Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto zaczynać ? Prezentacja zachęca, lecz szukam serwera z tym czymś, więc pytam was o rade czy fajnie się tutaj gra.

To, czy warto pozostawię do oceny innym, gdyż mój głos jako Administratorki zapewne jest mało wiarygodny. 

Jedyne co mogę napisać, to to, że to dobry moment na rozpoczęcie, gdyż lada chwila rusza Event Hallowenowy, a co za tym idzie, łatwo się wybić na samym starcie. : ) 

Opublikowano

Zagram pare pytań skąd skile P skad truta i stalki

Skile dostajemy od razu na P u instruktorów, trutkę możesz zdobyć z wróżki, generała oraz ripa. Stalki z bossów oraz z metków od red lasu w górę.

Opublikowano

Warto zaczynać ? Prezentacja zachęca, lecz szukam serwera z tym czymś, więc pytam was o rade czy fajnie się tutaj gra.

Jak najbardziej warto, jak już Amber wspomniała rusza Event.

Dość przyjemna atmosfera. W dzień nawet trudno o bossa, bo wybijają. -.-:D 

Dość częste eventy.

Nie jest za trudno ani łatwo, taki typowy Medium z domieszką easy, jak dla mnie.

Jak najbardziej, polecam oraz zapraszam. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Event Halloween!

Start: 31.10.2014 godz, 00:00

Na naszym forum do którego link znajduje się niżej dowiecie się wszystkiego na temat nadchodzącego eventu hallowen, zapraszamy na serwer oraz licznmy na wasze liczne przybycie.

forum.verdea.pl

Opublikowano

Zapraszam na sever, trwa Event dropią Dynie. Można się ładnie dorobić! ;)

Polecam oraz Zapraszam! ^^

2e6ftab.png

Opublikowano

LIcznik Online na stronie nie podkręcany? ;)

Nie. ;) Trzymamy się zasady, nie podkrecamy, nie kłamiemy, nie oszukujemy. Ludzi jest tyle ile widać, nawet w m1 można obczaić.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Wchodząc na niego nie spodziewałam się, że będę się na nim dobrze bawić. Wszystko jest do zdobycia w grze. Ładne zbrojki i bronie. Brawo za wybranie ślicznych wachlarzy. Szkoda, że event z dyniami taki krótki. Myslę, że gdyby dawać na weekendy drop jakiś szkatułek serwer by na tym jeszcze bardziej zyskał, a gracze mieliby większa motywację do expienia. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Wchodząc na niego nie spodziewałam się, że będę się na nim dobrze bawić. Wszystko jest do zdobycia w grze. Ładne zbrojki i bronie. Brawo za wybranie ślicznych wachlarzy. Szkoda, że event z dyniami taki krótki. Myslę, że gdyby dawać na weekendy drop jakiś szkatułek serwer by na tym jeszcze bardziej zyskał, a gracze mieliby większa motywację do expienia. 

Gdyby były co weekend to eventy nie miałyby sensu. : ) No i gospodarka serwera bardzo by spadła. : )

Opublikowano

To prawda, za częste eventy zniszczyły by gospodarkę. Po evencie z dyniami właśnie, jest rynek masakryczny teraz. Musi się wszystko ustabilizować.

Licznik nie jest podkręcany, widać to po m1.. A o spotach już nie wspomnę. -,- 

Jak najbardziej Polecam i Zapraszam. ^^ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Nie lepiej dodac niekonczace sie potki? ;) Dzis zaczalem grac, na razie wydaje sie serwer ciekawy, ale te potki zajmuja duzo miejsca ;x

Z expem latwiej, troche trudno o eq, bo za duzo ludzi na metkach :x

I ta kosmiczna cena - trutka do mixu 800kk o.0 Dobrze, ze gram wojownikiem to kupilem zala za stowke :D Zapraszam na serwer i pomyslcie nad tymi potami ;p

@Edit I jeszcze cos dodam. Moze wprowadzicie dungeony solo? Nie kazdy gra ze znajomymi lub chce sie dzielic dropem ;d Moze ankieta na forum o tym? Jesli bylo to sory, jak juz wspomnialem gram od dzisiaj ;d

Opublikowano

Nie lepiej dodac niekonczace sie potki? ;) Dzis zaczalem grac, na razie wydaje sie serwer ciekawy, ale te potki zajmuja duzo miejsca ;x

Z expem latwiej, troche trudno o eq, bo za duzo ludzi na metkach :x

I ta kosmiczna cena - trutka do mixu 800kk o.0 Dobrze, ze gram wojownikiem to kupilem zala za stowke :D Zapraszam na serwer i pomyslcie nad tymi potami ;p

@Edit I jeszcze cos dodam. Moze wprowadzicie dungeony solo? Nie kazdy gra ze znajomymi lub chce sie dzielic dropem ;d Moze ankieta na forum o tym? Jesli bylo to sory, jak juz wspomnialem gram od dzisiaj ;d

Są autopoty, dropią one z bosów oraz metków. 

Na forum ktoś proponował niekończące się strzały, potki, ale owe zostały odrzucone. 

I dobrze, jest rywalizacja. Mapa 140 jest w zasadzie pusta, bo prawie wszyscy expią. :D 

Truciaki, różnie chodzą od 600kk do 1kkk, raz znajdziesz taniej, raz drożej. ;> 

Nie wszystkie dungi musisz robić w PT. Z tego co ja wiem, to w DC jest tylko wymagane PT. 

Nie wiem jak inne. 

