Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100% Expa z okazji urodzin SGM'a Elvisa trwa! : > 

Jeszcze raz naj, naj, naj Damian.

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy rejestracja będzie dostępna? Strona nie działa :)

Strona cały czas śmiga. :)

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie wrócić na wasz serwer bo do invori s2 jeszcze trochę czasu.

A Verdea jest świetna dzięki swojej administracji.

PS: Polecam zrobić nową prezke bo jesteście po aktualizacji.

ljbc.png

Opublikowano

Polecam, stabilny serverek. :)

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Warto zagrać na serwerze ? Czy da się grać bez IS'u i są wyrównane szanse w pvp jak pvm ?

ddz8gi.png

Opublikowano

Warto zagrać na serwerze ? Czy da się grać bez IS'u i są wyrównane szanse w pvp jak pvm ?

Czy warto grać zostawię do oceny naszym graczom. Bez problemu się wybijesz bez IS. Gracze handlują kuponami SM, fryzurki są łatwe do zdobycia, wierzchowce są nawet u NPC, kostium i peta można zdobyć z dungeona. 

Opublikowano

Zdecydowanie serwer mogę polecić ze względu na wspaniałą i zgraną Administrację która nie pozwala graczom ani trochę na chwilę nudy ;) 

PS.

Kocham moje grubaski  <3

Opublikowano

Już w piątek kolejny konkursik na naszym forum, do wygrania spora sumka SM.

W weekend zaś znów powitamy Mikołaja na serwerze. :D

W niedzielę zapraszamy na OX, trzy rundki. : >

Opublikowano
  • Tej bo na MPC poleCOM
  • w d***e ich mam :/

To lecimy hyhy Domik okres ma chyba kapa z wąsem :x

w sumie to szkoda mi warna, server spoko lecz Administracja ma okres czasami a ja po prostu lubię wyzywać a zero sprawiedliwości na tym świecie a cycki mają władzę :(

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

• Tej bo na MPC poleCOM
  • w d***e ich mam :/

To lecimy hyhy Domik okres ma chyba kapa z wąsem :x

w sumie to szkoda mi warna, server spoko lecz Administracja ma okres czasami a ja po prostu lubię wyzywać a zero sprawiedliwości na tym świecie a cycki mają władzę :(

Ok, nikt Ci wyzywać nie zabrania. Jednak moich graczy nie pozwolę. : > 

Opublikowano

Jak mi nie zabrania ? właśnie zabrania prawo... ale jeżeli riposta leci w drugą stronę to też to jest obraza a cycki nie mają władzy w takiej sytuacji i cycki trzeba ugasić szczególnie małoletnie ;)

art. 212 KK
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Opublikowano

Jak mi nie zabrania ? właśnie zabrania prawo... ale jeżeli riposta leci w drugą stronę to też to jest obraza a cycki nie mają władzy w takiej sytuacji i cycki trzeba ugasić szczególnie małoletnie ;)

art. 212 KK

§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Nie rób mi tu spamu. Napisałeś, że lubisz wyzywać, ok - mam to gdzieś. Jednak nie pozwolę Ci obrażać moich graczy na Team Speak'u. 

Już o północy zostanie ogłoszony kolejny konkurs na forum, zapraszamy serdecznie. : )

Opublikowano

To w takim razie Ty również spamujesz i odświeżasz sobie temat więc nie wiem w czym problem.

Ja graczy ''wyzywać'' nie mogę a Oni mnie mogą ? jakaś małolata szczekać nie będzie a ja gimbusem nie jestem w 'pysk' sobie pluć nie dam, takie szlauchy jak One powinny być gładzone. Koniec SPAMU.

PS: Zapraszamy na event świąteczny na serverze Verdea !

święta tuż tuż a gwiazdka ześle Wam super prezenty na Verdea miłej gry ! :)

Opublikowano

Ruszyły dwa konkursy na naszym forum, do wygrania sporo SM, zapraszamy! : )

Opublikowano

Ruszył konkurs na serwerowym FP na FB. Zapraszamy do udziału!

Opublikowano

Już dziś o godzinie 20.00 na serwer przybędzie Mikołaj! 

Jutro trzy rundki konkursu OX! Startujemy o 20.00 

Od 19.45 można będzie wchodzić na mapę, standardowo wpuści nas tam Uriel. 

Na naszym forum trwają konkursy na MISS I MISTERA VERDEA oraz NAJSŁODSZY PUPIL VERDEA

ZAPRASZAMY! : )

Opublikowano

Konkursy wciąż trwają, jutro zaś 50% expa na 24h. 

Zapraszamy na nasze forum.

forum.verdea.pl
Opublikowano

Drop prezentów trwa!  : > 

Przypominam również o dzisiejszym OX! 

Zapraszamy! 

Opublikowano

Exp i drop Skrzyni zostanie wyłączony o godzinie dziś o 23.59

Zapraszamy więc na ostatnie godz eventu! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...