Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chetnie bym wrocil na serwer zaczal gre od nowa bo serwer ogolnie zawsze byl fajny tylko pytanie jest takie czy ja jestem w stanie zdobyc wszystko co maja inni gracze ? nie chodzi o eq ale pety kostiumy duperele czy jestem w stanie na to zarobic i kupic od innych graczy ? bo z tego co pamietam jeszcze niedawno ludzie pisali ze handel kuleje bardzo ciekaw jestem jak to wyglada w chwili obecnej. z gory dziekuje za odpowiedz 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chetnie bym wrocil na serwer zaczal gre od nowa bo serwer ogolnie zawsze byl fajny tylko pytanie jest takie czy ja jestem w stanie zdobyc wszystko co maja inni gracze ? nie chodzi o eq ale pety kostiumy duperele czy jestem w stanie na to zarobic i kupic od innych graczy ? bo z tego co pamietam jeszcze niedawno ludzie pisali ze handel kuleje bardzo ciekaw jestem jak to wyglada w chwili obecnej. z gory dziekuje za odpowiedz 

Czytałem komentarze graczy, dasz radę :)

Grać się opłaca, azoom zawsze pracuje jak ma czas a do tego ma bardzo pomocnych gm`ów :)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Towar zalega na rynku a ceny nie sa wysokie, takze pod tym wzgledem nie powinienes miec problemow.

Srij9JT.png

Opublikowano

na pewno na niskich lvl`ach w ogóle nie zarobisz na dreikonie na niczym, musisz niestety expić expić i jakoś dać radę, aby wytrwać do jakiś pierwszych dungów, z których dopiero jest ciekawy drop i na tym zarobisz

Opublikowano

Towaru jest od cholery na rynku, ceny są bardzo niskie ale też łatwo nie jest zarobić.

Na niskim poziomie nie ma co brać się za zarobek, bo ulepek na niski poziom jest w h*j i troche i ceny są takie niskie, że aż za darmo.

Serwer może się wydawać mało wymagający jeśli popatrzymy na zdobywanie doświadczenia, exp jest tutaj taki prosty, że aż przyjemny :)

Od początku do ~ 190 jest bajka, po 190 już nie leci tak pięknie jak wcześniej ale leci b. dobrze, za to z ekwipunkiem jest inaczej, trzeba trochę się potrudzić by ogarnąć podstawowe eq wojenne a później pakiety itd :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Polecacie serwer? Mam zamiar zacząć ;D

Jeden z najstabilniejszych i rozwiniętych serwerów EASY. 

Serdecznie polecam, nie zawiedziesz się. 

­

Opublikowano

Nowy gracz ma szanse się wybić? Licznik jest rzetelny? Jaka klasa najlepsza zarówno do expa jak i do pvp? (Tylko nie mental :D)

Każdy może się wybić :D Co do licznika to widzę, że się nie zmienia "1361"  xD Klasa do pvp jak i do expa to ... WP :)

Opublikowano

Nowy gracz ma szanse się wybić? Licznik jest rzetelny? Jaka klasa najlepsza zarówno do expa jak i do pvp? (Tylko nie mental :D)

Każdy ma szansę. Nie, jest zbugowany od paru miesięcy. Ogólnie + 500 na pewno jest. 

Klasa, każda jest dobra. Jednak, że polecam zrobić Ci WP do dropu. Jeżeli wybierzesz inną klasę niż WP.

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ma szanse się wybić, ale trzeba się bardzo starać.

Aktualnie na serwerze rynek upada, wszystkiego jest za dużo ( dosłownie wszystkiego ) nawet unikatów -.- i ceny są bardzo niskie i trudno cokolwiek sprzedać.

Nie którzy wolą pakować kasę w IS i sprzedawać pasy/pety/kostiumy itd. bo ceny IS'u nie są duże i ludzie wolą załadować trochę $ i sprzedać takiego peta za 300 KK niż dropić cały dzień by zdobyć taką ilość ( na średnim lvlu )

Dziś ma być event górniczy o 20:00 który pogorszy jeszcze bardziej ceny przetopów i ceny kamieni smoka -.-

Zrobienie kamieni smoka samo w sobie jest proste i nawet przyjemne, ale pewna osoba ma strasznego lenia i woli zrobić najprostszy event który pogorszy jeszcze bardziej sytuacje. 

