Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś robi klasówki noo to musi jednak na dungi troszkę pobiegać ;)

A normalnie jedna wojenna to max 10-15 razy

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Można handlować petami jakoś? Bo grałem tu kiedyś, chyba jak jeszcze był 145 max i mam BaoBao na postaci, a chciałbym zacząć grę od nowa.­

tenor.gif

Opublikowano

Można handlować petami jakoś? Bo grałem tu kiedyś, chyba jak jeszcze był 145 max i mam BaoBao na postaci, a chciałbym zacząć grę od nowa.­

Nie da się, pety są przepisywane do postaci i jeżeli otworzysz skrzynkę z petem to już nim nie możesz handlować. 

xD 

Opublikowano

Tylko jesli sa w szkatulce, jesli otworzysz nie masz mozliwosci sprzedazy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Niestety nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

A mnie ciekawi czemu nikt nie wspomniał tutaj o navi.

Może to nie nowość, ale warto wspomnieć nowym graczom o tym, że navi tutaj panuje.

Dam przykład z trutkami od pewnego gościa ( bez nazwisk, by zamęt nie siać )

Truta 59 SR 15 SIŁA 12 LUD 10 KRYT I Truta 25 UM 15 SIŁA 12 LUD 10 KRYT - dwie idealne bronie do turnieju 79 można powiedzieć, że perf.

Kto miksował bronie do turnieju 79 ten wie, że ciężko jest wbić tutaj nawet 25 um a tutaj zajebi*** um + 3x perf. 

Nie będę wspomniał o tym jak to dawniej całą gildią bonowało się truty po tydzień/dwa tygodnie przez ~15h dziennie by wbić dobre chociaż 2x perf a i tak kończyło sie to lipą.

Widać, że stary klimat Dreikon się zachował. Jak dawniej GM pomagał pewnym gildią to i teraz jest podobni. Gówniane układy zawsze będą pachnieć gównem. 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Może to nie nowość, ale warto wspomnieć nowym graczom o tym, że navi tutaj panuje.

Truta 59 SR 15 SIŁA 12 LUD 10 KRYT I Truta 25 UM 15 SIŁA 12 LUD 10 KRYT - dwie idealne bronie do turnieju 79 można powiedzieć, że perf.

Kto miksował bronie do turnieju 79 ten wie, że ciężko jest wbić tutaj nawet 25 um a tutaj zajebi*** um + 3x perf. 

Nie będę wspomniał o tym jak to dawniej całą gildią bonowało się truty po tydzień/dwa tygodnie przez ~15h dziennie by wbić dobre chociaż 2x perf a i tak kończyło sie to lipą.

Widać, że stary klimat Dreikon się zachował. Jak dawniej GM pomagał pewnym gildią to i teraz jest podobni. Gówniane układy zawsze będą pachnieć gównem. 

Kwestia farta, znam azooma i wiem że jest strasznie leniwy ale navi na 100% by nie rozdał. 

Co do serwera, to dobre czasy serwera już dawno minęły, serwer umiera i nawet się nie zdziwię jak niedługo zostanie wyłączony. 

xD 

Opublikowano

Jakie navi człowieku, co ty bredzisz? 

Serwer stoi już bardzo długo... Każdy mógł sobie takie bony wbić..

Zostawiasz na tydzień i masz... Boże co tu się wyprawia..

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Navi na dreikonie? No niezle. Sam posiadam truciaka 25 um oraz skrzydełka um 26. I paręnascie innych broni 75 z um 20+ lud, :> 

Server polecam, oraz zapraszam. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Na wstepie chcialbym oznajmic ze na serwerze juz nie gram i nie mam po co go bronic. Kiedys gdy gralem to chcialem miec tylko dwie trutki do pvm, wiec bonowalem to baardzo dlugo z 3 tygodnie. W ciagu tych 3 tygodni wbilem 2x sr 57 z 3x20, oraz raz sr 58 z sila, lud, kryt... Tutaj bardzo czesto wchodza sr 50+ wiec takie perfy sa mozliwe, a zwlaszcza ze serwer stoi juz dosc dlugo.

Opublikowano

Jak Azoom nawet starych nickow nie zmienia. Nawet jak 1lv ma. Z reszta. Sam mam trute perf 57sr + 3x20 i 58 sr 2x 20 + siła. Znam osoby które po kilka kont odpalone mają i się im mixuje ;)

Serwer polecam bardzo serdecznie.

Wystartował Turniej Duo, w planach event Wielkanocny, Turniej Gildii.

A w najbliższą niedzielę Event Tanaka o 20:00. ;)

Ps. Który GM komu pomaga? Ja? Bez dostępu do itemków?

Opublikowano

W ile da się wbić max lvl ? Trudno o ulepki do eq ? kim grać Body/BM/Dagger ?

Zależy czy robisz eq czy nie. Bez eq w tydzień. Schody są na 215+. O ulepki dosyć łatwo bo mało kto wybija bossy. Każda klasa dobra, BM najlepszy do 160, potem mało bije ale tez jemu się mało bije. Dagger, body, wp, healer no i mental dają rade. Smok i Archer w sumie tez ale szału nie robią.

Opublikowano

­

Dlaczego wasz klient nie działa na win10?­

Dlaczego spamisz wszędzie?

Uruchom ze zgodnością win xp

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny polecenia :>.

Dobry exp,brak bugów,dobry drop

Nowosci.

Grając na dreikonie ma sie wrażenie jakby to były tylko postacie z metka w innej grze.

mojasygnan.png

Opublikowano

Fajny serw tylko pasy w uj trudno zrobic ;c

Pasy trudno zrobić? :v

Trochę chęci, i jazda. 

Server polecam, jest co robić prócz stania w m2. :D 

Pozdrawiam, 3lDiablo.  :ninja:

2e6ftab.png

Opublikowano

Ile osób na serwerze? Kiedyś grało mi się mega, nie wiem jak teraz będzie ;) Oraz co z eventami? Jest chociaż 1 na tydzień?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

­Stary dobry serwer, myślicie nad projektem s2? Coś takiego jak na początku było? Bo grało się fantastycznie.

Opublikowano

­Stary dobry serwer, myślicie nad projektem s2? Coś takiego jak na początku było? Bo grało się fantastycznie.

po co mają robić s2 skoro tutaj mają graczy. O ile licznik nie jest podkręcony czy coś.

Opublikowano

To jest jakby s2, osób dosyć sporo gra chyba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...