Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server dno kompletne ...... po wbiciu 170 stoi sie i glupa pali administracja jest ulomna twierdzi ze skile magiczne bija przeszywka ....  na forum daja bany po 3x razy za to samo wiec nie ma co tu robic

Skile nie biją przeszywką, tylko przeszywka na nie działa. To jest duża różnica. 

Nie ma co robić? To czemu Panowie oraz Panie  z TOPKi, nie robią żadnych gildii? Nie ma wojen? To się nudzić będziecie.

Bany na forum? Jak się piszę głupoty, to tak już jest. 

Polecam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3lDiablo   wbij tam maxa i sie wypowiadaj ............  a co do wojen to dla twojej info nikt z nami nie chial brac po  za 1 moze 2 gildiami ale niestety wszyscy juz olali ten priv tak jak jak nie polecam

Opublikowano

3lDiablo   wbij tam maxa i sie wypowiadaj ............  a co do wojen to dla twojej info nikt z nami nie chial brac po  za 1 moze 2 gildiami ale niestety wszyscy juz olali ten priv tak jak jak nie polecam

Wszyscy olali tak? No fakt, teraz online tylko 600 osób... w środku tygodnia. 

Opublikowano

Narzekacie, narzekacie, a jak wejdzie aktualizacja to wszyscy prędziutko wrócicie na serwer, aby czasem was nikt nie przegonił :)

W niedziele podobno mają być raty 100%, tak słyszałem, poza tym na Forum są rekrutacje przeprowadzane, zachęcam do zajrzenia.

Jak ruszy oddział Redaktorów, także będzie ciekawie :)

Polecam i zapraszam serdecznie na serwer!!!

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Także...  Wbiłem na serwer tak jak mówiłem i ... Jest świetnie , nie ma na co narzekać ;)

Exp eq itp jest w porządku w sumie przypadł Mi do gustu i zostanę na dłużej .

Co do graczy to bynajmniej po tych kilku godzinach mogę stwierdzić , że ogarnięci .

Pozdrawiam i zapraszam ;)

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

Wbije, gdy będę miał czas, nigdzie mi się nie śpieszy. :) 

''Dla twojej info'' W której osobie Ty piszesz człowieku, sam siebie ośmieszasz. 

Olali? No to niezle, w weekend było takie tam 800 Online, pewno Administracja zrobiła Multi konta nie?  xD

Serwer wydaje się być w porządku, ale ani strona ani forum nie działają :/

Strona i forum działają cały czas. o.O

Więc coś u Ciebie nie tak. ;x

Polecam! ;) 

2e6ftab.png

Opublikowano

Serwer wydaje się być w porządku, ale ani strona ani forum nie działają :/

Pewnie to Ci wyskakuje i zamykasz od razu :P

Checking your browser before accessing verdea.pl.

This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.

Please allow up to 5 seconds…

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Co to, tak w prezce cicho?! 

Wbijamy, i gramy!  Jutro raty! ;) 

Polecam! 

2e6ftab.png

Opublikowano

Licznik na stronie prawidłowo działa? Oczywiście już pobieram i widzimy się w grze.

Serwer stabilny? opłaca się tu zacząć grać?

Tak, licznik dziala prawidlowo. Serwer stabilny, a czy oplaca sie grac to juz ocenisz sam. :)

Ile online ? :)

Szybko się wbija Max'a ?

Administracja dba ? :)

Na stronce glownej jest licznik. :)

To zalezy ile czasu poswiecasz na gre.

Zawsze kogos z Administracji znajdziesz na forum/ts badz w grze, nawet w godzinkach nocnych. :) Pomagamy kazdemu. :)

Opublikowano

Z okazji urodzinek naszego Administratora Domika na serwerze będzie 100% expa od godzinki 14.00 do 22.00 Jeszcze raz życzymy wszystkiego co najlepsze!

72061_Bez%20nazwy-1.pngZ okazji urodzinek naszego Administratora Domika na serwerze będzie 100% expa od godzinki 14.00 

do 22.00 Jeszcze raz życzymy wszystkiego co najlepsze!

Opublikowano

Z okazji urodzinek naszego Administratora Domika na serwerze będzie 100% expa od godzinki 14.00 do 22.00 Jeszcze raz życzymy wszystkiego co najlepsze!

72061_Bez%20nazwy-1.pngZ okazji urodzinek naszego Administratora Domika na serwerze będzie 100% expa od godzinki 14.00 

do 22.00 Jeszcze raz życzymy wszystkiego co najlepsze!

to tak się napił że pokręcił coś z dmg magicznym broni             http://scr.hu/1mtq/6ytgi

Opublikowano

Z TAK POWALONĄ ADMINISTRACJĄ NIE MIAŁEM JESZCZE DOCZYNIENIA       ZA TO ZE KTOŚ PISAŁ ŻE WYWALA EQ  JEST BAN (PERM)      NIE POLECAM TO JEDNE WIELKIE DNO

Opublikowano

Z TAK POWALONĄ ADMINISTRACJĄ NIE MIAŁEM JESZCZE DOCZYNIENIA       ZA TO ZE KTOŚ PISAŁ ŻE WYWALA EQ  JEST BAN (PERM)      NIE POLECAM TO JEDNE WIELKIE DNO

Jak widze już od kilku dni płaczesz pod tą prezką, skończ oczeraniać serwer, jeśli nie masz pojęcia co się na nim dzieje. Żegnam Cię i od teraz każdy Twój post będzie ignorowany.

Opublikowano

Jak widze już od kilku dni płaczesz pod tą prezką, skończ oczeraniać serwer, jeśli nie masz pojęcia co się na nim dzieje. Żegnam Cię i od teraz każdy Twój post będzie ignorowany

Ty debilu to mpc ty to możesz ignorować bo to nie jest kierowane do ciebie ale ludzie jacy może będą chcieli tu zagrać dowiedzą się co za ofiara to prowadzi i odechce im się zakładać tu konta

Opublikowano

Ty debilu to mpc ty to możesz ignorować bo to nie jest kierowane do ciebie ale ludzie jacy może będą chcieli tu zagrać dowiedzą się co za ofiara to prowadzi i odechce im się zakładać tu konta

Odpiszę Ci ostatni raz bez dowodów nic tutaj nie zdziałasz bo takich jak Ty się ignoruje.

Opublikowano

pobralem, zagralem, wyszedlem, skasowalem

nic nowego jak na kazdym serwerze metin2, od dawna to samo, te same itemy, te same wierzchowce, te same systemy, te same bony, nudaaaa

Opublikowano

jak tu się zarabia bo ja dalej nie wiem

tam niby wbiłem 96 lvl uzbierałem se na trutke, ale dyntka metki bije pół godziny, exp też słabiutko, to jak to jest?

Invoriabanenr.png

Opublikowano

jak tu się zarabia bo ja dalej nie wiem

tam niby wbiłem 96 lvl uzbierałem se na trutke, ale dyntka metki bije pół godziny, exp też słabiutko, to jak to jest?

Exp jest lipny do 100 na mapie 95. Potem nawet po 25 % za spota. 

Polecam Ci, zrobić dropka 75 lvl i bić metki w red lesie, dropić piaski i inne ulepki. Są w dobrej cenie. ;)

Polecam oraz zapraszam. ^^

2e6ftab.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...