Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałeś, że oceniasz serwer po 15 minutach, więc nie dziw się, że nie znalazłeś żadnego bambuska. Za nami Event halloween, bez problemu mogłeś zdobyć fryzurkę, kostium oraz wierzchowca. Wszystko leciało z dyń.  Poza tym nawet dwa wierzchowce są u NPC, kostiumy i fryzurki są do wydropienia w grze. 

Już kiedyś pisałeś, że serwer nie przypadł Ci do gustu, rozumiem to, każdy ma swój gust, oczywiście szanuję to, ale z łaski swojej przestań pisać, że bez IS nie da się wybić bo tak nie jest. Wszystko, dosłownie WSZYSTKO jest do zdobycia w grze. 

Po 1. Admin-> 1 Komenda -> Mam wszystko. Też tak chce :(

Po 2. Dla mnie eventy są dla "Idiotów" ( Za przeproszeniem)

Po 3. Z moim szczęście to jakbym otworzył 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999kkkkkkkkk dyń, to i tak bym nic nie wydropił ;)

Po 4. Admin i pisze, że bez IS da sie wybić... Ty powinieneś chyba zachęcać do Pakowania w IS <3

Czeekam na hejty, bo je uwielbiam <3

34xi1itwtu8v.png

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1. Admin-> 1 Komenda -> Mam wszystko. Też tak chce :(

Po 2. Dla mnie eventy są dla "Idiotów" ( Za przeproszeniem)

Po 3. Z moim szczęście to jakbym otworzył 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999kkkkkkkkk dyń, to i tak bym nic nie wydropił ;)

Po 4. Admin i pisze, że bez IS da sie wybić... Ty powinieneś chyba zachęcać do Pakowania w IS <3

Po 1. Ja również nie mogę z Ciebie xD

Po 2. " Magluje" Bo lubię, i mogę. Żyjemy w Wolnej, Demokratycznej Polsce :)

Po 3. " Wszystko staje się możliwe"

Po 4. adkw1f.jpg

Czeekam na hejty, bo je uwielbiam <3

Nie zachęcam do pakowania w IS. Poza tym nie pisz do mnie w rodzaju męskim. Wszystko, dosłownie wszystko możesz zdobyć w grze. Drop z dyń był atrakcyjny. Leciały kostiumy, fryzurki, wierzchowce, autopoty itp. Napisałeś o komendzie - ja nie gram na serwerze, więc nie wiem po co tak piszesz. Nie rozumiem dlaczego stwierdzasz, że Eventy są dla idiotów, przecież są one po to, aby można było zdobyć atrakcyjne nagrody, coś unikalnego, czego nie ma ani w IS, ani w grze w zwykłe dni. 

Opublikowano

zdazylem  tylko wl   gre  i po pol h  BS  juz nie dziala  :D  zalapal  tylko na  dzwon na 30 lvl   a na Bambusa juz nie;d  Brawoooo  dobry serw:D

gm  MIckey czy jakos tak jest na tyle ogarniety ze siedzi sb na jakims  z dupy slubie zamiast wziac  sie za problem z BS   na dodatek  gdy napisalem do niego o  tym na PW nic nie od  gdy zaczalem spamic  dostalem loga:D    nie jestem   jedyny ktory ma   problem  z  bs .....powodzenia  z  serwerem nobie!!!!!!!

Opublikowano

zdazylem  tylko wl   gre  i po pol h  BS  juz nie dziala  :D  zalapal  tylko na  dzwon na 30 lvl   a na Bambusa juz nie;d  Brawoooo  dobry serw:D

gm  MIckey czy jakos tak jest na tyle ogarniety ze siedzi sb na jakims  z dupy slubie zamiast wziac  sie za problem z BS   na dodatek  gdy napisalem do niego o  tym na PW nic nie od  gdy zaczalem spamic  dostalem loga:D    nie jestem   jedyny ktory ma   problem  z  bs .....powodzenia  z  serwerem nobie!!!!!!!

Wejdź na ts lub napisz do mnie na gg, w czym problem z tym BS'em. 

Przede wszystkim patchuj clienta po każdej aktualizacji, a wszystko powinno działać jak należy, tym bardziej, że większość jest zadowolona z BS'a. 

Opublikowano

wbilem na slub pisalem na PW !!  i olewka

Jakis gracz mi pomogl  i dziala..

Odpisałam każdemu, kto do mnie napisał. Zawsze możesz się odezwać na forum/gg/ts/mpc/grze. :))

Opublikowano

To teraz trochę technicznych spraw.

1. Tak jak @McKee BS działa, jednak po teleporcie na inną mapkę lub relogu BS już się nie włączą. Restart clienta pomaga ale to uciążliwe. 

2. Po każdym relogu, teleporcie wywala mi clienta. Nie mam pojęcia czemu.

3. Czemu nie mogę usunąć postaci? Bodajże 20lvl ma.

4. Po kolejnym włączeniu kompa usuwa mi zapisane passy z clienta.

Autopatchera robiłem, więc nie mam pojęcia czemu tak się dzieje.

@'Amber Pomożesz? :D

Opublikowano

1. Tak jak @McKee BS działa, jednak po teleporcie na inną mapkę lub relogu BS już się nie włączą. Restart clienta pomaga ale to uciążliwe. 

@"'Amber" Pomożesz? :D

Uruchamiaj jako Administrator, jeśli nie pomoże napisz do mnie ponownie, żeby nie robić tu spamu napisz na pw, lub w innej formie kontaktu. Jest ich wiele. : )

Co do postaci, może wpisujesz złe hasło? 000000 - spróbuj. 

Po każdym patchowaniu usuwa passy. 

Opublikowano

Licznik na stronie jest poprawny?? teraz gra 550 osób np.?

Tak.

Opublikowano

Skąd dropi hwang na 50 lvl ( 5k hp, uchyłka i mobki 25% ) ? 

Z bossów na mapie od 120 poziomu. :)

Opublikowano

Serwer świetny, jeden z nielicznych które wybieram :)

Zapraszam wszystkich czytających, nie zanudzicie się.

IS jest wam nie potrzebny, abyście osiągnęli coś w grze.

Zapraszam!

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Bardzo fajny i stabilny medium. Wszystko można zdobyć w grze, nie trzeba pakować w IS co jest bardzo ważne dla niektórych. Polecam!

Opublikowano

Server na pełnej pompie! ;D

Zapraszam, tu nie będziecie się nudzić! 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

3. Czemu nie mogę usunąć postaci? Bodajże 20lvl ma.

4. Po kolejnym włączeniu kompa usuwa mi zapisane passy z clienta.

@'Amber Pomożesz? :D

co do wywalania klienta, to wina systemu.

Skąd dropi hwang na 50 lvl ( 5k hp, uchyłka i mobki 25% ) ? 

hwang jest na 70lvl, a nie 50. :P

Opublikowano

Server dno kompletne ...... po wbiciu 170 stoi sie i glupa pali administracja jest ulomna twierdzi ze skile magiczne bija przeszywka ....  na forum daja bany po 3x razy za to samo wiec nie ma co tu robic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...