Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj wychodzi aktualizacja majaca na celu zwiekszenie max lvla/dodanie nowych dungeonow/setow etc .

W koncu zaczyna sie cos dziac.

Na dreikonie, zawsze się cos dzieje. ^^

Osobiście polecam, spędziłem już tutaj półtora roku. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

problem jest w tym ze kiedys bylo latwiej nawet zarobic kase zeby isc na zasrany dungeon :D bo wszystko bylo cos warte teraz nic nie jest nic warte jedyne co mozesz sprzedawac to skalki albo czasem ktos chce kupic jakies piorko, mam nadzieje wlasnie ze beda jakies eventy czesciej bo jest ciezej niz kiedys (wiem bo gralem jak wystartowal 2 raz) medale wojenne czy jak to sie tam nazywa z sila ludzmi umkami i hp z tego co pamietam :) + co jest z tymi zasuszonymi glowami ? kiedys mozna bylo teraz juz nie ? troche to dziwne nie wydaje CI sie ? 

Co do głów to przez ten okres nigdy się nie zastanawiałem, gdzie tak naprawdę można je zdobyć.

Przez cały okres gry można było tyle tego zdobyć, że głowa mała. Sam mam zapasy do końca kadencji tego serwera ( i pewnie nie tylko ja ). Widać to po tym, że głowy są sprzedawane po 1kk za sztuke a nawet mniej, a to nie jest majątek.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

[Aktualizacja] Wersja 2.3

Zmieniono: maksymalny poziom postaci do 240
Dodano: nowe bronie (240lvl)
Dodano: nowe zbroje (240lvl)
Dodano: nową biżuterie (240lvl)
Dodano: nowe ulepszacze (240lvl)
Dodano: nową mapę (220lvl)
Dodano: nowe dungoeny  (220lvl i 240lvl)
Dodano: 5 misji biologa

Aby w pełni cieszyć się nowościami należy spatchować grę (uruchomić przez DreikonPatch.exe)

pIOuQ29.png

Opublikowano

[Aktualizacja] Wersja 2.3

Zmieniono: maksymalny poziom postaci do 240

Dodano: nowe bronie (240lvl)

Dodano: nowe zbroje (240lvl)

Dodano: nową biżuterie (240lvl)

Dodano: nowe ulepszacze (240lvl)

Dodano: nową mapę (220lvl)

Dodano: nowe dungoeny  (220lvl i 240lvl)

Dodano: 5 misji biologa

Aby w pełni cieszyć się nowościami należy spatchować grę (uruchomić przez DreikonPatch.exe)

No to expimy!

Wieczny serwer, wbijajcie wszyscy! 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Opłaca się zacząć od nowa? Serwer już nie jest taki młody...

Zawsze się opłaca, ale jest cieżko się wybić, ciężko cokolwiek sprzedać.

579571423327107377857.png

Opublikowano

nawet zasranych zasuszonych głów teraz podobno nie da sie wydropic bo u minotaura nie ma wymiaru władców czy czegos takiego a kiedys bylo wlasnie sie dowiedzialem

Zasuszone glowy dropia z ostatniego bossa na lesnej dolinie po 5 szt.

Srij9JT.png

Opublikowano

Modyfikowali jakoś exp? Bo z tego co pamiętam od 100 któregoś trochę bieda była, ale to za czasów 160 poziomu ;d Jak jest teraz? 

Exp jest bez zmian :)

Opublikowano

Modyfikowali jakoś exp? Bo z tego co pamiętam od 100 któregoś trochę bieda była, ale to za czasów 160 poziomu ;d Jak jest teraz? 

Wiec tak exp byl lekko zwiekszany na mapach:

-100, 115, 130, 145, 160, 175, 190.

Na mapce 205 byl troszkę zmniejszany.

Pozdrawiam

Jabson

Opublikowano

Serwer git dochodzi do 1800online czasami :)

Powodzenia z projektem.

10/10.

NO PRZYNAJMNIEJ STABILNA ILOSC GRACZY 1361 OD KILKU MIESIĘCY.

Serwer ok,szkoda że na max 1 miesiąc ;/

Opublikowano

czemu max miesiąc?

Opublikowano

czemu max miesiąc?

A co chcesz robić po wbiciu maxa i zrobieniu eq?? 0 misji,0 fabuły non-stop napierdalanie w mieście,bo na spotach zadymki sa tylko +/- 2 tygodnie po updacie.Każdy biega w takim samym eq,coś jeszcze?

