Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mental i dagger raczej przoduja.. Graj czym potrafisz a nie co rzekomo jest najlepsze, bo kazda klase da sie ogarnac. Smiesza mnie takie pytania "co najlepsze" -_-

szczerze Dagger tutaj jest slabszy troche a mental to krol jak trafia. :D

Ja gram Archerem 1 raz i daje rade

@Czy w bialym Lwie dziala bonus na Exp'a? bo 60% serwera mowi ze tak a 40% ze nie.

image.png

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Archer / wp / dagger / bm

Co na wojne/pvp

Ponawiam pyt.

Wszystko jest dobre na wojny i pvp ;) klasy są dosyć wyrównane kwestia krytyków i taktyki. Także graj kim chcesz. 

xD 

Opublikowano

Akurat bm na wojny zdaniem wielu sie nie nadaje :P

Ile wezme za bm 205 full misje. 1 pet exp

Hm, Bm ma ochronkę i jest to normalne że nie będzie bił aż tak dużo co inne postacie. My w Gildii mamy jednego Bm i to nam starczy a na wojnach dosyć dobrze sobie radzi, bo praktycznie większość ubiera tarcze na woja/ninja i z sfery na lajcie po 100k + można wycisnąć. 

xD 

Opublikowano

takie pytanko :

opłaca się wrócić po dosyć dużej przerwie ? :) wiele się zmieniło ? na dobre ? mam nadzieję :3
i odzyskam jakoś konto jak nie znam emaila ? //przykro :c

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

takie pytanko :

opłaca się wrócić po dosyć dużej przerwie ? :) wiele się zmieniło ? na dobre ? mam nadzieję :3

i odzyskam jakoś konto jak nie znam emaila ? //przykro :c

Opłaca się. Serwer jest dobry, długo stoi. Na serwerze są różne eventy, ciągle można trafić na atrakcję. :)

Co do konta - byś musiał pisać do któregoś z GMów (Siepacz, Freevo ) bądź samego Azooma.

Polecam serwer :3

Opublikowano

Opłaca się. Serwer jest dobry, długo stoi. Na serwerze są różne eventy, ciągle można trafić na atrakcję. :)

Co do konta - byś musiał pisać do któregoś z GMów (Siepacz, Freevo ) bądź samego Azooma.

Polecam serwer :3

miałaś rację :) wszedłem na TS, bardzo szybko otrzymałem pomoc. :)

Freevo, super admin :) szybka pomoc, zna się na rzeczy i lubi to co robi :P

Bardzo polecam serwer jak i administrację :D

a sam mykam na serwer, bo exp sam się nie wbije  ! :3

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Wczoraj wbiłem na mapkę od 130 Poziomu - nareszcie, bo dropienie czegokolwiek na mapce od 115 graniczy z cudem. O dziwo na tej oto mapie jest mnóstwo wolnych metinów i bossów, zawsze coś się znajdzie, więc osoby, które marudziły o czekanie na 1 boss'a przez jeden dzień polecam zrobić to co ja, czyli kupić potrzebne ulepszacze a na mapce 130 już spokojnie sami nadropicie. Liczę na to, że na wyższych mapkach jest podobnie i nie będzie takiego problemu.

Opublikowano

Wczoraj wbiłem na mapkę od 130 Poziomu - nareszcie, bo dropienie czegokolwiek na mapce od 115 graniczy z cudem. O dziwo na tej oto mapie jest mnóstwo wolnych metinów i bossów, zawsze coś się znajdzie, więc osoby, które marudziły o czekanie na 1 boss'a przez jeden dzień polecam zrobić to co ja, czyli kupić potrzebne ulepszacze a na mapce 130 już spokojnie sami nadropicie. Liczę na to, że na wyższych mapkach jest podobnie i nie będzie takiego problemu.

Życzę powodzenia z ubijaniem bossa na mapce 145.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Takie klasy rowne ze mental rozwala szamana bez kd i abs na 205lv  -----

Jak mental bije 90k + a szaman marne 25k  . . . Dodam ze wczoraj mental 220lv zajeb** 96k bez kryta przy full abs .

Opublikowano

Takie klasy rowne ze mental rozwala szamana bez kd i abs na 205lv  -----

Jak mental bije 90k + a szaman marne 25k  . . . Dodam ze wczoraj mental 220lv zajeb** 96k bez kryta przy full abs .

Nie potrafisz robić eq to nie graj, nic tu nie jest przesadzone oprócz Twojej wyobraźni.. naucz się grać koxie, bo chyba nie wiesz co to jest ''odpał'' 

Serwer polecam.

Kiedy aktualizacja?

Opublikowano

Nie potrafisz robić eq to nie graj, nic tu nie jest przesadzone oprócz Twojej wyobraźni.. naucz się grać koxie, bo chyba nie wiesz co to jest ''odpał'' 

Serwer polecam.

Kiedy aktualizacja?

Heh spinasz bo pewnie grasz mentalem i wiem ze ci sie dobrze gra z takim dmg . . .

A jak narazie na servie nie idzie miec wiecej abs no chyba ze navi ogarniesz kozaczku .

Opublikowano

Nie koniecznie skałki trzeba dropić na bossie 145, lecą fajnie z mini bossów na dungeonie od 160. 

To jest najlepszy sposób na fioletowe skały,można nawet 3 skały w 8 minut dropnąć.

Handel na dreikonie to jedno wielkie stowarzyszenie Fekalne.kto się rozkręci i będzie chciał zarobić zdziwi się.

Opublikowano

Dreikon to serwer easy i nie ma co się dziwić, że nie ma aż takiego obszernego handlu. Niedługo wejdą nowe pasy to zapewne znów ceny ulepszaczy troszkę poskoczą do góry. 

xD 

Opublikowano

Uważam ze powinni troche zmniejszys dmg mentala co o tym sądzicie? Niech sie wypowiedzą ci ktorzy nie graja mentalem :)

Ps.jbc mentala zbyt duze dmg xddd

Opublikowano

Czy na serwerze odbywają się turnieje PvP? Jak często? 145lvl jaki będzie miał przedział?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Do pvp dla woja lepiej

1.amulet na sile i zrecznosc

2.amulet na sile i lizak na sile

?

Szaman sam w sobie w pvp jest malo dobra postacią ale na wojnach robi miazge.

Potwierdzam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...