Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to broblem z twojej winy nie ich. Coś masz nie tak, wypakuj od nowa clienta.mi się nigdy coś takiego nie przytrafiło

Nie mojej,bo kazdy gracz pytal sie mnie co to za zbroja.Gdy zmienilem plec problem ustal.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Jak wygląda gospodarka z fioletowymi kamieniami (mapka 115) dalej jest taki popyt i praktycznie brak możliwości zdobycia tego? 

Opublikowano

Jak wygląda gospodarka z fioletowymi kamieniami (mapka 115) dalej jest taki popyt i praktycznie brak możliwości zdobycia tego? 

Ich cena spadła do 2,5kk.. A szczerze mówiąc ludzi na mapie jest mało, gdy je dropiłem. Ale zbliżają się swięta więc i event będzie. 

Polecam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Ściągam klienta,kiedyś grałem na tym serwerze,ale wiało nudą,a potem nie było ludzi.Mam pytanie,klasy są wyrównane?Tzn. mogę bez problemu grać dla przykładu szamanem czy sura wp go zmiecie?

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Narazie gra mi się przyjemnie.Exp leci szybko,nie nudzi się.Dobiłem w ciągu dwóch dni 104 lvl grając ok.4h dziennie.Do 104 zrobiłem biologa i inne misje,gram w nocy,więc spoty są dość puste.Fajne jest to,że serwer ma zabezpieczonego klienta,więc kto nie lubi botów czy innych hacków to polecam  <3

Szybko można się dorobić na małym lvl'u i nie ma wielkiego biegania za ulepszaczami na lepsze eq,bo wszystko dropi się wbijając lvle.Widać,że to inny dreikon aniżeli ten co był rok temu :)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Serwer fajny i stabilny, gdyby tylko azoom troszkę ruszył dupe i wprowadził jakieś fajne nowości to by było jeszcze lepiej, bo teraz troszkę nudą wieje. No ale polecam ;d 

xD 

Opublikowano

Szczerze to teraz zaczynania gry, przy tej bombie co startuję 29 grudnia.

Szczerze?-raczej ten kto korzysta z tego forum dobrze o tym wie ;>

Osobiście serwer Polecam,bardzo szybko można zrobić eq,przy tym są dosyć ciekawe dungeony.Brakuje jedynie tych questów,które można by bylo z nudy robić.

Opublikowano

Pomoże mi ktoś? Jak tutaj zarobić? Stanąłem na eq od 135 +8 i 136lvl. Nie mam nic z isa..

Chodzić na dungeony/bossy/metiny i sellać ulepszacze ;) nie ma innych zarobków. Ewentualnie kopanie, bonowanie Itemów i sprzedawanie. 

xD 

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, z biegiem czasu graczy nie ubywa, gra na pewno ponad 1.4k i to się utrzymuje. Jest co do roboty, pewnego czasu gospodarka siadała i niczego nie dało się sprzedać, teraz tak jakby to trochę się naprawiło. :) Wróciłem do gry na dreikona i nie żałuję, gra się naprawdę przyjemnie. Polecam.

Opublikowano

1400 na pewno nie ma,watpie czy jest 1k.

+700 jest na pewno, to widać. 

Server polecam, podobno aktualizacja się zbliżą. :) 

