Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używac Refboost'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@sajter

Wklej to do notatnika

::Simple monitor and kill process BsSndRpt.exe
@echo off&prompt :&mode con cols=50 lines=10

set processname=BsSndRpt.exe

:loop
cls&echo Searching for %processname%... by bambopl
for /f "tokens=1 delims=," %%a in ('tasklist /fo csv ^|FINDSTR /C:"%processname%"') do call :killprocess %%a
ping -n 6 127.0.0.1>NUL
goto :loop

:killprocess
set name=%*
set name=.,;%name:"=%;,.
echo %name%|FINDSTR /C:".,;%processname%;,.">nul || goto :eof
echo. |set /p d=killing %*...
taskkill /f /im "%*">nul 2>&1
set err=%errorlevel%
set success=Success
if not %err%==0 set success=fail (err code: %err%)
if %err%==128 set success=fail (process not found)
echo %success%&goto :eof

zapisz jako nazwa.bat, uruchom jako administrator i nie wyłączaj, ma to działać przez cały czas jak jest włączony bot.

417711489342956987022.png

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa wam główna strona ?

5143814141583481268498.png

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

@bombayu87

Nie mam jak ci pomóc bo to nie moja strona. Finn jedynie na shoutboxie napisał, że jak ktoś ma problem z błędem "404, not found" to trzeba wyczyścić cache w przeglądarce. Mi osobiście strona już działa, laguje jak cholera ale da się jej używać.

Teraz jest taka sprawa już mi działą Refboost wystarczyło wyłączyć PCt'a tylko nie znajduje mi kont i na stronie nie mogę wejść w manage accounst ;/

Edit: Już mogę zerknąć na konta, ale w programie nie odnajduje mi kont ... Cały czas pisze, że 0 recived accounts, a konta mam dodane.

Wie ktoś może dlaczego jak mi się odpala Bot i już mają włączać się konta to mi wyskakuje błąd i refboost się wyłącza ?

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Zrobiłem w ciągu dwóch dni 32 refy i nie mam żadnego limitu, a VIPa nie posiadam. Wniosek? Nie płakać tylko nabijać refy  B)

zobaczymy czy tez tak bede mial :D

Opublikowano

ma ktoś sposób na "Your league of legends in not up 2 date!" "Please update your game" proszę was o pomoc !!!!!!!

D:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases

Wejdź tam tak jak jest napisane do releases i usuń folder 0.0.1.62, włącz Lol'a i wyłącz wszystko powinno śmigać.

Opublikowano

Wchodzisz na stronę logujesz się i w ustawieniach masz add account. Albo zaloguj się i wejdź w ten link:

http://www.refboo.st/add-accounts/

ziomus mam jeszcze 1 pytanie czy widzisz jak te boty graja bo ja mam przez 13 min czyli cała sesje ekran logowania one nie chodza mi po mapie jak tate ten sie jakos nie chce zaladowac do mapy tak ma byc czy co ?

Opublikowano

ziomus mam jeszcze 1 pytanie czy widzisz jak te boty graja bo ja mam przez 13 min czyli cała sesje ekran logowania one nie chodza mi po mapie jak tate ten sie jakos nie chce zaladowac do mapy tak ma byc czy co ?

Napisz to jakoś po polsku pls

Opublikowano

chodzi o to ze one nie chodza po mapie tylko przez cala sesje sie laduja rozumiesz czy jeszcze inaczej napisac ?

Bo crashuje, czytaj subforum

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...