Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominam o 100% expa, już jutro! : )

W nowy rok zaś 50% szansy na podwójny drop oraz OX, trzy rundki. :)

Opublikowano

Widziałem jak kiedyś u was na forum jak D0mik miał w profilu ''Amber ma małe czyczky'' to prawda?

Bardzo ładnie prowadzicie serwer, dużo ludzi odeszło? Dużo gra? bo mi coś str nie działa, ale to wina przeglądarki. 

Opublikowano

Widziałem jak kiedyś u was na forum jak D0mik miał w profilu ''Amber ma małe czyczky'' to prawda?

Bardzo ładnie prowadzicie serwer, dużo ludzi odeszło? Dużo gra? bo mi coś str nie działa, ale to wina przeglądarki. 

Fajne ma *.*

Ludzi odeszło tyle co nic ważne, że nowi wbijają:D Strona działa normalnie. Graczy 500~ +/- w godz szczytu.

Opublikowano

Chciałbym napisać że administracja jest durna. Napisałem na forum w poście "Proszę o bana" i go dostałem a to był tylko żart. Uczciwa i prawdziwa administracja nie daje banów na zawołanie. Napisałem to samo w komentarzu na ich fenpejdżu że dali mi bana na forum na zawołanie i usuneli komentarz żeby nikt nie widział jacy to oni są okrutni.

Opublikowano

Chciałbym napisać że administracja jest durna. Napisałem na forum w poście "Proszę o bana" i go dostałem a to był tylko żart. Uczciwa i prawdziwa administracja nie daje banów na zawołanie. Napisałem to samo w komentarzu na ich fenpejdżu że dali mi bana na forum na zawołanie i usuneli komentarz żeby nikt nie widział jacy to oni są okrutni.

Nic nowego. Grałem tam cały tydzień i tyle wystarczyło. Administracja to porażka... Dominik i jego "trolowate" opisy na temat amber... Lub pani administratora, która wchodzi i wyżywa się na graczach bo ma chyba złe dni. 

Opublikowano

Zwyzywali nas - dostali bana i teraz płacz. Nie polecajcie dalej, tylko nowe powody wymyślcie. 

58237_74ec506786_dostal_bana_wyzywal_adm

Innym tymczasem przypominam o konkursie OX! 

Ruszamy o 20.00 ;)

Opublikowano

Nic nowego. Grałem tam cały tydzień i tyle wystarczyło. Administracja to porażka... Dominik i jego "trolowate" opisy na temat amber... Lub pani administratora, która wchodzi i wyżywa się na graczach bo ma chyba złe dni. 

67832_104.png

Wiemy, jesteśmy najgorszą administracją serwerów, bo dajemy bany za wyzwyska w naszą strone.. Przecież to niedorzeczne! Admini nooby no fakt, serwerem też się nie zajmują.:D

A tym czasem, ox trwa.:D

Opublikowano

Chyba mogę polecić serwer chociaż nigdy na nim nie zagram widać że administracja w miarę ogarnia chociaż moglibyście zmienić tą grafikę bo słabo mi jest ale polecić polecę :) 

Opublikowano

Droga Amber ale ja na bana nie zasłużyłem. Tylko o niego poprosiłem na forum a wy mi go daliście przecie prawdziwa administracja nie daje bany na zawołanie.. Jak mi go zdejmiecie to wam wybacze i może znowu zagram :D ! Może :x

Opublikowano

Licznik na stronie jest sprawny?

Tak, jest sprawny. :) 

Server polecam, ogarnięta Administracja. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Wie ktoś może jak naprawić ten problem?
Pobrałam serwer i gdy chcę go już rozpakować wyświetla się to:
"Unable to load "Verdea.pl Client 21.12.2014.rar": unknown error!"
Pobierało wszystko dobrze, bez żadnych problemów.

Opublikowano

Racja... "Obrażam Administrację" to takie wyzywanie was :< Gdy administracja przegrywa sprzeczkę i nie ma racji co robi ? Banuje :> 

Ale nie ważne. Lata mi to xD

My się nie sprzeczamy z graczami <facepalm>

Wie ktoś może jak naprawić ten problem?

Pobrałam serwer i gdy chcę go już rozpakować wyświetla się to:

"Unable to load "Verdea.pl Client 21.12.2014.rar": unknown error!"

Pobierało wszystko dobrze, bez żadnych problemów.

Pobierz na nowo, nie wiem co to za error. Rozpakuj winrarem.

