Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich w tym temacie, jeżeli jesteście zainteresowani grą na tym serwerze lub już gracie zapraszam na moje filmy w których ukazuje jak prezentuje się moja postać i jak ją rozwijam :)
Zapraszam na 3 odcinek :] Łapka & Kom & Sub mile widziane, jeżeli chcecie jakieś eq na początek możecie do mnie pisać w grze pozdrawiam!

https://www.youtube.com/watch?v=oaEd30WVj6w

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tworząc nasz serwer inspirowaliśmy się Alienem. Alien przypadł nam do gustu, jednak Alkoholic nie podołał na stanowisku HA.

Postanowiliśmy założyć swój pierwszy serwer razem z Domikiem, coś ala Alien ale zamiast easy poszliśmy w stronę medium.

Szczerze nie wiem czy robienie czegoś bardzo podobnego po raz 3-4 jest dobrym pomysłem. Tym bardziej, że na Alienie zbyt dużo osób nie grało.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Szczerze nie wiem czy robienie czegoś bardzo podobnego po raz 3-4 jest dobrym pomysłem. Tym bardziej, że na Alienie zbyt dużo osób nie grało.

Bo Alkoholic kilka razy nawalił, ludzie nie mieli do niego zaufania. 

Mi zaś idzie bardzo dobrze, mimo, że to mój pierwszy serwer. 

Opublikowano

Ale jeden ważny bug z yangami dalej działa.

Na Alien był taki sam bug.

Ten kto używa lub o nim wie to niech się cieszy, zdradzać nie będę.

Serwer troszkę mi się znudził, ale polecam go innym.

Heniek.

Opublikowano

Ale jeden ważny bug z yangami dalej działa.

Na Alien był taki sam bug.

Ten kto używa lub o nim wie to niech się cieszy, zdradzać nie będę.

Serwer troszkę mi się znudził, ale polecam go innym.

Jeżeli nie udowodnisz, że na serwerze istnieje Yang bug, otrzymujesz perma gydż znam Twój nick. Zbyt dużo osób jest abyś mógł nam zaszkodzić bezpodstawnymi kłamstwami.

No fajnie, zaczelem sciagac a tu bug yang mowi ze jest.. bez sens i gdzie tu grac, a serwer wydaje sie ciekawy..

Takowej sytuacji nigdy nie było, aby był jakikolwiek yangbug.

Opublikowano

Dobra zobaczymy, juz rozpakowany, i loguje się do gry.. :)

Potrzebny buff?

Dagger dobry w pevp ? :)

Nie potrzebujesz, jak każda postać. :D

Opublikowano

Jeżeli nie udowodnisz, że na serwerze istnieje Yang bug, otrzymujesz perma gydż znam Twój nick.

Bug występuje u NPC, który sprzedaję zmianki.

Nie opiszę go, sam sobie sprawdź i pomyśl.

Chcesz permować? Nastukałem ponad 200 brył i sprzedałem.

Wisi mi to :)

Heniek.

Opublikowano

Sprawdzałem na 1000 sposobów, nie ma tu żadnego bugu :)

Btw w całej bazie cena sprzedawanych itemów jest ustawiona na 0 +3% podatku.

Opublikowano

Najlepsza klasa do pvp?

Opublikowano

Najlepsza klasa do pvp?

Każda klasa jest dobra trzeba umieć grać.

Polecam serwer dużo graczy jest co robić POLECAM !!!!!

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

To, że skończyłeś grę nie oznacza, że możesz bezkarnie pisać bzdury na temat serwera. Wiele razy przed startem upewnialiśmy się czy nie ma żadnego YangBugu. 

Na naszym forum widziałam jak sprzedawałeś ulepszacze, Twój system zapewne wyglądał tak: dropiłeś ulepki = sprzedawałeś ulepy = zbierałeś yangi = uzbierałeś sporą ilość brył = sprzedawałeś bryły za PLN. 

Nie musisz niszczyć nam opinii tylko dlatego, że opuściłeś serwer. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Nie mam zamiaru niszczyć jakkolwiek serwera.

Yang Bug nie polega zawsze na kupowaniu za 100Y a sprzedaży za 101Y

Trzeba się tylko wysilić głową co jest grane.

Serwer jest na prawdę świetny, tylko czasem mnie denerwowało jak zgłaszałem bota na mobber hacku+blokadzie spacji a administracja miała mnie w ciemnej d*pie, nic nie interweniowali bo zawsze  albo afk, albo czekałem 1h chociaż ktoś był na górze i nic, 0 reakcji. Jedynie mi pomógł SSA nick chyba Damian? Coś na D, to się denerwował, że nikt nic nie robi.

Kończę na serwerze, sprzedaje ostatnią partie brył.

Gdyby nie ten cholerny bug to połowa topki nie dorobiła by się tak dużo.

Publicznye bugu nie wyjawie na MPC,z tego że pracuje to we wtorek jeżeli ktoś mi poświęci 10min na ts3 to opisze na czym polega bug.

To na Tyle, życzę dobranoc.

Heniek.

Opublikowano

Serwer jest na prawdę świetny, tylko czasem mnie denerwowało jak zgłaszałem bota na mobber hacku+blokadzie spacji a administracja miała mnie w ciemnej d*pie, nic nie interweniowali bo zawsze  albo afk, albo czekałem 1h chociaż ktoś był na górze i nic, 0 reakcji. Jedynie mi pomógł SSA nick chyba Damian? Coś na D, to się denerwował, że nikt nic nie robi.

Publicznye bugu nie wyjawie na MPC,z tego że pracuje to we wtorek jeżeli ktoś mi poświęci 10min na ts3 to opisze na czym polega bug.

W takim razie zapraszam na ts3.

Opublikowano

Często na ts siedzę na AFK. Nie jestem non stop przy kompie, bo mam życie prywatne. Ludzie z mojej Administracji również. Wystarczy rzucić poke, jak zauważę zawsze schodzę do gracza. Co do bugów - ciężko mi uwierzyć, tym bardziej, że osobiście szukałam ich na becie. Ja z chęcią Ci poświęcę 10 min. i dowiem się cóż to za bugi masz. : ) Chodź w takim razie się dziwię, że dropiłeś ulepki, żeby je na forum sprzedawać (byłam pewna, że dropisz, aby sprzedawać za bryły, a później bryły sprzedawałeś za pieniążki). Jakbyś znał takiego buga to zapewne trzaskałbyś jak najwięcej zanim odejdziesz, a nie tylko 200. : ) 

Póki co nie wierzę w ten Twój YangBug, czekam na dowody, bo póki ich nie ujawnisz uważam, że są to zwykłe oczernienia. 

Opublikowano

Każda klasa jest dobra trzeba umieć grać.

Polecam serwer dużo graczy jest co robić POLECAM !!!!!

Jak na kazdym serwerze..

Balans postaci taki jak na Alienie?

Opublikowano

Nie. 

A która postać góruje?

Opublikowano

Ile ludzi średnio online ? bo nie wiem czy grać .

Licznik znajduje się na stronie głównej. 

Opublikowano

Ile ludzi średnio online ? bo nie wiem czy grać .

650 - 800

A która postać góruje?

Żadna, każda jest zbalansowana, wystarczy potrafić grać swoją klasą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...