2e6ftab.png

Opublikowano

syf mialbyc 235lvl nic ni ma obiecanki administracja lipna serwer monotonny.... w kolko to samo .Brak Slow szkoda czasu marnować na tak lipny serwer. Było 2,5k ludzi jest niespalna 600 no do 650-700 to rekord dobija ogolnie masakra nic ciekawego Jednym słowem nie polecam wgl tego pobierac serw stary jak swiat Lepiej jakby pozmieniali  żeby nie było tej monotonności poprawili trochę raty udosknalili mapki zlikwidowoli ta monotonność i postawili nowy serwer wtedy miałoby to sens jednakże teraz jest straszna lipna ogolnie już nie gram przez to na dreikonie od 2 miesięcy tylko nieraz zerkam bo wole na innych ciekawszych dużo od tego serwera grac i inwestować w isa w takiego serwa który ma dluga przyszlosc a nie jakiś stary serw pozatym biolog jest strasznie lipny lipny drop i już jest ciężko się wybic trzeba b dużo grac żeby się wybic przez to ze serwer jest taki stary no nic NUDA NUDA NUDA nic pozatym .Eventy coraz słabsze kiedyś to szkatułki dorpily w których były jakies cenne rpzedmioty a teraz to lipa jest dlatego czekam może admini postawiać dreikon s 2 a tego zamkna poprawionego w 100% LIPA LIPA LIPA . te zbroje co 15lvl to masakra powinny być 3 komplety bizu maxx i z 4komplety zbroje i broni do pvp truciaki moglyby zostać bo to jest dobre no  i chyba tyle raty tez moglyby być inne bo takto prawie na każdej mapie taki sam exp jest niczym się nierozni normalnie jak kurcze jakiś schemat tylko inne teksturki i mapy żeby były roznice np. z metka na mapie 160lvl leci  cos dużo leszpego niż na mapie 145 a pozatym powinni zrobić z 4 mapki a nie kur co 15 lvl lee bleh no  nowy serwer moglby meic w końcu 250lvl a nie jakies dodawanie co 3-4miechy o 15lvl większy tak od 145 gdzie to masakra można się zanudzić na smierc nic ciekego wszystko bardzo bardzo nudne i bez sensu . Co do kostiumow tych słabych co drop jest z metkow to jest za czesty tego syfu pelno bezsensu leci który przez to nie ma zadnej wartości ponadto ceny ulepow na maly lvl sa bardzo bardoz nsikie przez co gracze z niższym lvl nie mogą się wybci i 70%jakies z nich postanawia zakonczyc gre bo stwierdzają ze to nie ma sensu no wgl straszna masakra . Ludzie gwałtownie uciekają z tego serwera bo widza ze upada . sklep w punktami osiegniec jest strasznie zly można zdobyc dużo ulepszaczy na maly lvl przez co cena ich jest strasznie zanizona i wszystko caly czas do tego samego problemu sprowadza się ze male lvle nie mogą się wybic... Tych kostiumow w isie pelno kurcze zamiast dac z 1 do pvp 1 do exp i starczy a nie jakeis  ogromne ilości kostiumow z isa które się prawie niczym nie roznica ponadto można by jakiś system który zachecil by graczy wprowadzić np. 30logowan z rządu co dzień jakiś maly bonusik expa z is na 12h czy cos no nwm co ale żeby zachecilo do gry no dobra tyle wypracowania starczy .

ZZZ

Opublikowano

Ja grałem od początku serwera do denominacji, osobiście denominacja mi nie pasowała dlatego odszedłem.

Teraz wróciłem na stare śmieci i doszedłem do wniosku, że Dreikon całkowicie się zmienił, ale chyba nie na lepsze.

Połowę miasta to postacie z 220 poziomem którzy tylko czekają aż wyjdzie gracz z niskim poziomem i położą go na skila, ceny niskich ulepek są tyle warte co nic.

Wbijając 115 poziom w eq miałem 15kk, za te 15kk nic praktycznie nie idzie kupić. 

Serwer ratuje fakt, że jest w miarę dużo graczy i to go tylko ratuje, jak graczy będzie coraz mnie to ludzi nie będzie przybywać, bo po co grać jak większość to topka ?

Tęsknie za starym dobrym Dreikon.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