Opublikowano

8185114205751311125598.png

Już 09.01.15r. pomożemy Stajennemu odzyskać jego drogocenne konie! Jakimś cudem czystej krwi konie uwolniły się ze swych boksów. Zadanie jednak nie będzie takie proste!
Aby koń zechciał wrócić do swego opiekuna będziesz musiał go odpowiednio zachęcić, słowa "Wróć do swego pełnego tęsknoty właściciela". Stajenny w zamian za konia wynagrodzi Cię zupełnie nowym wierzchowcem!
10.01.15r. Cały Team Verdea.pl przygotuje dla Was śmieszne zagadki. Tu będzie liczył się refleks! Kto pierwszy ten lepszy! :-)
11.01.15r. W Niedzielę zaś Team ześle raty w postaci 50% dropu.
Na naszym serwerze pojawi się nowy mount!
5469014205751311125598.png
Będzie on do nabycia w IS oraz 14 Stycznia do zdobycia z Verdejskich Szkatułek!
Dlaczego 14 Stycznia? Otóż to niespodzianka od Adminitratorki Amber. Kto zgadnie dlaczego?
Dodatkowo otrzymacie 50% doświadczenia na cały dzień!
16.01.14r. Team ześle raty w postaci 30% dropu yang, dropu przedmiotów oraz doświadczenia.
17.01.14r. zaprosimy Was na konkurs OX! Główną wygraną będzie konik morski oraz kupon 100SM. Co trzy pytanka mniej cenne nagrody.
18.01.14r. Wojna królestw dla zabawy! Nie będzie za to żadnej nagrody. Jeśli będzie sporo postów poniżej, że Event bez nagród to totalne dno to takowy się nie odbędzie.
23.01.15r. miasto każdego królestwa zaatakują krwiożercze bossy! Jesteście gotowi stawić im czoła?
24.01.15r. zaś będą mogły wykazać się serwerowe gildie! Aby wziąć udział zapraszamy na pw do Amber, Domika, Elvisa lub Mulan. W tytule należy zaznaczyć iż chodzi o turniej. W treści należy podać pełną nazwę gildii.
Każda wojna będzie nadzorowana przez Administrację serwera. UWAGA! Gildia, która wygra wszystkie wojny będzie musiała zmierzyć się również z Teamem Verdea.pl! Wygrani zostaną nagrodzeni poprzez raty gildyjne na 48h oraz prezentacja gildii zostanie na stałe podpięta.
25.01.15r. Team Verdea zaprasza na serwerowy TeamSpeak3 na luźne rozmowy. Będziecie mogli zadawać im wszelkiego rodzaju pytanka, oczywiście z należytym szacunkiem i kulturą.
30.01.15r. Team ześle raty w postaci 30% dropu yang, dropu przedmiotów oraz doświadczenia.
31.01.15r. zaprosimy Was na konkurs OX! Główną wygraną będzie Skoczek oraz kupon 100SM. Co trzy pytanka mniej cenne nagrody.
01.02.15r. Przeciąganie bossa. Wygrane królestwo ostrzyma 50% doświadczenia na 24h.
Kiedy odbędą sie restarty sewera?
Najbliższe restarty odbędą się:
07.01.15r. około godziny 23.00     Przerwa będzie trwała do 20 minut.
13.01.15r. około godzinki 23.00    Przerwa będzie trwała do 25 minut.
21.01.15r. około godzinki 23.00    Przerwa będzie trwała do 20 minut.
28.01.15r. około godzinki 23.00    Przerwa będzie trwała do 20 minut.
Kiedy rozpoczyna się poszczególny Event?
Eventy rozpoczynają się zawsze około godziny 20.00
Raty zaś lub drop szkat rozpoczynają się o północy.
Co nowego w Styczniu?
Wciąż poszukujemy redaktorów oraz Opiekunów TeamSpeak3, prawdopodobnie otworzymy również rekrutację na moderatora forum.
Dziś o północy z Item Shopu zniknie Konik Morski, zostanie on przywrócony ponownie w najbliższe Święto. Jutro zaś dodamy zupełnie nowego Wierzchowca. Będzie kosztował on standardowo 220 Smoczych Monet.

MIŁO SPĘDZONEGO CZASU NA SERWERZE ŻYCZY TEAM VERDEA.PL

Opublikowano

Kilka pytań:

Ile osób online w póżnych godzinach jak i o najlepszej porze ?

Client jest zabezpieczony przed kamerem ?

Jak tu można zarobić, jeżeli metale.zmianki itp są u handlary ?

Opublikowano

Kilka pytań:

Na stronie jest licznik.

Client na pewno ma zabezpieczenia.

Wiem, że zmianki są u NPC.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Siemano Kamila! Jak tam się serwer prowadzi? Po moim ostatnim przebywaniu nie miło mnie pewnie pamiętasz, a szkoda. Powodzenia, serwer bardzo dobry, team ciągle online. Ale nie zapomnę tego kickania i bezradności D0MIK'a, kiedy to już odpuścił banowanie. :P

Opublikowano

Kilka pytań:

Powtarzam pytanie.

Opublikowano

Powtarzam pytanie.

Zarobić można na samych yangach albo ulepszaczach z red lasu, mapki 120, ulepkach ze smoka itd !

Serwer gorąco polecam, znakomita administracja, świetny balans exp/drop przez co trzeba się pomęczyć i na eq i exp a nie że na eq trzeba się męczyć a lvl mamy w 5 min.

Administracja pomocna, często online i organizują świetne eventy.

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Od północy aktywowano drop Szkatułek oraz 50% bonusu doświadczenia. 

ZAPRASZAMY! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...