jak masz 2gb ramu to odpalisz 4 konta, nawet 3 bo jeszcze windows zabiera ram, min jest 6 kont wiec ty nic nie zrobisz.

ta, i co jeszcze ciekawego powiesz? xD

x

Opublikowano

dodaj wyjątki do firewalla... lub wyłącz antywirusa.

A jak dodac ''wyjatek do firewalla'' jest zielony w te klocki ale bootem umniem sie poslugiwac.

Opublikowano

ta, i co jeszcze ciekawego powiesz? xD

Policz jeden client lola to 450-470 mb ... prosta matma się kłania 4*470= 1 880 mb RAM win 7 to min 700-1000 mb

Q : How much RAM do I need for the bot to work?

A : 400MB per 1 bot, with a minimum of 6 you need 3GB

Opublikowano

Policz jeden client lola to 450-470 mb ... prosta matma się kłania 4*470= 1 880 mb RAM win 7 to min 700-1000 mb

Q : How much RAM do I need for the bot to work?

A : 400MB per 1 bot, with a minimum of 6 you need 3GB

nie opieraj się tak na liczbach bo słabo na tym wyjdziesz...

Ja posiadam 4gb + mocny procesor i mój komp dał rade 10. (fakt faktem, że nic robić wtedy na nim nie mogłem ale śmigał)

to, że autor tak napisał na stronie to tylko jego "bezpieczne" odczucie...

x

Opublikowano

nie opieraj się tak na liczbach bo słabo na tym wyjdziesz...

Ja posiadam 4gb + mocny procesor i mój komp dał rade 10. (fakt faktem, że nic robić wtedy na nim nie mogłem ale śmigał)

to, że autor tak napisał na stronie to tylko jego "bezpieczne" odczucie...

Możesz pokazać screena z Mendażera zadań -> zkładka Procesy i Wydajność?

@Edit

Tak myslałem że nie możesz :)

Opublikowano

26823141252115791955.png

tak to wygląda.

Poza tym gdyby to był PC a nie laptop z lepszym chłodzeniem spokojnie można by było bocic na 10.

x

Opublikowano

Udzwignie mi 10 konto na 2gb ramu ? nie bede nic robil i co wpisac zeby byly zminimalizowanie i zebym ich nie widzial najlepiej

i powiedz mi czy nie miałem racji? uciągnie mu czy nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...