Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na dzisiejszej Ruletce Ox grubo ponad 400 osób.

A liczba graczy nadal ponad 1k.

Eventy będą juz systematycznie. Na forum jest Kalendarz Eventow oraz Zapisy na Turniej Gildyjny.

Turniej 79lv i 240lv wystartował.

Jest naprawdę dużo do roboty. Dlatego zapraszam serdecznie nowych graczy :)

To nie koniec, będzie jeszcze więcej ;)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny tylko szkoda, że mało osób bo trudno znaleść kogoś ogarnętego na dangeony.

Może by tak zmienić, że każdy może iść solo na dangeon? 

Serwer polecam.

Opublikowano

Szkoda że serwer taki pusty :( Jedyny normalny serwer easy jaki został na rynku.

Jak to pusty?? 1k przecież gra,nie widać?

Opublikowano

Szkoda że serwer taki pusty :( Jedyny normalny serwer easy jaki został na rynku.

Dla mnie pusty serwer to taki gdzie masz 300 osób.

A to Dreikon:

1k ludzi.

Na OX około 400-500

http://screenshooter.net/101871350/veuwqsu- przed OX w Shinsoo (nie chcecie wiedzieć co było w Jinno)

http://screenshooter.net/101871350/qqylash- Wtorek o 12. Jinno

http://screenshooter.net/101871350/hqqvnvq- Zadymki na nowej mapce

http://zapodaj.net/a0f951f869293.jpg.html- Zabawy w Atlantydzie

Serwer bardzo fajny tylko szkoda, że mało osób bo trudno znaleść kogoś ogarnętego na dangeony.

Może by tak zmienić, że każdy może iść solo na dangeon? 

Serwer polecam.

Najlepiej kupić postać na dungi. Cena mała dosyć.

da sie tu grac od kompletnego 0?

To nie problem, wystarczy posiedzieć i podropić.

Każdy zachwala source, jednak  jestem przekonany, ze na innych plikach nie miałbym takich błędow.

531151424723357922706.png

Z tym się zgodze, występuje co jakiś czas taki problem. Jednak wystarczy relog lub nowego clienta odpalić.

Opublikowano

Każdy zachwala source, jednak  jestem przekonany, ze na innych plikach nie miałbym takich błędow.

531151424723357922706.png

Na Argentusie też takie coś występuje, wystarczy uruchomić clienta na nowo.

Opublikowano

O, mój ss'ik z bitki w av2. xD 

Server polecam! Administracja ogarnia, i jest w porządku. ;) 

I tak, opłaca się grać od zera. Widzę, że to dość częste pytanie. 

Jedyne czego tutaj brakuje, to wojen.

Wystartowały turnieje pvp, a szczególnie zapraszam do 79. 

Zapraszam na server! 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Administracja nie odpowiada na zgłoszenia (kradzież konta). Serwer ciekawy, ale po pewnym czasie nudzi się.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Aktualnie zostałem sam jako GM. Jutro przejrzę support.

Co do kradzieży: 6. Każdy użytkownik jest odpowiedzialny za swoje konto, zespół Dreikon.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich kradzieże.

Aczkolwiek postaram się jakoś pomóc w tej sytuacji.

Turniej Gildii. Trochę pod koniec, i nie wszystkich udało mi się złapać na tym ss.

DJqORFD.jpg

Mało ludzi? Gdzie? :3

Opublikowano

Aktualnie zostałem sam jako GM. Jutro przejrzę support.

Co do kradzieży: 6. Każdy użytkownik jest odpowiedzialny za swoje konto, zespół Dreikon.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich kradzieże.

Aczkolwiek postaram się jakoś pomóc w tej sytuacji.

Turniej Gildii. Trochę pod koniec, i nie wszystkich udało mi się złapać na tym ss.

DJqORFD.jpg

Mało ludzi? Gdzie? :3

Tak grałem kiedyś na Dreikonie była masa ludzi ale na tym zdjęciu razi mnie to że fakt jest dużo ludzi ale 200+ a jeżeli ktoś ma zaczynać od nowa zbierać na pety/kostiumy itd. to jednak to jest masa roboty a ulepy na niski poziom słabo schodzą ..

sy89ps.jpg

Opublikowano

No tak, graczy na 240 jest naprawdę dużo, przy czym na turnieju nie było jednej znaczącej gildii.

Na tanakach nie było tego widać ale na górniczym najbardziej oblegany przedział lv to 1-130 i 190-240. Co oznacza ze nowych graczy również jest dużo.

Jak na większości serwerów, najwięcej zabawy ma max. Lv ;)

Z ulepkami sie zgodzę, ale zauważ, wcześniej kostiumy po 1kkk chodziły a teraz około 100kk. O wiele taniej.

Opublikowano

Opłaca się jeszcze tu grać?

Zarobek wymaga myślenia, eventy co tydzień, dużo ludzi, niedługo wojny się rozkręca na maxa, wolne spoty, bossy i metki. Sam sobie odpowiedz.

Moim zdaniem serwer ma coś w sobie. Pod IS nie jest podstawiony. I to widać. Brak czasowych kostiumów / wierzchowców. A wszystko w IS jest właściwie tanie.

Niedługo rozkrecimy eventy PvP. No i powoli będziemy szykować Event Wielkanocny.

Mowicie ze trudno zarobić. 1 event Tanaka około 300-600kk.

Opublikowano

Zarobek wymaga myślenia, eventy co tydzień, dużo ludzi, niedługo wojny się rozkręca na maxa, wolne spoty, bossy i metki. Sam sobie odpowiedz.

Moim zdaniem serwer ma coś w sobie. Pod IS nie jest podstawiony. I to widać. Brak czasowych kostiumów / wierzchowców. A wszystko w IS jest właściwie tanie.

Niedługo rozkrecimy eventy PvP. No i powoli będziemy szykować Event Wielkanocny.

Mowicie ze trudno zarobić. 1 event Tanaka około 300-600kk.

Możesz coś konkretniej o tych eventach Tanaka ? Co,jak,gdzie ?

sy89ps.jpg

Opublikowano

Możesz coś konkretniej o tych eventach Tanaka ? Co,jak,gdzie ?

Wchodzi się na niego u Uriela. Jest to potężny zastrzyk Yang na serwer dlatego tak raz / dwa razy na miesiąc jest odpalany.

Wchodzi się u uriela i zabiaja Piratów Tanaka. Z jednego leci 4kk. Ubic jest je w sumie ciężko. Autoatak, dużo % na omdlenie i dużo średnich w eq. Oraz spora szybkość ruchu. Bez tego będziecie biegać bez celu po mapie.

Jak coś to na forum jest kalendarz eventow. Tam pisze co i kiedy.

Opublikowano

Dreikon, oj Dreikon... Kiedyś dużooo grałem (W Jesieni zeszłego roku, do połowy Listopada...) I było bardzo fajnie, sporo osób, nie za trudno, nie za łatwo, dało się stać spory kawał czasu, i bić w m1 tylko... Długo by tak wymieniać...
Chciałem wrócić w Lutym tego roku, no i się sporo zdziwiłem, latając po m1 (Shinsoo, nie ch1, ch2/3/4, tak jak kiedyś) Spotykałem mało osób, niestety... Handel też jakby się zmienił... No cóż, szybko mi się odechciało, jak pomyślałem ile trzeba wywalić na dungeony 190+ (Zdziadziałem chyba...), aczkolwiek server polecam, jeżeli ktoś ma odrobinkę sprytu, to da radę się wybić. No i dosyć dużo czasu, bo na dungeony trzeba troszkę polatać. Szczerze Polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...