Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

imaguś lubi posty nabijać, s2 nie będzie, bo to source i może być nawet 1000 lvl.. xD

Co będą dawały pasy?

mi posty nie są do niczego potrzebne, jak niektórym hipokrytą, co z tego że source? to już s2 nie może być? zabronione? grałem tutj od startu serwera także cichutko sezonowcu, coś jeszcze ciekawego powiesz? nie? tak myślałem.

Kostiumy strasznie poszły w dół, kiedyś stroje kosztowały +1kkk, a teraz marne 300kk 

bo były nowe, stare kosztowały 350kk i nikt nie narzekał, także 300kk to normalna cena.

chyba że chodzi ci o unikalne.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Tutaj żeby coś sprzedać to w ogóle jest parodia.Nie sądzę aby naprawili rynek jakimś wspaniałym pomysłem.

No ciężko z gospodarką jest, ale co zrobisz ;) 

Na mapie 115 nie idzie ubić metka czy też boosa no szkoda .

Ubić w jakimś sensie, nie dajesz rady czy nie możesz znaleźć ;d ? jeżeli znaleźć to niestety jest ciężko, no ale nie ma sensu dawać więcej respów, bo wtedy gospodarka już całkiem upadnie. 

xD 

Opublikowano

No ciężko z gospodarką jest, ale co zrobisz ;)

Ubić w jakimś sensie, nie dajesz rady czy nie możesz znaleźć ;d ? jeżeli znaleźć to niestety jest ciężko, no ale nie ma sensu dawać więcej respów, bo wtedy gospodarka już całkiem upadnie. 

W sensie ciężko trafić na tego metka lub bossa :) a nawet jeśli się uda znaleźć to nie zawsze masz sczeszcie go ubić bo zazwyczaj ktoś sksuje :P 

Tutaj żeby coś sprzedać to w ogóle jest parodia.Nie sądzę aby naprawili rynek jakimś wspaniałym pomysłem.

To jest "zaleta" zapchanego sklepami m1, ceny lecą na łeb bo każdy stara się "zarobić" za wszelką cenę a tak na prawdę żeby tu zarobić to trzeba być niemal Copperfieldem  

Opublikowano

Pytanko :)

Czy skaly potrzebne do truty v2 oraz eq 160 da sie zdobyc TYLKO z bossa na mapie 145, czy jest jakas inna mozliwosc?

lecą też z mini bossów na piekielnym wyzwaniu ( dungeon 160) 

xD 

Opublikowano

Ale jakos sensownie, czy 1 ulep na 10 dungow? :)

Różnie. Czasami 1 a czasami nawet 3, kwestia farta ;) oczywiście na 1 wypad ;d do tego jeszcze lecą miksturki i fiol medale, więc można ładnie zarobić + z ostatniego bossa leci wieczne pióro. 

xD 

Opublikowano

Różnie. Czasami 1 a czasami nawet 3, kwestia farta ;) oczywiście na 1 wypad ;d do tego jeszcze lecą miksturki i fiol medale, więc można ładnie zarobić + z ostatniego bossa leci wieczne pióro. 

Ok to w sumie juz duzo wiem :D

A ciezko go zrobic? Dam rade solo mentalem, czy raczej kiepsko?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ok to w sumie juz duzo wiem :D

A ciezko go zrobic? Dam rade solo mentalem, czy raczej kiepsko?

Full mistyki, kryształ na potwory + jak najwięcej HP. No i oczywiście będziesz musiał troszkę czasami uciekać, bo bez buffa ładnie bije ;) 

xD 

Opublikowano

Licznik się zbugował, czy na prawdę jest 150 osób?

Ten licznik cały czas się buguje nie ma sensu zwracać na niego uwagi tylko wejść do gry i zobaczyć ile gra osób. 

xD 

Opublikowano

W koncu po tygodniu i zejsciu ostro z ceny zszedl mi bm !

Teraz oozostaje zostawic kase i czekac chyba az rynek znowu spadnnie w dol...

Oni chca dodac 7ch aby byko wiecej ulepszaczy -.-

Dzis ktos sprzedawal piorka po 15kk..

Opublikowano

W koncu po tygodniu i zejsciu ostro z ceny zszedl mi bm !

Teraz oozostaje zostawic kase i czekac chyba az rynek znowu spadnnie w dol...

Oni chca dodac 7ch aby byko wiecej ulepszaczy -.-

Dzis ktos sprzedawal piorka po 15kk..

To warto kupować teraz ulepszacze, ponieważ wchodzą nowe pasy i będą potrzebne te same ulepszacze co na biżuterię tyle że 2x więcej ;) 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...