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja na serwerze? 

Czy opłaca się grać?

Ile ludzi online? ( bo licznik nie dziala z tego co widzę )

Administracja zajmuje się serwerem? Nie ma w planach czasami wypuścić zaraz dreikona s2?

Jak zarobić na niskim lvlu?

Topowa klasa?

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja na serwerze?  Aktualnie ciężko jest cokolwiek sprzedać, ale dla chcącego nic trudnego.

Czy opłaca się grać? Tak, opłaca się.

Ile ludzi online? ( bo licznik nie dziala z tego co widzę ) Myślę, że w godzinach szczytu będzie ponad 800 ludzi. W M1 CH1 pełno sklepów, na każdym CH znajdziesz osoby, więc nie jest źle.

Administracja zajmuje się serwerem? Nie ma w planach czasami wypuścić zaraz dreikona s2? Tak zajmuje się, wczoraj był event górniczy a dziś event Tanka. Na walentynki też planowany jest event. Na każde wyjątkowe wydarzenie jest event np. Halloween, Wielkanoc itd.

Jak zarobić na niskim lvlu? Lochy ( drop krysi ), kopanie rud i przerabianie je na kamienie smoka, bossy na każdej mapie, bonowanie broni na 75 z sr powyżej 50+

Topowa klasa? Mental/Dagger 

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Kiedy ma zostac wprowadzona aktualizacja?

Podobno do dwóch tygodni.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Podobno do dwóch tygodni.

Podobno gdyby grzyby rosły w d***e, to nie trzeba byłoby do lasu chodzić. 

Na serwerze nie opłaca się grać, bliżej się ma ku końcowi. Lata świetności przeminęły i nie powrócą. 

Opublikowano

Nie ma sensu juz zaczynac na tym serwerze 80% graczy ma wszystko i jeszcze w chuy wiecej te 80% graczy ma tez rzeczy ktorych w grze nie wydropisz jakies medale do pvp i inne gowna max levle maja postaci z mniejszymi levlami ktorymi specjalnie stoja i ksuja na mapach bossy ceny sa smieszne zeby zarobic na kostium czy cokolwiek innego trzeba dropic chuy wie ile na mapie 145 kase bo innego zarobku nie ma bo ludzie ulepszaczy nie kupuja bo kazdy ma tone wszystkiego na kazdy poziom gdyby nie wczorajszy event to by dalej nic z zadnego sklepu w m1 nie zeszlo ogolnie serwer juz totalnie bez przyszlosci przynajmniej dla nowych graczy ktorzy od zera bardz obardzo dlugo na tym serwie nic nie zrobie, sam w sobie serwer moze ok ale nie w tym etapie w ktorym jest na bank nie dla nowych graczy. nawet zasranych zasuszonych głów teraz podobno nie da sie wydropic bo u minotaura nie ma wymiaru władców czy czegos takiego a kiedys bylo wlasnie sie dowiedzialem ogolnie nie do ogarniecia jest to co maja starsi gracze :) 

Opublikowano

Kiedy ma zostac wprowadzona aktualizacja?

Miała być wprowadzona już dawno a kiedy będzie to nie wiadomo ;x Zresztą jako to różnica, serwer już się skończył ; ( i nigdy nie będzie taki jaki był. 

xD 

Opublikowano

Pytanie do Azooma, będzie Dreikon S2? zagrałbym ( i nie tylko ja ) na odświeżonym dreikonie s2. Więcej misji, wszystkiego..

I tak mi nie odpisze. xD

Opublikowano

Podobno gdyby grzyby rosły w d***e, to nie trzeba byłoby do lasu chodzić. 

Na serwerze nie opłaca się grać, bliżej się ma ku końcowi. Lata świetności przeminęły i nie powrócą. 

Już nie przesadzaj, coraz więcej nowych mord widać na serwerze, miasta zapełnione, sklepów od h*ja, gdzie Ty widzisz koniec ?

To, że z rynkiem jest kiepska sytuacja to nie oznacza koniec serwera.