Zapraszam oraz Polecam, jest Nas coraz więcej. ^^

2e6ftab.png

Opublikowano

Ja tam skończyłem gre, bo dla mnie nie widać sensu tutaj gry. Do 80 lv'a wydropiłem 10kk, a bambusowy dzwon chodzi po 300-500kk...
Żeby tutaj coś cokolwiek zrobić to trzeba wydać w is'a. 6/7 totalnie psują grę, ponieważ i tak ludzie robia 6/7 do pvp, nawet jak nie ma ich na klasy. A to krytyk, a to hp, itp. A dla graczy, kto gra samotnie( tak jak ja) będzie tutaj niezwykle ciężko. Ja potrafię ocenić serwer po 10-15 minutach gry, bo mam już trochę doświadczenia, bo ciągle gram w Prywatne serwery od 6 lat ^^

Ale Stabilności mogę pogratulować ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Ja tam skończyłem gre, bo dla mnie nie widać sensu tutaj gry. Do 80 lv'a wydropiłem 10kk, a bambusowy dzwon chodzi po 300-500kk...

Żeby tutaj coś cokolwiek zrobić to trzeba wydać w is'a. 6/7 totalnie psują grę, ponieważ i tak ludzie robia 6/7 do pvp, nawet jak nie ma ich na klasy. A to krytyk, a to hp, itp. A dla graczy, kto gra samotnie( tak jak ja) będzie tutaj niezwykle ciężko. Ja potrafię ocenić serwer po 10-15 minutach gry, bo mam już trochę doświadczenia, bo ciągle gram w Prywatne serwery od 6 lat ^^

No padłem ze śmiechu. xD

10kk do 80 lvl'a? To chyba na psach to wbiłeś. Bambuski dość często na ziemi widzę jak leżą. :> 

Nic nie trzeba, uwierz. A mi osobiście się podoba ten 6/7 brakowało takiego servera na rynku metina. Psuje pvp? Skoro zarobiłeś te swoje 10kk, zrobiłeś bynajmniej eq pod pvp?  xD

Osobiście gram sam, i daję radę. Więc nie wypisuj głupot że jest ciężko. W końcu to medium. ( Dla mnie easy  :ninja: ) 

Co do stabliności, prawda. Stoi i stoi.  :D

Polecam. :)

2e6ftab.png

Opublikowano

Jak ja mam 75 a mam juz prawie 120kk a gram może z 20 minut :D

Opublikowano

Nic nie trzeba, uwierz. A mi osobiście się podoba ten 6/7 brakowało takiego servera na rynku metina. Psuje pvp? Skoro zarobiłeś te swoje 10kk, zrobiłeś bynajmniej eq pod pvp?  xD

Grałem już na serwerach, gdzie było takie owe 6/7 i 2/4 serwera ciężko to krytykowała, ponieważ trzeba, ale to bardzo trzeba się namęczyć i stracić kasy, by wbiłyby Ci te perfekt bony pod pvp ( int/pż itp). Dla mnie to psuje klimat i uwierz mi, wiele ludzi to krytykuje, nie tylko ja ;).

Skoro chodzi o Bambusy.... To jakoś przesiedziałem dzisiaj cały czas w m1 i nie leżał ani jeden Bambus? Przypadek? Nie sądze ;) tylko trace tutaj czas. Dla mnie - tutaj nie ma nic do roboty, tylko siedzieć w nocy i dropić - Bynajmniej ja takim graczem nie jestem. Jak lubisz siedzieć Całą Noc na serwerze - proszę bardzo, kto Ci zabroni? Napewno nie ja ;).

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Grałem już na serwerach, gdzie było takie owe 6/7 i 2/4 serwera ciężko to krytykowała, ponieważ trzeba, ale to bardzo trzeba się namęczyć i stracić kasy, by wbiłyby Ci te perfekt bony pod pvp ( int/pż itp). Dla mnie to psuje klimat i uwierz mi, wiele ludzi to krytykuje, nie tylko ja ;).

Skoro chodzi o Bambusy.... To jakoś przesiedziałem dzisiaj cały czas w m1 i nie leżał ani jeden Bambus? Przypadek? Nie sądze ;) tylko trace tutaj czas. Dla mnie - tutaj nie ma nic do roboty, tylko siedzieć w nocy i dropić - Bynajmniej ja takim graczem nie jestem. Jak lubisz siedzieć Całą Noc na serwerze - proszę bardzo, kto Ci zabroni? Napewno nie ja ;).

Napisałeś, że oceniasz serwer po 15 minutach, więc nie dziw się, że nie znalazłeś żadnego bambuska. Za nami Event halloween, bez problemu mogłeś zdobyć fryzurkę, kostium oraz wierzchowca. Wszystko leciało z dyń.  Poza tym nawet dwa wierzchowce są u NPC, kostiumy i fryzurki są do wydropienia w grze. 

Już kiedyś pisałeś, że serwer nie przypadł Ci do gustu, rozumiem to, każdy ma swój gust, oczywiście szanuję to, ale z łaski swojej przestań pisać, że bez IS nie da się wybić bo tak nie jest. Wszystko, dosłownie WSZYSTKO jest do zdobycia w grze. 

Opublikowano

@SirSligo nie moge z ciebie xD Od kilku stron nie polecasz serwera. Ok, twoja opinia ale po co przez kilka stron to maglujesz? Nie polecasz i koniec tematu.

Poza tym jak mozna wydropic 10kk do 80 lvl xD Ja na 95 mam eq na swoj lvl wszystko elegancko kupione, wierzchowiec, fryzurka i jeszcze sporo kasy w eq. Wiec chyba nie wykonywales zadnych questow i ktos cie expil w pt o.0 Na samym bo na poczatku uzbieral kase na biologa i eq wiec nie gadaj glupot. I skoncz z tym hejtowaniem przez kilka stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...