Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kupisz skrzynkę z petem do pvp to otrzymasz nową pieczęć z nowymi wbudowanymi bonusami, ale poziom i te 4 bony zostaną takie same i jak zmienimy bony to zmienią się one w dwóch petach ;d 

Powinni nad tym popracować bo po co w pecie pvp i pvm takie same bony np tylko do pvp lub expa w dwóch :P

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurcze chciałem sobie pograć ale strona nie działa .. wie ktoś kiedy będzie online i co się z nią stało ? :) THX za info :P

Opublikowano

Czemu strona mi sie nie włącza ? Błąd wczytywania strony...

Bo mają zryta stronę,czasem załącza ale musisz czatować aż łaskawie wskoczy.

Na serwerze już mikstury śmierci po 7kk chodzą a fioletowe po 12 wystawiają.Brak mi słów,Yangi będą droższe:)

Opublikowano

Mikstury śmierci dziś w nocy cały sklep wystawiłem po 17kk i została 1 więc chyba pomyliłeś serwery :P

Nie interesuje mnie po ile i co dajesz.

Napisałem,to co widzę,że już za tyle zaczynają wystawiać,więc kwestią tylko czasu będzie aż taka cena się unormuje.

Opublikowano

No nie wiem...

screen zrobiony w tym momencie... i zalogowac sie nie da.

edit: po kilku probach udalo sie zalogowac

Ch 1 padło.Najlepsze jest to że sklepy wszystkie co były na ch1 mają teraz status konto połączone i nie można nimi wejść na inne ch,żeby było tego mało przez stronę też nie da się odbugować czemu,a dlaczego?? o dziwo ku zaskoczeniu strona nie działa.

Opublikowano

Ch 1 padło.Najlepsze jest to że sklepy wszystkie co były na ch1 mają teraz status konto połączone i nie można nimi wejść na inne ch,żeby było tego mało przez stronę też nie da się odbugować czemu,a dlaczego?? o dziwo ku zaskoczeniu strona nie działa.

Juz all ch lezy ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Włączycie dla mnie stronę? proszę.

Serwer wydaje się być świetny.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Calkiem juz olaliscie ten server? Ehh.. Nie chce nic mowic, ale w projektach ktore sponsoruje True zawsze tak jest. Swietny start -> olanie administracji -> server upada nagle sie wszyscy budza i "cos robia". True, chyba masz zly wpllyw na swoich technikow ;-)

Ruszycie strone do swiat, czy tak juz ona na zawsze off?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Calkiem juz olaliscie ten server? Ehh.. Nie chce nic mowic, ale w projektach ktore sponsoruje True zawsze tak jest. Swietny start -> olanie administracji -> server upada nagle sie wszyscy budza i "cos robia". True, chyba masz zly wpllyw na swoich technikow ;-)

Ruszycie strone do swiat, czy tak juz ona na zawsze off?

W końcu to hosty Arsoba to nie ma co się dziwić, no ale racja mogli by w końcu ten hosting zmienić. 

polecam. 

xD 

Opublikowano

Grałem na początku, serwer bardzo przypadł mi do gustu. Niestety mała ilość czasu sprawiła, że nie mogłem kontynuować gry. Z chęcią kiedyś wbiję ponownie. :) Polecam!

Opublikowano

Z takim podejściem administracji, nie zagram. 

Zbyt długie oczekiwanie na stronę. 0 info.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Przez ten czas mogli zmienic hosting kilkanascie razy.Reklama nie przynosi efektow,poniewaz nowi gracze nie moga zalozyc kont,z is'a przychodow tez nie maja dlatego nie rozumiem ich postepowania,do calej sytuacji podchodza bardzo opieszale.

sygnatura2lg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...