Jednak jest z*********e dopracowany,z tylko kilkoma malo znaczącymi bugami :>

Opublikowano

Jeśli się gra non stop to nawet serwer hard będzie dla kogoś na miesiąc.

Nie wierze, że ktoś grając 2-3 h dziennie ( dla mnie to max, nie można przesadzać z takimi grami ) może ogarnąć max poziom, full eq i misje.

Z samymi dungami schodzi bardzo długo a jest ich kilka na każdy slot, druga sprawa to eq, jeśli dla Ciebie eq wojenne to skończone eq to powodzenia. Weź ogarnij eq pod daną klasę + 2x wojenne. Wątpię, że w miesiąc to zrobisz ( no chyba, że grasz cały czas )

Więc nie słuchajcie opinii ludzi którzy nie mają życia realnego i którzy zrobią podstawowe eq i później psują opinie :)

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Nie wierze, że ktoś grając 2-3 h dziennie ( dla mnie to max, nie można przesadzać z takimi grami ) może ogarnąć max poziom, full eq i misje.

Z samymi dungami schodzi bardzo długo a jest ich kilka na każdy slot, druga sprawa to eq, jeśli dla Ciebie eq wojenne to skończone eq to powodzenia. Weź ogarnij eq pod daną klasę + 2x wojenne. Wątpię, że w miesiąc to zrobisz ( no chyba, że grasz cały czas )

Więc nie słuchajcie opinii ludzi którzy nie mają życia realnego i którzy zrobią podstawowe eq i później psują opinie :)

Wróżbita z Ciebie ! Tylko masz pecha, bo on grał od początku serwera i powiem Tobie, że nigdy nie osiągniesz tego co on.

Zgadzam się ! Serwer to nuda, można wbić pobawić się, ale po miesiącu góra dwóch, znudzi wam się stanie w m2. Wojen też brakuje, trzeba było się prosić o te wojny, że tak to ujmę. 

Nie będę wspominać o lizodupach na tym serwerze, których nie brakuje. Ten kto jest w temacie, to wie ocb. 

Serwer polecam, lecz szybko się wam znudzi.

Opublikowano

Jak ja robilem eq to ty jeszcze do gory nogami srałem,w d***e byles gowno widziales.Jak robisz eq na serwerze easy dluzej niz miesiac to zapisz sie do poradni rodzinnej,bo wyczuwam u ciebie niedojebanie mozgowe z przerzutami.PIS JOŁ

Opublikowano

Wróżbita z Ciebie ! Tylko masz pecha, bo on grał od początku serwera i powiem Tobie, że nigdy nie osiągniesz tego co on.

Zgadzam się ! Serwer to nuda, można wbić pobawić się, ale po miesiącu góra dwóch, znudzi wam się stanie w m2. Wojen też brakuje, trzeba było się prosić o te wojny, że tak to ujmę. 

Nie będę wspominać o lizodupach na tym serwerze, których nie brakuje. Ten kto jest w temacie, to wie ocb. 

Serwer polecam, lecz szybko się wam znudzi.

Również grałem od samego początku, tak się składa.

Druga sprawa, jeśli twierdzić ( również wróżbita z Ciebie ) że gość osiągnął więcej ode mnie, to spotkajmy się w grze i zobaczymy, czy on osiągnął więcej ode mnie ( myślę, że chodziło Ci o wartość w $, więc idę w ciemno, że nie ma nawet w połowie tego co ja mam pochowane w kontach ; ]] )

Jak ja robilem eq to ty jeszcze do gory nogami srałem,w d***e byles gowno widziales.Jak robisz eq na serwerze easy dluzej niz miesiac to zapisz sie do poradni rodzinnej,bo wyczuwam u ciebie niedojebanie mozgowe z przerzutami.PIS JOŁ

Jak dla Ciebie easy jest na max miesiąc to powodzenia w życiu :)

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Osobiście na dreikonie gram już półtora roku, i nie żaluje. Tylko co prawda to prawda. Dość często wieje nudą.

Server polecam każdemu. ;>

2e6ftab.png

Opublikowano

Żeby sprzedać jakie kolwiek eq to mordęga.. 

Osobiście drugi dzień próbuję sprzedać biżuterie, zbroje i bronie na 175 level..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...