Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grało się kiedyś na tym serwerze.

Grać się dobrze grało, ale nie wiem co musiało by się zmienić bym wrócił do tego serwera :D

Już swoje na tym przegrałem, ale polecam innym grę na tym serwie

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób na serwerze? Kiedyś grało mi się mega, nie wiem jak teraz będzie ;) Oraz co z eventami? Jest chociaż 1 na tydzień?

Około 800/900. Eventy, piątek, sobota i niedziela. 3 na weekend. :p No i szykujemy jakiś Wielkanocny. Dobry start można sobie zrobić :D

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ilość osób, to według mnie jest gorzej niż w 2014 roku. Teraz jak wchodzę to CH1 tylko jest trochę osób, sklepów o połowę mniej w Jinno, a w Shinsoo praktycznie ich brak. Zostali "starzy wyjadacze", co strasznie mnie zraziło. Niestety ale odczuwalne są spadki graczy, dlatego chyba zostały wyłączone CH5 i CH6 :>

Ale co do serwera, to godny polecenia, gdyż na prawdę jest świetny, pod względem Administracji, graczy, oraz całego systemu.

Opublikowano

czy ktoś z administracji serwera może pw do mnie tutaj?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Jeżeli chodzi o ilość osób, to według mnie jest gorzej niż w 2014 roku. Teraz jak wchodzę to CH1 tylko jest trochę osób, sklepów o połowę mniej w Jinno, a w Shinsoo praktycznie ich brak. Zostali "starzy wyjadacze", co strasznie mnie zraziło. Niestety ale odczuwalne są spadki graczy, dlatego chyba zostały wyłączone CH5 i CH6 :>

Ale co do serwera, to godny polecenia, gdyż na prawdę jest świetny, pod względem Administracji, graczy, oraz całego systemu.

Akurat myślę że rok 2014 był złotym rokiem dla Dreikona w szczególności w okresie wrzesień-pazdziernik gdy liczba graczy sięgała 2.5k w pewnym momencie....

Oczywiście na chwilę obecną PLANUJEMY jak to od dłuższego pisaliśmy jakąś reklamę, natomiast ciężko będzie wrócić do formy jaką mieliśmy w 2014.

Zobaczymy co to będzie ale jedyne co mogę napisać administracja żyje i ciągle pracuje nad projektem :)

Opłąca sie grać na dreikonie? 

Sporo osób wcześniej pisało że warto to i członek administracji też Ci napisze że warto :D

czy ktoś z administracji serwera może pw do mnie tutaj?

Zapraszam PW :)

Opublikowano

Jak teraz z ilością graczy?

Ilość graczy jest zadowalająca. Sam wróciłem po przerwie z metinem i ciekawie się gra, ilość graczy na pewno Ci podpasuje bo naprawdę gra dużo osób. :) Wbijaj, bo teraz z tego co słyszałem fajne eventy się szykują to będzie można się dorobić na starcie. :)

Opublikowano

Wczorajsze zuo było trochę takie nie zapowiedziane a i tak pojawiło się około 400 osób. Czyli spokojnie z 800 osób jest.

Polecam, i zapraszam. Szykują się eventy ;)

Opublikowano

Szaman smok jest dobry do pvp i do expa ?

I co jest lepsze do smoka dzwon czy wachlarz ?

Opublikowano

Tak naprawdę kazda klasa da sobie rade z bossami.

Dzwon ale i wachlarz się przyda.

Opublikowano

Na wojny najlepiej mieć dzwon i wachlarz, ponieważ tutaj robi się 5x abs i jeżeli ktoś nie ma absa np na dzwony a na wachlarze ma, to takim dzwonkem można ładnie hitać w przeciwnika ;d 

xD 

Opublikowano

Jedynym minusem dreikona jest brak misji. Serdecznie zapraszam na server. ^^ 

Od jutra podobno szykuje się ciekawy event. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Osobiście miałem kuzyna który był w "ekipie" serwera, najpierw jako "Sędzia turniejowy" ( czy jak zwał tak zwał...) w późniejszym czasie GM. To co się dzieje między administracją jest ostną porażką... Gospodarka na serwerze sięgała dna poprzez umowy z gildiami, na serwerze jest mnóstwo ulepek / bryłek, (a były i rybki w czasie gdy na serwerze nie było wętki!)... Moja opinia o serwerze jest słaba... Odwalili kawał dobrej roboty, ale windowanie OX'a etc...

