Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Owszem powiedzieli ze eq zostanie oddane, ale nie powiedzieli w jakim czasie to zrobią wiec nie płaszcze juz tyle o to eq. Na ts nikt nie wchodzi? Dziś miałem dziwna sytuacje,znikła mi pieczęć moa wbilem od razu na ts czekałem zaledwie 3 minuty i juz TGM wszedł po czym mu wszystko opowiedziałem on to przekazał Azoomowi i w przeciągu 20 min od calej sytuacji pieczęć została mi zwrócona. Serwer tez jak najbardziej polecam, gra się naprawdę spoko, ludzie narzekają o te ulepki a tak naprawdę wystarczy przyczaic godzinę respu i ulepki masz w momencie. Ja na mapie 115 za jednym respekt ubijalem 4-8 bossow i czasem nawet metki zdarzało mi się ubić. Po cofce zacząłem grę od 0 i mam już ten 160lv z całym eq petem i strojami do pvp\pvm nie wydając na is ani grosza. Wystarczy tylko chcieć a nie ciągle narzekać :) polecam

Mi zginęło całe eq na max lvl i do tego w chuy ulepek, rzeczy z isu i do tej pory nic nie odzyskałem w kolejce byłem ~350 coś koło tego. Więc nie wiem ile można czekać.

IDcncno.png

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja również nie odzyskałem swoich przedmiotów,ale wszystko w parę dni odrobiłem,natomiast miałem wtedy na to czas,a są gracze którzy nie maja czasu od nowa robić niektórych rzeczy,więc  według mnie to też nie w porządku.

Opublikowano

Czy event oponki sa z przedzialem lv?

I gdzie sie odbedzie

19.09.2014 (niedziela) 18:00 :  Event Zuo ("Oponki") - Wejście Uriel

Dziwne, czytałeś i nie wiesz co?

Opublikowano

Przed chwila byl event na ktorym zarobie 2,8kkk po sprzedaniu itemow. Polecam serwer.

Edit: To bylo zuo i bylo z 20 fal oponek.

Opublikowano

Przed chwila byl event na ktorym zarobie 2,8kkk po sprzedaniu itemow. Polecam serwer.

No to widzę obfity drop, ja wyciągnąłem ledwo 500kk.. jeden z najlepszych eventów w jakich uczestniczyłem, poza zachowaniem graczy którzy ksują nawet gdy obok są jeszcze setki wolnych oponek.

Zapraszam na serwer, zdecydowanie na chwilę obecną topowy serwer.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

No to widzę obfity drop, ja wyciągnąłem ledwo 500kk.. jeden z najlepszych eventów w jakich uczestniczyłem, poza zachowaniem graczy którzy ksują nawet gdy obok są jeszcze setki wolnych oponek.

Zapraszam na serwer, zdecydowanie na chwilę obecną topowy serwer.

Mi tez ksuli. Ale po 150 pilek i szalikow wyciagnalem, a to i tak malo jesli wierzyc tym co sie chwalili na czacie.

Opublikowano

Mi tez ksuli. Ale po 150 pilek i szalikow wyciagnalem, a to i tak malo jesli wierzyc tym co sie chwalili na czacie.

Ja wydropiłem po 120 każdego, lecz szczęście mi nie dopisało.. ktoś pisał, że ma 250 każdego, szczerze wątpię.

BTW. Kiedy jest planowany następny event? Powrócą OXy w piątki? Bo nie wiem czy mam zwidy, ale od pewnego czasu ich nie ma (?)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ja wydropiłem po 120 każdego, lecz szczęście mi nie dopisało.. ktoś pisał, że ma 250 każdego, szczerze wątpię.

BTW. Kiedy jest planowany następny event? Powrócą OXy w piątki? Bo nie wiem czy mam zwidy, ale od pewnego czasu ich nie ma (?)

Najbliższy event będzie w halloween. Co do ox'a zostanie przywrócony, aktualnie tylko muszę go trochę dopracować.

pIOuQ29.png

Opublikowano

zna ktoś jakiś dobry sposób na zarobek ~100lvl? nie chcę wbijać większego, chce zrobić eq perf pvp i kosić a kasy brak :(

a serwer swoją drogą polecam, przyjemny exp, przyjemni ludzie i do tego jest ich masa ;)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

zna ktoś jakiś dobry sposób na zarobek ~100lvl? nie chcę wbijać większego, chce zrobić eq perf pvp i kosić a kasy brak :(

a serwer swoją drogą polecam, przyjemny exp, przyjemni ludzie i do tego jest ich masa ;)

Kopanie Rud, bonowanie Broni na 75/Broni na 65/tarcz oraz dropienie ulepszaczy ;) 

xD 

Opublikowano

Kopanie Rud, bonowanie Broni na 75/Broni na 65/tarcz oraz dropienie ulepszaczy ;)

a ile chodzi taki perf broń na 65 / śr. 45+ w broni 75? kopać mi się nie chce, a ulepki nie wiem jakie są dość drogie na 99lvlu :P

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

a ile chodzi taki perf broń na 65 / śr. 45+ w broni 75? kopać mi się nie chce, a ulepki nie wiem jakie są dość drogie na 99lvlu :P

Bronie Perfect z 50kk a Truty 50 + to też koło 50-100kk. Być może się mylę, bo te ceny na dreikonie cały czas się zmieniają ;s

xD 

Opublikowano

Dzisiaj po raz kolejny doznałem czegoś czego nie Widzialem od dawna na mt2

Kanal FULL -.-:)

Ps. Nie wiem jak wy macie 500kk jak ja max 100kk z 96 piłek :x

1 pioro 1 amutel wojenny a reszta smieci...

Opublikowano

Te śmieci też można opchnąć za dobrą cenę, ja wydropiłem tylko legendarną fryzurkę która poszła za 65kk, w sumie zarobiłem 430kk na samych pierdołach ( medalach, skałkach itd )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Bronie Perfect z 50kk a Truty 50 + to też koło 50-100kk. Być może się mylę, bo te ceny na dreikonie cały czas się zmieniają ;s

Truty 50-53sr po 15 max 20kk kupisz lajtowo.. Bardziej oplaca sie sprzedawac czyste do mixu bo po 8-10 schodza ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jedna piłka 9kk i patrz ile hajsu wpada.

juz po 12 stoja .. mi Chakry i Kruk 55+ nie chce zejsc za 5kk :D

@Co Polecacie Archer pod hity czy skille? Bo mam hwanga pod hity i sie zastanawiam nad zamiana.

śr 56+ wszystko nie wazne jakie bony jest warte 35kk min. z 2x20 50kk, z 3x20 150kk.

Na małym lv hity sa dobre ale na wyzszym skille o wiele lepsze.

Opublikowano

Archer / wp / dagger / bm

Co na wojne/pvp

Ponawiam pyt.

Mental i dagger raczej przoduja.. Graj czym potrafisz a nie co rzekomo jest najlepsze, bo kazda klase da sie ogarnac. Smiesza mnie takie pytania "co najlepsze" -_-

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...