Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi też coś klient nie trybi D: patcher też sie nie uruchamia a jak chce uruchomic gre to tyż to mss32 jest niby nieprawidłowy, antywira mam cały czas wylaczonego, run as admin

przeskanuj komputer Kasperskim, 30 dni masz wersje testową, polecam też wypakować na przeciwny dysk, jeśli miałeś na D to na C i odwrotnie, po przeskanowaniu użyj CCleanera (czyści rejestr) i spróbuj opalić z ADMINEM! patchera.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dużo tutaj do gadania nie ma , serwer stoi długo , cieszy się popularnością , administracja nie ma wyje**ne i oby tak dalej .

Arcymistrz
Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry, natomiast jestem ciekaw czy administracja poczyniła odpowiednie kroki w celu zareklamowania serwera. Jeśli tak, to z miłą chęcią wrócę. 

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry, natomiast jestem ciekaw czy administracja poczyniła odpowiednie kroki w celu zareklamowania serwera. Jeśli tak, to z miłą chęcią wrócę. 

Wallander nagrywa serię. Pierwszy odcinek już był. Zobaczymy czy po kilku odcinkach status na stronie głównej przekroczy 1k+ ludzi online.

Opublikowano

Wallander nagrywa serię. Pierwszy odcinek już był. Zobaczymy czy po kilku odcinkach status na stronie głównej przekroczy 1k+ ludzi online.

Nie kończymy z reklamą tylko na 1 Youtuberze :)

Już niedługo reszta się pojawi :)

Opublikowano

Polecam dla osób które mają ekipę do grania.

Granie solo na tym serwerze jest bezsensu no chyba, że ktoś ma czas by grać calutki dzień i lubi szukać losowych osób na dungeony.

Grałem tam i wbiłem 175 poziom ( wtedy był maks 175 ) i przestałem grać, nienawidzę serwerów na których trzeba grać grupowo by cokolwiek osiągnąć.

Pomijając dungeony, serwer jest na wysokim poziomie. Mało spotykane na serwerach eventy z unikatami typu kostiumy, fryzury czy też wierzchowce.

Ogólnie, jeśli się ma drugą osobę do grania to serwer jest zajebist*, jeśli się nie ma to jest chała.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jeśli będzie grać 1200 graczy  to wrócę na serwer ale gdy wbiłem 150lvl to serwer zaczął tracić graczy więc odszedłem ;(

liczba graczy drastycznie rośnie, np. wczoraj o 17/19? było tak na oko 500 graczy, dziś już 800 także jeszcze parę DOBRYCH youtuberów, nie mam tu na myśli osoby z 4k widzami które więcej biorą a mniej robią, tylko 9k+, wtedy już większość jest ogarnięta jak np. Tream.

Opublikowano

Polecam serwer.

Przyjemna atmosfera, dobrze się gra. 

Administracja się interesuję bytem.

Jeszcze raz polecam, no i zapraszam ;3

/Erce.

Opublikowano

Wow na prawdę się trochę zmieniło :D Chyba, aż wrócę ! xD

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Serwer ogolnie fajny duzo ludzi gra ale od 130 lvl zaczyna sie hard z expem leci po 2-3% ze spota z pd z isu i z pd w grze ale od do 145 da sie grac ale od 145 to juz uj ;p ulepki tez dobre sa ale od 130+ trzeba robic dropy itp na te mapy co sie chodzi do minotaura bo na 140 lvl nie dropniesz ulepki co dropi na 125 wiec to tez troche ujowe ale ogolnie polecam

Opublikowano

Serwer ogolnie fajny duzo ludzi gra ale od 130 lvl zaczyna sie hard z expem leci po 2-3% ze spota z pd z isu i z pd w grze ale od do 145 da sie grac ale od 145 to juz uj ;p ulepki tez dobre sa ale od 130+ trzeba robic dropy itp na te mapy co sie chodzi do minotaura bo na 140 lvl nie dropniesz ulepki co dropi na 125 wiec to tez troche ujowe ale ogolnie polecam

od 130+ z pd z is + pd, leci ok 15% +/- od 135 leci 7/8% także jeśli expisz na okrojonym spocie to leci te 2/3 % ;p

Opublikowano

Serwer fajny stabilny. Grałem na nim kiedy max lv wynosil 145-160. Potem zaczeło sie juz to sypac nie bylo co robic. Wrocilem po kilku miesiacach ale jak zdenomalizowaliscie walute czy jakos tak gra nowicjuszow stala sie zbyt trudna. Serwer Polecam i mysle ze wrocicie do starej waluty dropu yang

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

Weight

Dopytałem się innych graczy i nie mają podobnego problemu, więc to musi być coś po Twojej stronie. Spróbuj złapać mnie na TS, najlepiej poke z Twoim nickiem, abym wiedział, że to Ty ;)

Serwer fajny stabilny. Grałem na nim kiedy max lv wynosil 145-160. Potem zaczeło sie juz to sypac nie bylo co robic. Wrocilem po kilku miesiacach ale jak zdenomalizowaliscie walute czy jakos tak gra nowicjuszow stala sie zbyt trudna. Serwer Polecam i mysle ze wrocicie do starej waluty dropu yang

Już się wszystko unormowało + teraz limit nie stanowi żadnego problemu, a handel odbywa się tylko w yang'ach.

pIOuQ29.png

Opublikowano

To prawda, że trzeba robić osobne postacie do dropu? Bo szerze nie lubię takiego czegoś..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...