syf mialbyc 235lvl nic ni ma obiecanki administracja lipna serwer monotonny.... w kolko to samo .Brak Slow szkoda czasu marnować na tak lipny serwer. Było 2,5k ludzi jest niespalna 600 no do 650-700 to rekord dobija ogolnie masakra nic ciekawego Jednym słowem nie polecam wgl tego pobierac serw stary jak swiat Lepiej jakby pozmieniali żeby nie było tej monotonności poprawili trochę raty udosknalili mapki zlikwidowoli ta monotonność i postawili nowy serwer wtedy miałoby to sens jednakże teraz jest straszna lipna ogolnie już nie gram przez to na dreikonie od 2 miesięcy tylko nieraz zerkam bo wole na innych ciekawszych dużo od tego serwera grac i inwestować w isa w takiego serwa który ma dluga przyszlosc a nie jakiś stary serw pozatym biolog jest strasznie lipny lipny drop i już jest ciężko się wybic trzeba b dużo grac żeby się wybic przez to ze serwer jest taki stary no nic NUDA NUDA NUDA nic pozatym .Eventy coraz słabsze kiedyś to szkatułki dorpily w których były jakies cenne rpzedmioty a teraz to lipa jest dlatego czekam może admini postawiać dreikon s 2 a tego zamkna poprawionego w 100% LIPA LIPA LIPA . te zbroje co 15lvl to masakra powinny być 3 komplety bizu maxx i z 4komplety zbroje i broni do pvp truciaki moglyby zostać bo to jest dobre no i chyba tyle raty tez moglyby być inne bo takto prawie na każdej mapie taki sam exp jest niczym się nierozni normalnie jak kurcze jakiś schemat tylko inne teksturki i mapy żeby były roznice np. z metka na mapie 160lvl leci cos dużo leszpego niż na mapie 145 a pozatym powinni zrobić z 4 mapki a nie kur co 15 lvl lee bleh no nowy serwer moglby meic w końcu 250lvl a nie jakies dodawanie co 3-4miechy o 15lvl większy tak od 145 gdzie to masakra można się zanudzić na smierc nic ciekego wszystko bardzo bardzo nudne i bez sensu . Co do kostiumow tych słabych co drop jest z metkow to jest za czesty tego syfu pelno bezsensu leci który przez to nie ma zadnej wartości ponadto ceny ulepow na maly lvl sa bardzo bardoz nsikie przez co gracze z niższym lvl nie mogą się wybci i 70%jakies z nich postanawia zakonczyc gre bo stwierdzają ze to nie ma sensu no wgl straszna masakra . Ludzie gwałtownie uciekają z tego serwera bo widza ze upada . sklep w punktami osiegniec jest strasznie zly można zdobyc dużo ulepszaczy na maly lvl przez co cena ich jest strasznie zanizona i wszystko caly czas do tego samego problemu sprowadza się ze male lvle nie mogą się wybic... Tych kostiumow w isie pelno kurcze zamiast dac z 1 do pvp 1 do exp i starczy a nie jakeis ogromne ilości kostiumow z isa które się prawie niczym nie roznica ponadto można by jakiś system który zachecil by graczy wprowadzić np. 30logowan z rządu co dzień jakiś maly bonusik expa z is na 12h czy cos no nwm co ale żeby zachecilo do gry no dobra tyle wypracowania starczy .

Co do wielu kwestii się nie zgodzę.

Update prawdopodobnie będzie w weekend. Piszecie ze lepiej dłużej posiedzieć i go dopracować, może dlatego tak długo go nie ma?

Exp, ostatnio mnie to bardzo ciekawiło wiec zrobiłem nowa postać, i co? 15% ze spota na 100lv, 20-25% z największego spota 115, 15% mapa 130. Z samym pd, wierzchowcem z exp i do tego raty 30%. Biolog robiłem razem z lv. I jakoś za bardzo nie musiałem zostawać na mapkach żeby dropic te itemki do misji. Tyle kostiumów żeby jakoś to różnorodnie wyglądało. Na początku byl tylko kostium yt to każdy w nim biegał. Teraz postacie różnią się wyglądem.

Przyznam ze yangow mało dropi, itemkow z mapki 160-175 do ulepszania, a Sklep za PD i tak każdy kupuje Eliksiry. Tylko ze tam nie ma co wsadzić. Ceny poprawiły się po Tanakach i po Świętach. A po Update nowe ulepki będą chodzić za kosmiczne ceny no i będzie można się wzbogacić.

Opublikowano

Serwer jeszcze sie trzyma,gracze sa, wojenki sa, brakuje tylko akualizacji ktora wprowadzilaby m.in. zwiekszenie progu lvlowego. Mysle,ze wieksza polowa graczy osiagnela juz ten 220 :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Fajny, ogarnięty server. Administracja pomaga praktycznie z wszystkim. 

Ogólnie polecam. 

2e6ftab.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...