Opublikowano

Jedynym minusem dreikona jest brak misji. Serdecznie zapraszam na server. ^^ 

Od jutra podobno szykuje się ciekawy event. 

pewnie jak co roku szkaty do dropu dodadzą z których będą dropic ulepy, jakiś wierzch i kostium. Przy każdym święcie/okazji ten sam event tylko ikonki szkat zmieniają. 

Opublikowano

pewnie jak co roku szkaty do dropu dodadzą z których będą dropic ulepy, jakiś wierzch i kostium. Przy każdym święcie/okazji ten sam event tylko ikonki szkat zmieniają. 

Mi tam to nie przeszkadza. Chyba, ważniejsze jest to, że coś robią. ;) 

Server polecam. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Mi tam to nie przeszkadza. Chyba, ważniejsze jest to, że coś robią. ;)

Server polecam. 

CTRL+C/CTRL+V JESTEM K***A PRACOHOLIKIEM <FACEPALM>

Opublikowano

Drop Pisanek:

Szansa 0.7% (Wszystkie potwory od 80 poziomu - maksymalna różnica 25 lvl między graczem a potworem)

Czas trwania: 4.04.2015 00:00 - 06.04.2015 23:59

Pisanki:

[30%] 2.000.000 Yang

[20%] 4.000.000 Yang

[10%] 5.000.000 Yang

[10%] Amulet Wojenny | Amulet Potwora

[10%] Pisanka była pusta.

[5%] Przepustka V1

[5%] Pakiet Błogosławieństw Smoka

[4.8%] Eliksir Słońca / Eliksir Księżyca

[4.8%] 10x Zasuszona Głowa

[0.2%] Kostium / Fryzura Wielkanocna (1 rodzaj dla obu płci)

[0.1%] Pet Wielkanocny (Króliczek) (Brak możliwości handlowania)

[0.1%] Wierzchowiec Wielkanocny (Pisklę)

Na prośbę graczy przedmioty będą dostępne w IS.

Dodatkowo:

6.04.2015 20:00 Zuo Wielkanocne. Wejście u Uriela.

7.04.2015 20:00 Zuo Tanaka.      Wejście u Uriela.

Aby w pełni cieszyć się Eventem koniecznie trzeba uruchomić clienta przez DreikonPatch.

@edit:

Serwer został wyłączony na kilka godzin z powodu przenoszenia na nowe pliki.

Dzięki temu będą po prostu mniejsze lagi :D

Opublikowano

Żyje jeszcze ten serwer? cofki nadal robią kilka razy w miesiącu?(grałem kiedyś chwilę właśnie przez cofki skończyłem szybciej niż zacząłem) ile ludzi w Rush Hour? Wyrównane te klasy? Jest z kim robić pvp w m1 na każdym lvl? Wojny gildii są? czy w ogóle gildie istnieją? Czy każdy już ma fulla i tylko maxy latają?^^

Opublikowano

Żyje jeszcze ten serwer? cofki nadal robią kilka razy w miesiącu?(grałem kiedyś chwilę właśnie przez cofki skończyłem szybciej niż zacząłem) ile ludzi w Rush Hour? Wyrównane te klasy? Jest z kim robić pvp w m1 na każdym lvl? Wojny gildii są? czy w ogóle gildie istnieją? Czy każdy już ma fulla i tylko maxy latają?^^

Tak, na serwerze gra jakies 600-800 osob. Wojen jest malo ale w miastach zawsze spotkasz kogos do pvp. Klasy magiczne w moim odczuciu noeco odstaja od reszty, 240lvla wbrew pozorom nie ma duzo osob.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak, na serwerze gra jakies 600-800 osob. Wojen jest malo ale w miastach zawsze spotkasz kogos do pvp. Klasy magiczne w moim odczuciu noeco odstaja od reszty, 240lvla wbrew pozorom nie ma duzo osob.

Taak. Tylko, że BM'a prócz mentala na full krytach i truciem za pierwszym hitem. No i oczywiscie WP to nic BM'a nie rozwali. :D

+600. 

Jest turniej pvp, jak i Junior Turniej Pvp ( 79 lvl'e) 

Hmmm.. Myślę, że jest sam bije się tylko na 79. Gildie są, wojen ni ma. 

Server polecam. :> 

2e6ftab.png

Opublikowano

Taak. Tylko, że BM'a prócz mentala na full krytach i truciem za pierwszym hitem. No i oczywiscie WP to nic BM'a nie rozwali. :D

+600. 

Jest turniej pvp, jak i Junior Turniej Pvp ( 79 lvl'e) 

Hmmm.. Myślę, że jest sam bije się tylko na 79. Gildie są, wojen ni ma. 

Server polecam. :> 

Czyli w końcu, która klasy tu kosi w pvp? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...