Nie ma sensu juz zaczynac na tym serwerze 80% graczy ma wszystko i jeszcze w chuy wiecej te 80% graczy ma tez rzeczy ktorych w grze nie wydropisz jakies medale do pvp i inne gowna max levle maja postaci z mniejszymi levlami ktorymi specjalnie stoja i ksuja na mapach bossy ceny sa smieszne zeby zarobic na kostium czy cokolwiek innego trzeba dropic chuy wie ile na mapie 145 kase bo innego zarobku nie ma bo ludzie ulepszaczy nie kupuja bo kazdy ma tone wszystkiego na kazdy poziom gdyby nie wczorajszy event to by dalej nic z zadnego sklepu w m1 nie zeszlo ogolnie serwer juz totalnie bez przyszlosci przynajmniej dla nowych graczy ktorzy od zera bardz obardzo dlugo na tym serwie nic nie zrobie, sam w sobie serwer moze ok ale nie w tym etapie w ktorym jest na bank nie dla nowych graczy. nawet zasranych zasuszonych głów teraz podobno nie da sie wydropic bo u minotaura nie ma wymiaru władców czy czegos takiego a kiedys bylo wlasnie sie dowiedzialem ogolnie nie do ogarniecia jest to co maja starsi gracze :)

A Ty myślisz, że Ci gracze co mają wszystko ( myślę, że miałeś na myśli unikatowe itemy, full eq itd ) to zdobyli to w miesiąc lub dwa ?

Ja gram od samego początku z przerwami i przez ten okres dorobiłem się każdego unikatowego przedmiotu ( który był do zdobycia oczywiście ) kilka kont 220 poziom z eq rozbudowanym tak, że głowa mała.

Ale nie zdobyłem tego w miesiąc czy dwa, grałem i dropiłem, kombinowało się i jakoś to wyszło.

Co do kiepskiej sytuacji rynku to się zgodzę, będzie coraz więcej eventów złap tanka i ox, ma się polepszyć sytuacja na serwerze. 

A o tych medalach to pierwsze słyszę, czyżby coś mnie ominęło ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Już nie przesadzaj, coraz więcej nowych mord widać na serwerze, miasta zapełnione, sklepów od h*ja, gdzie Ty widzisz koniec ?

To, że z rynkiem jest kiepska sytuacja to nie oznacza koniec serwera.

A Ty myślisz, że Ci gracze co mają wszystko ( myślę, że miałeś na myśli unikatowe itemy, full eq itd ) to zdobyli to w miesiąc lub dwa ?

Ja gram od samego początku z przerwami i przez ten okres dorobiłem się każdego unikatowego przedmiotu ( który był do zdobycia oczywiście ) kilka kont 220 poziom z eq rozbudowanym tak, że głowa mała.

Ale nie zdobyłem tego w miesiąc czy dwa, grałem i dropiłem, kombinowało się i jakoś to wyszło.

Co do kiepskiej sytuacji rynku to się zgodzę, będzie coraz więcej eventów złap tanka i ox, ma się polepszyć sytuacja na serwerze. 

A o tych medalach to pierwsze słyszę, czyżby coś mnie ominęło ?

problem jest w tym ze kiedys bylo latwiej nawet zarobic kase zeby isc na zasrany dungeon :D bo wszystko bylo cos warte teraz nic nie jest nic warte jedyne co mozesz sprzedawac to skalki albo czasem ktos chce kupic jakies piorko, mam nadzieje wlasnie ze beda jakies eventy czesciej bo jest ciezej niz kiedys (wiem bo gralem jak wystartowal 2 raz) medale wojenne czy jak to sie tam nazywa z sila ludzmi umkami i hp z tego co pamietam :) + co jest z tymi zasuszonymi glowami ? kiedys mozna bylo teraz juz nie ? troche to dziwne nie wydaje CI sie ? 

Opublikowano

Pytanie do Azooma, będzie Dreikon S2? zagrałbym ( i nie tylko ja ) na odświeżonym dreikonie s2. Więcej misji, wszystkiego..

I tak mi nie odpisze. xD

Misji mogłoby być więcej, zgadzam się, ale dodatkowo mogli by coś zmienić, coś dodać, coś ująć. Jeśli miałby się taki pojawić, także bym pograł, choć gdybyście ożywili Moyesa byłoby lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...